Tefal GV8930 2200W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal GV8930 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2019
    BUHAR GÜCÜ HARİAK

    inanılmaz yüksek bi buhar gücü var buahr basıncı da çok iyi. ütü yapma süresini çok kısaltıyor pratik ve iyi bi ürün. kendi kendine kapanma özelliği güvenlik olarak içinizi rahat tututyor memnunum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Annemin ütüsü düşüp kırılmıştı, bunu alalım dedik, normalden daha ucuza aldık ve annem çok memnun kaldı. Teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    Çok kaliteli gerçekten kalite buhar gücü her şeyi ile çok kaliteli ısınma süresi de çok kısa gerçekten

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    ütüyü kolaylaştıran güçlü bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Muazzam

    Muazzam bir ürün diyebilirim bizim evde iki kişi de çalıştığı için her zaman çok ütü çıkar. O yüzden ütü seçiminde kazanlı ütü alalım dedik iyiki de almışız çok memnunuz teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2017
    herkese tavsiye ederim

    urunu almadan once buradaki yorumlardan yola cikarak karar vermistim. Kesinlikle utu cok kullanisli ve guclu buhar gucu var.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2017
    Ütü yapmayı sevdiren ütü

    Uzun araştırmalar neticesinde beğenerek aldığım bir ürün. Eşim iki bebeğimizle ilgilendiği için ütüler bana kalmıştı ev erkeği olma yolunda ilk icraat eski ütümü Tefal Buhar Kazanlı ütü almak oldu :) Kazanlı yapısı sayesinde çok güçlü buhar verebiliyor. Benim aldığım ütü gv8958 bar özelliği biraz daha yüksek, burada önemli olan dakikalık buhar üfleme kapasitesi. Buhar tuşuna bastığınızda 8-10 saniye kesintisiz buhar çıkarabiliyor ( bu süre gerçekten güzel) Tek dokunuşta 3 farklı ütüleme sağlayan akıllı kontrol teknolojisi ile tek seferde hızlı ve etkili ütüleme !Yeni nesil geliştirilmiş özel kireç toplama çubuğu sayesinde buhar jeneratörünüz çok daha uzun ömürlü oluyor. ( Ben saf su kullanıyorum ) Uzun ömürlü kayganlık için kendi kendini temizleyen (autoclean) ütü tabanı mevcut. Hanımını seven ve ütüye ayıracağı zamanı minimuma indirmek isteyenler düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2017
    Üç Yıldız

    Ürünümüz siparişten 3 gün sonra elimize ulaştı. Teşekkür ederiz. Fakat resimlerinde görünenden farklı olarak otomatik kablo sarma özelliği yok. Umarım diğer özelliklerde de farklılıklar yoktur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2017
    O ne buhar öle :)

    Tereddütlerim sonucunda , eltiminde bu ürünü çok tavsiye etmesi üzerine almış bulunmaktayım .. çok da memnun kaldım. Normal ütüye alıştığım için ilkten yadırgadım çünkü su püskürtmesi yok ve sürekli düğmeye basılarak ütü yapıyorsunuz elinizi düğmeden çektiğinizde buhar gelmiyor normal ütülerde olduğu gibi ... ama kesinlikle tavsiye ediyorum ben de daha ilk ütülemede farkı görüyorsunuz .. vaktiniz size kalsın .... tşkrler elticim ?? tşkrlr hb ????

  • İnce Hesap aracılığıyla, 11.01.2017
    problemsiz

    ikinci defa alıyorum kızım için ben bu ütüyü. eşim kullanımından bahsettikten sonra bana nerden aldığımı sorunca ben de direk sipariş ettim buradan yine. kullanışlı olsa gerek :)

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    tefal kaliteli kazanlı ütü

    Tefal ürün kalitesi süper kazanlı ütüler arasında en iyisi diyebilirim. ütüyü önceden ben yaparken şimdi ütü yapıyor. tavsiye ederim. mağaza da iyi paketi özenliydi fakat sürat kargoyla çalışması süreyi uzattı.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2017
    Iyi kalite iyi fiyat

    Cok kaliteli bir urun. Piyasadakinden 50 tl kadar daha uygun fiyata satiliyor burada. Butceniz varsa mutlaka dusunun.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2016
    gayet hızlı ve sağlam

    ürün siparişimden 1 gün sonra kargoya verildi, gayet sağlam bir şekilde geldi kendi kolisinin üzerine bir koli daha yapılmış, tek sorun kargo şirketinde ürün kargo şubesine cuma günü geldiği halde p.tesi günü dağıtıma çıkacak denildi, bende şubeden kendim almak zorunda kaldım. kargo şirketi (ARAS KARGO)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    ÇOK İYİ

    AYNI ÜRÜNÜ İKİNCİ DEFA KOMŞUMUZA ALDIK. BİZDE ONLARDA ÇOK MEMNUNUZ. KULLANIŞLI HIZLI VE KALİTELİ BİR ÜTÜ YAPMA İMKANI SUNUYOR. KARGO SÜRECİNDE HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIK.ALMAYI DÜŞÜNENLERE TAVSİYE EDERİZ.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2016
    hızlı kargo kaliteli ürün

    hızlı kargo kaliteli ürün

  • NI1 aracılığıyla, 05.12.2016
    ürün resimdekinden farklı

    hayır farklı ürün göndermişler

  • NI1 aracılığıyla, 22.11.2016
    Güzel

    Ürünü araştırıp aldım gayet güzel ve hızlı ısınıyor buhar gücü çok iyi kesinlikle bu fiyata çok güzel bir ütü

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.11.2016
    alıştım ütüye

    internetten alışveriş yapmak için biraz korkak birisiyim fakat fiyatı görünce dayanamayıp aldım. buhar basıncı çok iyi ütünün öncelikle. biraz sesi garibime gitti başlarda fakat alıştım ona da. kırışıklıkları çok rahat açabiliyorum artık. ben tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.11.2016

    internetten alışveriş yapmak için biraz korkak birisiyim fakat fiyatı görünce dayanamayıp aldım. buhar basıncı çok iyi ütünün öncelikle. biraz sesi garibime gitti başlarda fakat alıştım ona da. kırışıklıkları çok rahat açabiliyorum artık. ben tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2016
    buhar makinesi

    urun paketi ozensizdi. içindeki köpük koruyucular paramparça geldi. ürünün kilidi takılı değildi. ütü kutu içerisinde savrulmuş halde idi. Allahtan ütü hasar görmemiş. kargocularin nasıl taşıdığı belli. keşke daha güvenlikli bir paketleme olsaymis. ancak urun tek kelime ile muhteşem.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal GV8930 2200W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal GV8930 2200W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat