Hp H6F01Aa X1200 Mouse Yorumları

Hp H6F01Aa X1200 Mouse yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 26.02.2019

    Ürün gayet güzel kullanışlı ve şık bir görünümü var. Mağaza ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım.

  • Teknosa aracılığıyla, 07.02.2019

    Ürün çok şirin görünüyor laptop için çok kullanışlı bir ürün.Kücük oldugundan dolayı çantada fazla yer kaplamaz kızmızı renkte yakışmış.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2017
    Güzel

    Birçok mouse kullandım. HP markasının mouse'ları bir başka. Laptop için alacaklara öneririm. Çünkü mouse küçük boyutlara sahip ve kablosu en fazla 1 metre. Bu markanın ucuz fiyatlarda kablolu bir modelini bulamadığım için bunu aldım. Mouse'un tıklama hissini beğendim hiç yormadan tıklanabiliyor. Küçük mouse'ları sevmem ama tıklama hissini sevdiğim için bir süre idare edeceğimi düşünüyorum. Almadan önce elinizdeki mouse ile boyutları karşılaştırın derim. Küçük mouse'lara alışık olanlara öneririm.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.04.2015

    ürün çok şirin görünüyor laptop için çok kullanışlı bir ürün .Kücük oldugundan dolayı çantada fazla yer kaplamaz kızmızı renkte yakışmış.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.02.2014

    Ürün hem sik tasarimi hemde kullanilisiyla gerçekten güzel bir ürün açikçasi ben memnun kaldim. Satin almayi düsünenlere tavsiye derim fiyati da gayet uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hp H6F01Aa X1200 Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hp H6F01Aa X1200 Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat