Arzum AR 647 Trip Partner 1100W Buharlı Ütü Yorumları

Arzum AR 647 Trip Partner 1100W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(149 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ve güzel bir ütü. Tatillerde çok iyi iş görüyor. 110V-220V ile çalıştırmak için anahtarı var. Bizimki 220V ile çalışmıyor 110V ile çalıştırıyoruz problem olmuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    5 yıldır kullanıyorum. hiçbir sorunla karşılaşmadım. hazır su kullanıyorum ve kireç yapmıyor. gayet yeterli ısınma sağlıyor bu konuda şüpheniz olmasın. 1 su haznesiyle 2 3 gömlek ütülenebiliyor ve buhar kalitesi de iyi. yalnız şuanki fiyat 8 kat artmış fiyatın uçuk olması şaşırttı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Dört Yıldız

    Çok kullanışlı bir urun. Ama suyu akitmasa daha iyi olabilirdi

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2019
    Güvenilir ve hızlı

    Ürünü çok beğendim beklentilerimi karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2018
    (Ürünü satın aldı)

    tatiller, seyahatler için çok uygun çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 06.10.2018
    Gayet iyi

    Ürün seyahat için gayet uygun, fiyatı da diğer mağazalara oranla daha düşük, tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 29.06.2018
    arzum ar647 seyahat tipi utu

    urunu cok begendim tam seyahat tipi cok islevsel kullanisli fiyat perfonmans acisindan en iyi seyahat tipi utu diyebilirim

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2018
    Beş Yıldız

    tatiller, seyahatler için çok uygun çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 18.11.2017
    güzel

    ürün güzel problemsiz geldi..denedi eşim hoşuna gitti seyahatler için ideal bence de..ama ev kullanımı için biraz küçük kalır işler yavaş ilerler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2017
    SÜPERR

    BU KALİTEYE BU FİYAT SÜPERRR.

  • NI1 aracılığıyla, 27.09.2017
    Arzum seyahat ütüsü

    Hayet pratik boyutuna göre iyi ısınıyor ve buhar üretiyor

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2017
    ürün

    Begendim anlatıldıgı gibiydi

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2017

    Cok tesekkurler!

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2017
    Canavar

    Seyehat ütüsü almak isteyenlere uzun bir araştırmadan sonra bunu aldım diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Fiyatına Göre En İyisi

    Kesinlikle valizinizde olması gereken bir eşya. Beklentim düşük olmasına rağmen çok iyi ve kullanışlı olması beni fazlasıyla tatmin etti. Alan kesinlikle ama kesinlikle pişman olmaz.

  • NI1 aracılığıyla, 11.07.2017

    urun güzel daha kullanmadik

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2017
    çok güzel

    boyu çok ideal. Seyehatlerim için almıştım fakat evde bile bununla ütülemeye başladım :D Kargoda çok hızlıydı ertesi gün elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2017
    Beklentine Bağlı

    Adı üzerinde, ütü bir seyahat ütüsüdür. Bu özelliği nedeniyle el kadar bir ürün... Normal büyüklükte bir ütüyle aynı performansı sergilemesi eşyanın doğasına aykırı. Bu hususun bilicinde olarak aldım. Bu ütüyle, sehayata çıkarken, önceden normal ütüyle ütülenmiş giysilerinizin, yolculuk sırasında valiz veya bavula katlanarak konulmasından ötürü oluşan kırışıklıklar açılabilir. Yeni yıkanmış pamuk yüzdesi yüksek olan gömlekleri açmakta zorluk yaşanabilir. Şahsen benim işimi görüyor. Eğer kişi ütü yapmakta üstün maharetli ise,yeni yıkanmış pamuklu gömleklerin kırışıklıklarını da giderebilir. Ben memnunum. Seyahat sırasında bavulumdaki normal ütünün ağırlığı nedeniyle bagaj limit (15 kg) aşım bedeli ödemekten bıkmıştım. Arkadaşlar, bu ütü iş görüyor. Bu arada, satıcı firmaya da, siparişimi sürüncemede bırakmadan yıldırım hızıyla göndermiş olmasından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2016
    tavsiye ederim

    ürün seyehat tipi olmasına rağmen gayet randımanlı buhar gücü yüksek tek sıkıntı suyunun çabuk bitmesi fakat seyehat ütüsü oldugu için uzun işlem yapmamıza gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.09.2016
    Dikey ütüleme

    Ben ütüyü dikey ütüleme yapmak için hafif olması sebebiyle aldım. Ancak şok buhar tuşu aşırı sert. Basmaktan olacak ertesi gün basparmagim ve tırnağım çok ağrıdı. Dikey ütüleme yapamadım. Masa ütüsü olarak fiyat ve boyutuna göre performansı çok iyi. Özellikle bebek kıyafetleri ve gömlek kolları için küçük olması büyük avantaj sağlıyor. Benim ki hiç su akıtmadi. Sanırım diğer kullanıcılar kullanma talimatını okumadan su doldurmuş. Su koyarken sürekli buhar çıkışını kapatın, ütüyü arkası alta gelecek şekilde dik tutun ve ısınan kadar masada dik beklesin aynı şekilde ütüyü her elinizden bırakışta arkasının üstüne dik vaziyette koyun. Su haznesinde max. ibaresini geçmeyin. Su haznesi küçük ama tek seyahatte çarşaf ütülemeyecekseniz tek gömlek için sürekli buhar çıkışı aktif şekilde kullanmaya yetiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 647 Trip Partner 1100W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 647 Trip Partner 1100W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat