Tefal GV7550 Express Easy Control 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal GV7550 Express Easy Control 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.12.2019
    "Kullanılmış ürün geldi"

    Olumlu yönleri: Teşhir ürünü diye aldığımız ütünün buhar kazanı resmen 2. eldi ve iade ettik.Allah var iade kısmında bir sorun yaşamadık.Alıyorsanız sıfır alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Çok yogun utu yapanlar ıcın ısını kolaylastıracak ve utu yapma suresını de azaltacak ıyı bır urun bence. Yogun buharı sayesınde zor kumasları bıle tek seferde duzlestırıyor. Kumas turune gore ayarlama yapamaya da gerek bıraktırmıyor akıllı bır utu yanı. kırecı temızlemesı de cok kolay bu utunun. her ozellıgını begendım cok kullanıslı.

  • Media Markt aracılığıyla, 27.04.2016
    tesekkurler

    Buhar basıncı çok iyi çok beğendim kazanı da fazla ağır değil hoşuma gitti tesekkurler media markt.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2015
    TEFAL ÜTÜ

    GERÇEKTEN MUHTEŞEM HANIM ÇOK BEĞENDİ VE SÖYLEDİKLERİ TARİHTEDE TESLİM ALDIM HEPSİ BURDA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    Muhteşem

    Yeni ev kuruyoruz ve çeyizimizin ürünlerinin çoğunu Hepsiburadadan aldım. Öncelikle bu kaliteli hizmet için çok teşekkür ederim. Müşteri memnuniyeti için her şeyi yapıyorlar. Gelelim ütüye: Tefalin buhar jeneratörlü ütülerine zaten diyecek lafımız yok. Hepsi muhteşem. Özellikle bu ürünü seçip satın aldım, ve evimde kullanıyorum. Çok memnunum. Daha önce de Tefalin kazanlı ütülerini kullanmıştım ama bu bebeğin artısı şu, kullanımı çok basit. 2 Ana fonksiyonu var. Suyunu ekleyin, açma düğmesine basın. Işık yanıp söndüğü süre zarfında suyu ısıtıyor. Tamamen yandığında da buharlı kullanıma hazır ki bu süreç sadece 1 dakika gibi bir zaman alıyor. İşiniz bittiğinde kapatma tuşuna basın ve fişini çekin, işte bu kadar basit. Su ihtiyacı olduğunda ayrı bir ışığı yanıyor, kireç temizleme için ayrı uyarı ışığı var. Annemden biliyorum, belki 15 senedir kullanıyor tefal kazanlı ütüsünü. onların problemi, kireç temizlemek için ayrıca servise götürmek gerekirdi. Bu ütünün ise kendi temizleme özelliği var. Sadece kireç çubuğunu çekip çıkartın ve dökün. Yalnız bir kural var, ütünüzün uzun ömürlü olmasını istiyorsanız mutlaka ama mutlak içme suyu kullanın. O zaman kireç de yapmaz, kazanın buhar çıkışlarını da tıkamaz. Su haznesi şeffaf, su seviyesini görebiliyorsunuz. Ütünün buhar kablosunu gizleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde elektrik kablosunu da ütü üzerinde sarabileceğiniz bir bölüm yapmışlar. Yani ütüyü sarıp sarmalayıp kablo salatası haline çevirmeden yekpare kaldırabiliyorsunuz. kullanım sırasında su ilave etme işlemi biraz meşakkatli. Ütüyü kapatıp, soğumasını bekledikten sonra ancak tekrar su katmanız lazım. Bu yüzden her kullanımdan önce haznedeki suyu kontrol etmenizde fayda var. Dediğim gibi, şeffaf olduğu için hazne görebilirsiniz. Her kullanımdan önce yarısına kadar çıkarsanız yeter. Eşim daha önce kazanlı ütü kullanmadığı için ütü yapmak ona artık çok daha konforlu bir hal aldı. Ütü tabanı da ayrıca seramik gibi bir madde, her kumaş için otomatik sıkcaklık sensörü var

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2015
    TEFAL ÜTÜ

    BENDE ALDİM AYNI ÜTÜDEN ÇOK MEMNUNUM ÜTÜ SÜREM YARIYA İNDİ TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2015
    tüm kontrol onda

    ayar gerektirmeden tüm çamaşırları kolayca ütüleyin. buhar gücü iğer markalarla kıyaslanamaz. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2014
    güzel

    Ürünü alalı bir ay oldu ürün hızlı gönderimle iki günde elime ulaştı . Ürün güzel ve bu fiyata başka yerde yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2014
    tefal harikasın

    Eşim bunun bir alt modelini kullanıyor çok memnun. Aynısından annemde istedi bunu beğendik aldık. Çok memnunuz harikasın tefal...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal GV7550 Express Easy Control 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal GV7550 Express Easy Control 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat