Tefal FV9620 2600W Buharlı Ütü Yorumları

Tefal FV9620 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünü tavsiye üzerine hediye aldık bir gün sonra elimize ulaştı, teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    10 numara

    Olumlu yönleri: Günümüz ütü sistemine göre çok üst seviyede bir ürün. Hem modern ve şık hem de çok konforlu. Buhar kazanı ve ayrılabilir su tankı da mevcut. Otomatik kapanma özelliği de gerçekten çok işlevsel. Bence artık günümüz teknolojisi baz alınara tüm ütülerde olması gereken bir özellik. Çeyizinize bile alabilirsiniz gecikmeden pişman olmazsınız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    kalitesi yüksek

    Olumlu yönleri: Henüz nişanlıyım ama bu fiyata bu ürünü görünce kaçıramadım hemen almak istedim. İsteğe göre dikey forma da bürünebiliyor ütü böylelikle bence gömlek ve ceket gibi giysiler de daha pratik bir şekilde ütülenebilir. Aldığıma hiç pişman değilim hatta bu ürünü anneme de hediye olarak alacağım eminim çok sevecek o da. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    zamansız bir tasarım

    Olumlu yönleri: İleride evlenince evde kullanırım diye aldık. Şimdiden çeyiz biriktiriyorsanız alın bence zaten bu fiyata bu ürn harbi çok iyi. Özellikleri günümüz ütü özelliklerine göre baya üstün. Isı ayarlama özelliği ve su haznesi özelliği çok cezbedici. Hem miinmal hem de şık. 2 dkda ısınma özelliği de çok iyi bence. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    mukemmel

    Olumlu yönleri: harika bir urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Çok kaliteli

    Olumlu yönleri: Tefal marka ütü siparişinde bulunmuştum ütüden çok memnun kaldım hemen ısınıyor gayet kullanışlı bir ütü olmuş ısı derecesinin ayarlanabilir olması çok iyi olmuş istediğim kıyafeti Saniyeler içerisinde ütüleyip giyine biliyorum daha önce Ütü yapmaktan nefret ediyordum bu makine sayesinde Ütü yapmayı bile seviyorum diye bilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Kolay ütü keyfi

    Olumlu yönleri: Beni en çok yoran ev işlerinden birisi de ütü yapmaktır. Ütü yapmaktan hoşlanmasam da sık sık ütü yapmak zorunda kalıyorum. İşim gereği her gün özenli giyinmem gerekiyor. Eski ütüm beni çok fazla yoruyordu. Kaliteli ve rahat kullanımlı ütüleri araştırmaya başladım. Tefal marka ütü ile bu işi kolaylaştıracağımı düşündüm. Düşüncemde yanılmadım. Tüm kırışıklıkları tek hamle ile açıyorum. Çok memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tek yıldızı kırma sebebim ürün kalitesi değil.1 alt sürümü 2300 wattını kullanıyorum oda Fransa üretimi bunu diğer eve aldım.Ürün bence ağır.Şu an kullandığım ütünün net 2 katı ağırlıkta beni yoruyor ama ütüsü Tefal kalitesi.2.çizgiye getirip, su koyup buhar düğmesini kapalı çizgiye getirin, ihtiyaç durumunda buhar düğmesine basın.Yoksa su akıtır bu ürünler fakat kumaşı açması çok başarılı.Tefal ütü konusunda tek tercihimdir.Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Eşimle ne zamandır kaliteli bir ütü arıyorduk, bu ürün özellikleriyle tam bize uygun. Bütün kumaş türlerini gayet güzel ütülüyor. Sıcaklık ayarını da sevdik. Tasarımı oldukça hoş. Fotoğrafta görünenin birebir aynısı. Tefal kalitesine yıllardır güvenirim, yine yarı yolda bırakmayan bir ürün oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kullanımı pratik fakat alışmak gerekiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel ütülüyor çok beğendim👍

  • Trendyol aracılığıyla, 05.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü çok özenli bir şekilde paketlenmiş olarak teslim aldım.satıcıya tüm özeni için çok teşekkürler çok güzel bir ürün 👍

  • Trendyol aracılığıyla, 03.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü oldukça sarmışlar hassasiyet icin teşekkürler ayrıca yoğunluğa rağmen 3 günde elime ulaştı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2020
    ihtiyaci karsilayan kaliteli blender.

    Olumlu yönleri: urun kalitesi tartisilmaz cok estetik ve saglam kullandik ve cok guzel sonuc aldik alacak olanlara tavsiye ederim ve satici cok ilgili ve alakali kesinlikle oldu bittiye getirmiyor malinin arkasinda guvenilir bir esnaf tebrik ediyorum ayrica.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.01.2020

    Aynı ürünü 2 sene önce ceyizime aldım çok memnunum tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 26.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    urun cok guzel ve kaliteli, beklentilerimi fazlasiyla karsiladi

  • Trendyol aracılığıyla, 10.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü kullanıyorum arkadaşımıza hediye olarak da aldık. gayet memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2019
    Beş Yıldız

    güzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2018
    mükemmel

    üründe çok güzel , mağaza çok hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Beş Yıldız

    Üründen gayet memnunum, firmanın müşteri ile ilgi alakası da gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal FV9620 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal FV9620 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat