Philips PerfectCare Expert GC9247/30 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Philips PerfectCare Expert GC9247/30 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.01.2017

    Utu alacaklara gozum kapali tavsiye ederim. Hem kendime hem kardesime aldim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2016
    Süper

    Bu ütüyü alana kadar ütü yapmıyormuşum, işkence çekiyormuşum meğer. Ütü, harika kırışıklık açıyor, süreyi dörtte bire indiriyor, her şey çok iyi düşünülmüş, son derece kullanıcı dostu. Adeta çamaşırlar ütüyü görünce saygıdan düzelecekler:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2016
    Güzel ürün

    Aldığınızda pişman olmayacağınız bir ürün. Buhar gücü ve Su haznesi geyet yeterli. Naylon bi şort ütülemeye kalkıştım yakar mı acaba diye. Hiç korkusuz ütüledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2016
    süper ötesi

    hanımla kavga eder olduk ütüyü sen yapacan ben yapacam diye o kadar kolay ütülüyor ki anlatılmaz yaşanır pantalonları gömlekleri tek taraflı ütülemek bile yetiyor. asılı olan perdelerin bile kırışıklıklarını açıyor geç kalınmış bir ütü tercihi olarak görüyorum keşke daha önce önce alsaymışız

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2016
    akıllı ütü

    ısı ayarı yapan kumaşı hiç yakmayan en önemlisi hızlı ve çabuk buruşukları açan en iyi ütü. o kadar memnunum ki..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.06.2015
    memnunum

    ürün beklediğim gibi çıktı çok güzel dizaynı da güzel. hepsiburada ekibine de teşekür ederim müşteri memnuniyetine önem verdikleri için.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2015
    gerçekten kaliteli

    ürünün en güzel yönü ısı ayar derdi yok...ne koyarsanız kendi otomatik ısı ayarı yapıyor ve yanma korkusundan sizi kurtarıyor..süper buharı gerçekten cok iyi.. ürünü almadan önce diğer firmalarıda cok arastırdım buhar gücü tabanı ve su haznesi acısından en iyisi bu ürün diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2015
    en iyi fiyat 1 günde teslim

    Evde kullanıyorlar çok memnunlar. Philips garantisiyle

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2015
    Kesinlikle çok iyi

    Ürün aynı gün kargoya verildi. Ayrıca ürünün kendisi çok iyi. Ütü işini keyfe dönüştüren bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2015
    Harika

    Harika bi ütü herkeze tavsiye ediyorum hiç düşünmeden alın verilen parayı hak ediyor.kullanım klavuzunu dikkatli okuyun ütünün iki ayarı var kazanın arkasındaki açma kapama düğmesi mavi yanıyorsa çok güzel ütülüyor fakat yeşil yanıyorsa pek tatmin edici olmuyor onun için kullanma klavuzunu dikkatli okumanızı tavsiye ederim .bende burdaki yorumları okuyarak aldım pişman olmadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2015
    utu canavari

    tek kelime Ile harika hizli teslim ve sorunsuz bir utu keyfi daha ne olsun.artik utu yapmak cile degil.maliyet olarak goruluyor ama inanin utu yapinca oyle olmadigi daha net ortaya cikiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2015
    su düşmanı ütü

    buhar gücü iyi ama çok su harcıyor. kırışıklıkları zor olanları güzel açıyor ama hassas kumaşlarda çok da mükemmel değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    GERÇEKTEN BAŞARILI

    Ürünü alalı 10 gün kadar oldu.Şimdilik gayet güzel.Ütü yapmayı oldukça kolaylaştırdı diyebilirim.Hiçbir problem yok.Ayrıca ürün bir günde elime ulaştı. Hepsiburada çalışanlarına teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2015
    Tek kelime ile mükemmel

    Ürünü anneme hediye olarak aldım.Annem çok beğendiğini söyledi.Almayı düşünenler, hiç düşünmeden alsın..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2015
    Utu yapmayi sevdiren utu!!!

    Hayatim boyunca utu benim icin kabustu ama bu utu hayat kurtariyor emin olun. Harcanilan zaman yari yariya azaliyor ve yorulmuyorsunuz,benim ilk kullandigimda hissettigim bu oldu. Parasini sonuna kadar hak ediyor bence..nevresimler bile kolayca utuleniyor..herkese siddetle tavsiye olunur!!!

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2015
    Artık ütü derdimizin bittiğini düşünüyorum.

    Eşimin, cumartesi sabah, eski ütümüz için seni duvara çarpmak istiyorum dediğini duyup, hepsiburda.com yetiş ve beni kurtar dediğimi biliyorum. Sonrası malum akşam karanlık çökmeden ütü evde. Ve Pazar akşamı keyifle ütü yapan eşim. Hepsiburda ve Philips e teşekkür ederken ütülerimizi yapan eşimden de Allah razı olsun diyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2015
    harika bir ürün!!!

    Utu yapmaktan nefret eden kucuk bebekli bir bayan olarak utu hakkindaki butun fikirlerimi degistirdi. Buhar cıkışı, kumaşın uzerinde kayışı, kumastan kumaşa geçişteku ısı ayarlamasi harika. Kesinlikle tavsiye ederim. Gömlek ütülemeye üşenirken çarşaf ütüler oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2015
    Tavsiye ederim

    Uzun yıllar philips un normal tipte olan bir modelini kullandık. Biraz tereddüt ile bu ürünü aldık. Buhar ile bütün mesele hallolmus. Memnunuz, tavsiye ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2015
    Ütü gayet iyi

    Cihazı eşime aldım ve çok beğendi, kargo gelir gelmez en zor açılan 2 gömleği denedi ve çok iyi açtığını söyledi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2015
    ütü yapmaktan keyif alın

    Ben işim gereği sürekli gömlek giymekteyim.Eşim ütü yapmaktan nefret ederdi fakat bu ütü sayesinde keyif almaya başladı.yüzde yüz pamuklu gömlekleri bile sorunsuz ve kolay ütülüyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips PerfectCare Expert GC9247/30 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips PerfectCare Expert GC9247/30 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat