Kenwood VC2791-2 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Kenwood VC2791-2 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2018
    çok vasat

    Sakın bu ürünü almayın. Emiş gücü vasat, toz torbasız ama toz torbalı olsaydı keşke. Haznesini temizlemek çok zor, toz haznesini temizlemeye başladığınızda eliniz dahil etrafınız kirlenıyor, ayrıca sesi de çok fazla aynı anda iki tane elektrik supurgesi çalışıyor gıbı. Kapı zili, telefon vs. Duymak imkansız

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Bir Yıldız

    Tek başıma yaşamama rağmen çok çabuk doluyor haznesi ki temiz de bir evim var. Her temizliken sonra sökmek zorundasınız hazneyi. Sağdaki tozu alıp sola atmaktan başka işe yaramıyor. Her temizlik yapışımda çileden çıkartıyor beni. Almayın sakın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2016
    temizliği çok zor

    emiş gücü iyi, hafif bir süpürge ama temizliği işkence. .. keske sulu süpürge ve toz torbalı olsaydi,diyor insan. sulu süpürgeyle bu süpürgeyi temizliyorum. Ne anladım bu işten diyeceğiniz bir supurge

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    Beğenmedim

    çok gürültülü bir süpürge, çekim gücü ayarı yok, sabit tek hızda çekiyor, toz haznesi dolunca çekim gücü sıfırlanıyor, toz haznesi de çok kısa sürede doluyor, ayrıca toz haznesini temizlemek de çok zor. biraz daha fazla para verin daha iyisini alın derim.ben pişmanım aldığıma, tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    malesef beğenmedim.

    Arkadaşlar yorumları okudum ve hayretle karşılıyorum. Bu süpürgeyi yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. çekim gücü fena değil iyi diyebilirim ancak toz dolduktan sonra temizlemesi ölüm. deposunu çıkardıktan sonra belirtilen kapağı açıyorsunuz ancak tozlar dökülmüyor çünkü tozlar yuvarlak olan hepa filtrenin etrafına sarılıyor ve dökemiyorsunuz. temizlemek için alt kapağı açacaksınız ve sonra hepa filtreyi çıkartıp elinizle filtreye dolanan toz ve kılları temizleyceksiniz. filtre inanılmaz kirleniyor. temizlemek için sert bir emine vurup tozların dökülmesini sağlıyorsunuz. yaklaşık 2 yıl kullandıktan sonra hortumu koptu, anlayacağınız ismi toz torbasız ama temizlemesi torbalıdan çok daha zahmetli. bence toz deposunda tasarım hatası var. tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2015
    fiyat performans çok iyi

    fiyat performans çok iyi alınır

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2015
    Fiyat/Performans Ürünü

    Ürün gayet güzel. Orta halli aileler için çok uygun. Fiyatı ve performansı birbirine uygun. Biraz sesli ama çok güzel süpürüyor. alacakların çekinmeden almalarını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2015
    Genel olarak iyi...

    Ürünü dün akşam teslim aldım ve hemen denedim. Emiş gücü güzel...Eksik yanları ise çok gürültülü çalışması ve çalışırken ıslık şeklinde ses çıkartması...Belki kulağı rahatsız edebilir...Ama teknik olarak gayet güzel makina.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2015
    Çekişi güzel

    Çekişi güzel Hafif olduğu için ani hareketlerde yan yatabiliyor Max-Min ayarının olmaması dezavantajı Fiyatına göre fena değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2015
    Fiyatına göre gayet iyi

    Toz torbasız oluşu avantaj, biraz sesli, kablosu kısa ama işinize yarayabilecek nitelikte tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    fiyat performans oalarak iyi

    3 günde elime ulaştı güzel bir ürün tavsiye ederim teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2015
    süper ötesi

    bekledigimden cok daha iyi çıktı. çekiş gücü mükemmel. halıyı kaldırıyor. biraz sesli calısıyor her süpürge gibi. toz torbasiz olmasıda artı diger yönü.. tesekkurler hb

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    İYİ FİYAT HIZLI TESLİM

    SATIN ALDIĞIM SÜPÜRGE VE HIZLI TESLİMAT SÜPER.BU FİYATA BU PERFORMANS TEŞEKKÜRLER HEPSİ BURADA.COM. DÜŞÜNMEDEN ALABİLİRSİNİZ GÜÇLÜ VE KULLANIŞLI.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.11.2015
    Güzel oyuncak :)

    Fiyat performans ürünü denilebilir, başarılı, çekiş gücü gayet iyi ve bayağı hafif, ben tek elimle kaldırarak seyyar şekilde kullanıyorum kablosunun yettiği yere kadar, kablosu biraz kısa, ilk çalışırken tiz bir ses çıkarıyor hafiften kulağı rahatsız ediyor ama sonradan geçiyor, süpürgenin ucunu bir şey ile tıkarsanız biraz ürkütücü bir şekilde bağırıyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2015
    emis gücü harika

    çok memnun kaldım tesekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2015
    Uygun fiyata

    Gayet güzel bir ürün tavsiye ederim bende burdaki yorumları okuyarak satınaldım pişman olmadım herkese teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2015
    fiyatına göre iyi bir ürün

    ürün beklediğimizden iyi çıktı. emiş gücü gayet güzel. temizliği kolay. eksik yanları olarak kablosunun kısa olmasi ve hortumunun yumuşak olmasi dışında fiyat/performans oranına göre başarılı bir makina. uygun fiyata alınabilecek ürünler arasında liste başı olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2015
    GAYET GÜZEL

    EMİŞ GÜCÜ FALAN GAYET GÜZEL FİYATIDA ÇOK UYGUN

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.09.2015
    müthiş

    Fiyatına göre muhteşem bir ürün.Bu ürün seçeneği için hepsiburadaya teşekkürler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.09.2015
    fiyatına göre güzel

    Yazlık için çok pahalı olmayan güzel bir süpürge almak istiyodum. Bunu aldım işimi görüyor evimde de kullanabilirdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood VC2791-2 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood VC2791-2 700 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat