Philips GC9630-20 2400W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Philips GC9630-20 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(373 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Genel olarak ütüden memnun kaldım. Akşam sipariş verdiim, sabah ütü adresime geldi. Bunun için satıcı firmaya, ARCES'ti sanırım, teşekkür ederim. Ütüye ayırdığım zaman yarıya indi diyebilirim, kırışıklıkları güzel açıyor. Ütüyü çok hafif bulmadım, beklentim bu konuda yüksek olabilir. Ütüye uzun zaman ayırdığım için, bir süre sonra ütü elimde ağırlaştı. Sesli bir ütü. Yaz aylarında ancak klimalı ortamda ya da serin bir yerde kullanılabilir. Buhar ve ısı çok fazla. Ve, bir konuda uyarmak isterim, çok ama çok dikkatli kullanılmalı, çünkü buhar yanıkları oluşabilir. Şimdiki teknolojiyle belki buharını bu kada güvenli hale getirebildiler, bilemeyeceğim ama dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her Konuda Yenilikçi

    Eşimle birlikte ütü almaya gittiğimizde başta kararsızdık. Çok araştırdık. En iyisi hangisiydi? Birçok markayı inceledik. Alacağımız ütü fiyat performans açısından istediğimiz gibi olmalı, kullanım kolaylığı sağlamalı ve en önemlisi uzunca bir süre hiçbir sorun olmadan kullanılabilmeliydi. Sonunda aradığımızı Philips PerfectCare Elite Ütü'de bulduk. Hafifliği, pratik kullanımı, farklı modları ve teknolojisi sayesinde gerçekten akıllı ütünün de olabildiğini gördük. Buhar kazanı sayesinde kot, ipek ve pamuklu kıyafetleri ütülerken çok daha iyi sonuçlar aldık. Sonraki süreçte "iyiki almışız" diyebileceğiniz bir ürün. Bu yenilikçi ürün için Philips'e teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kusursuz

    buhar konusunda çok daha büyük bir performans için ütüleme sürenizden tasarruf etmeniz ve en önemlisi mükemmel bir sonuç için kusursuz bir ürün Ayrıca çok daha hafif ve çok daha kolay bir ütüleme performansı yaşatıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üstün Performans

    Kesinlikle çok memnnum. Kırışık açmada oldukça başarılı. En zor kumaşlarda bile üstün performans sergiliyor. Philips PerfectCare Elite ile ütü yapmak benim için zahmet olmaktan çıktı diyebilirim. Teşekkürler Philips. :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Eniyi performanslı ütü philips GC9630/25

    ütü yapmasını hiç sevmezdim ama bu ütü sayesinde sevmeye başladım bugüne kadarki en iyi performanslı akilli ve hizli ütülerden.. En önemli özelliği ise de kotlarda kumaslarda butun utuneleceklerde sicaklik ayarı yapilmamasi bu sayede de yaniklardan kurtuldum. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    En iyi performansı ütü PHİLİPS GC9630

    Ütü yapmasını hiç sevmezdim ama bu ütü sayesinde sevmeye başladım bugüne kadarki en iyi performanslı akilli ve hizli ütülerden.. En önemli özelliği ise kotlarda kumaslarda butun utulenecekelrde sicaklik ayarı yapilmamasi bu sayede de yaniklardan kurtuldum. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yorulmadan ütü yapmak için

    Ütü yapmak benim için büyük sorundu yorgunluk,yakma, kırışıklıkları açamama gibi tüm problemleri yaşayan biri olarak Philips gc9630 ile tanışınca tüm sorunlarımdan kurtuldum. Öncelikle buhar Kazanlı ütülerin ağırlığı yok hafif yormuyor. Isı ayarı yapmaya gerek yok kendisi kumaş cinsine göre ayarlıyor . İpekli kumaş gibi yakma riski olan kumaşları bile yakmıyor. Açıkçası keyifle ütüledikçe ütüleyesi geliyor insanın. Çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    ütü herşeyden önce görüntüsü itibariyle çok şık duruyor.Buhar gücü mükemmel anında kırışıklıkları açıyor.Şu ana kadar klasik ütülere alıştığımız için elinize aldığınızda biraz farklı geliyor.Hafif ve küçük olması ütü yaparken insanı çok fazla yormuyor.Kısaca alacak olanlara tavsiye ederim pişman olmazsınız.ürünün kumaş türüne göre ayar istememesi,yakmama garantisi,buhar gücü mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ütü yapmayı sevdiğimi bu cihazla anladım.hic düşünmeden alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ütü çok başarılı, kolayca ütüleniyor ancak kablosu biraz daha uzun olabilirdi. Daha üst modelleri var ancak bu yeterli gibi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı kargo

    zamanında teslimat ve ürünün kalitesi gerçekten çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İdare eder bir ütü. Abartıldığı gibi değil. O kadar para verip aldığınız bir ütünün karşılığını vermesi lazım. Durum bu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ütü Philips in işiymiş meğer !!!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavisiye edilir

    Kargo sürecü ve hizmet güzel ütü hafif buhar basıncı , eco mod olarakta gayet iyi emeği geçen herkese teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 2018 eylülde çeyize almıştım. 3 senedir kullanıyorum. Ütü çok güzel ancak zamanla şöyle bir sıkıntı oldu: Ürünü fişe taktıktan sonra ısınması için bekledikten sonra her zamanki gibi uyarı sesinden sonra ütüye başladığımda ve buhar düğmesine bastığımda buharı hemen vermiyor. İlk zamanlarda hemen buhar verirdi. Bi 5 dakika daha bekledikten sonra buhar vermeye başlıyor.Sanırım ütünün buhar çıkışları kireçlendi. Parlama da yapabiliyor kumaşlarda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    O kadar memnun ki , iyi ki almışım Ne kadar kolay ve zevkli oldu ütü yapmak

  • Amazzon aracılığıyla, 20.10.2021
    Ürün bozuk sorunlu geldi

    Ürün bozuk geldi alacaklar lütfen kutusunu atmayın gerekirse 1 ay saklayın bu ürünle ilgili bu tarz çok geri bildirim mevcut o nedenle bende atmadım iade ettim ama amazzon’da iade süreci çok yavaş işliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2021
    Ütü

    Ürün ütüleme performansı çok iyi fakat aşırı sesli çalışıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet başarılı bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum çeyizime almıştım. Ütü sevmeyen biri olarak o kadar işimi kolaylaştırdı ki kırışıklıkları süper açıyor. ütüyü dik koymanıza da gerek yok. Kireç önleyicisi de var. Daha ne olsun indirimde kaçırmayın daha üst modellere falan da bakmaya gerek yok bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips GC9630-20 2400W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips GC9630-20 2400W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat