Simple 50 ml  Water Boost Nemlendirici Gece Kremi  Yorumları

Simple 50 ml Water Boost Nemlendirici Gece Kremi yorum ve tavsiyeleri

(268 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    Sabah uyandığımda hala cildimde olduğunu hissediyorum. Nemlendirmesi gayet güzel. Cildim alerjik ve kuru bir cilt tipi. Yaklaşık 2 haftadir kullaniyorum suanlik alerjik bi etkisini görmedim. Ben beğendim.👍 teşekkürler denebunu.com😉

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bu kremi gece yatmadan kullandığımda sabah yüzümün yumuşacık olduğunu hissediyorum. Çok hoşuma giden,cildime iyi gelen ve hep kullanacağım bir ürün oldu. Ayrıca düzenli kullanımdan sonra cildimin eskisi kadar yağlı olmadığını gözlemledim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Gece kremlerini kullanmayı çok sevmezdim gece boyunca yüzümde ağırlık hissi oluşturduğunu hissederdim sabahları kalktığımda yüzümü kötü hissederdim fakat Simple gece kremi yumuşacık ve ferah bir yüze uyanmamı sağladı.

  • HepsiB. aracılığıyla

    her gece yatmadan 1 saat öncesinde sürüyorum. sabah uyandığımda yüzüm yumuşacık ve nemli oluyor. saatlerce böyle kalmasını sevdim. yüzümün neme doyduğunu hissettiriyor. çok memnunum. kesinlikle satın alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yüzüm kuru ve nemsizdi cildimde soyulmalar vardı gece kullanıp yatıyorum sabah yüzümü yıkadığımda bile verdiği nemi hissediyorum. Çok kolay emiliyor 2 dk da falan ferah bir hiç bırakıyor. Bitince tekrar almayı düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla

    İlk defa gece kremi kullanmaya bu ürünle başladım fakat geç bile kalmışım. Sabah uyanınca yumuşacık bir cildim oluyor. Içeriğindeki maddeler cildimin uzun vadede güzelleşmesini sağladı. Çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Çok çok beğendim yüzümde ağırlık yapmadı hemen yatıştırdı kızarıklık alerji vs bir durumla karşılaşmadım sanırım yeni nemlendiricimi buldum. Sabah uyandığımda yüzüm aşırı nemli ve parlaktı bu özelliğini daha sevdim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bir haftadır Simple kullanıyorum. Yüzümde rahatlama hissi yaratmasını sevdim. Cilt tonumun eşitlendiğini gözlemledim. Yumuşak bir cildim oldu. Gerçekten memnun kaldım.Teşekkürler Simple :)

  • HepsiB. aracılığıyla

    Sabah uyandığımda sağlıklı ve aydınlık bir yüzle uyanıyorum. Yüzde yağlı bir his bırakmıyor aksine hızlıca emilip yumuşacık yapıyor. Cildimi sabaha kadar nemlendiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla

    Nemlendiricisinin ardından sürerek kullandım ve sabah uyandığımdaki ışıltı ve yumuşacık dokuyu sevdim. Üstelikte kullanımdan sonra yapış yapış olmayan kıvamı harika

  • HepsiB. aracılığıyla

    geceleri uyumadan önce yüzünü temizliledikden sonra son asama olarak bu kremi sürüp uyudum ve aşırı derecede mennum kaldim cok guzel nemlendirdi cildimde hemen emildi yüzümü yumusacik yapti cok beğendiğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Her gece yatmadan önce iyi kalpli cilt bakımından uyguluyorum boşuna iyi kalpli dememişler kullanınca gönlümü fethediyor gerçektende Simple üstüne tanımam

  • HepsiB. aracılığıyla

    Üründen çok memnun kaldım, severek kullanıyorum. Bittiğinde tekrar alacağım. Yalnız kutusu 50ml olsada içinde 25-30ml kadar krem vardı, umarım bana öylesi denk gelmiştir :) Ama kreme ba-yıl-dım!

  • HepsiB. aracılığıyla

    Verdiği yumuşaklık hissi çok güzel fakat yüzünüz benim gibi akneye meyilli ise her hafta birkaç gün ara vermek en iyisi. Onun dışında ürünün kokusu çok güzel olmasa da dokusu harika.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Sabah uyandığımda cildim pamuk gibi yumuşacık oluyor. Benim cildim kuru ve mat ama sabah yüzümü yıkadıktan sonra bile cildim hala ışıl ışıl ve yumuşacık kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Gece yatmadan cildimi temizleyip ürünü kullanıyorum. Sabahları cildim daha aydınlık ve sivilce yapmadı siyah nokta artışına yom açmadı. yağlı bir etki bırakmadı. Şu anlık oldukça memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla

    Ürünün diğer nemlendiriciler gibi yağlı değil cildim akneye eğilimli olmasına rağmen kullandiktan sonra akne çogalması yaşamadım ayrıca hassas ve allerjik ciltler için çok uygun

  • HepsiB. aracılığıyla

    gece kremini yatmadan önce sürüyorum ve sabah kalktığımda yüzüm hala nemli oluyor. üstüne ürün kokusuz ve parfümsüz yumuşacık bir ciltle uyanmak güne güzel uyanmak için en güzel şey

  • HepsiB. aracılığıyla

    Yüzü çok güzel nemlendiriyor. Sabah uyandığım zaman cildim nemli ve canlı olarak uyanıyorum. Cildim hassas ve yağlıdır ama hiçbir şekilde sivilce oluşturmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Biten gece kremimin yerine kullandım. Yapış yapış olmuyor ve bana nemlendirmesi yeterli geldi. Sabaha sakinleşmiş ve dinlenmiş bir ciltle uyanıyorum ki çok çabuk kızaran bir cilt için bu güzel bir şey. Uyandığımda da yüzüm yağlanmamış oluyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Simple 50 ml Water Boost Nemlendirici Gece Kremi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Simple 50 ml Water Boost Nemlendirici Gece Kremi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat