Arzum AR 659 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Arzum AR 659 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2018
    rıdvan

    ürün aldığımdan tarihten itibaren ömrü 3 yıl sürdü bu ürünü bizzat kullandım

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.10.2015
    mukemmel

    urun elime 3 gunde gecti hic bir sıkıntısı yok bekledigimden daha iyi cikti fiyatina gelecek olursak cok ucuz disariya gore dusunmeden alabileceginiz bir urun hepsiburada ya tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2015
    DAHA NE YAPSINLAR..

    ORTALAMA BİR ÜTÜNÜN ÖMRÜ 2-3 YIL KİREÇTEN DOLAYI. ÜTÜ İHTİYAÇLARINIZI FAZLASIYLA KARŞILIYOR O YÜZDEN BU TARZ Bİ ÜRÜNE BAŞKA MARKALARA AŞIRI PARA DÖKMENİZE GEREK YOK FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK ÜSTELİK TÜRK MALI.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2013
    kullanışlı ve hafif

    ürünü kullandık.yüksek bar basıncı nedeniyle ütülenecekler çabuk bitti.ütünün ağırlığıda hafif olması nedeniyle kullanışlı.benzer özellikteki ütülere göre fiyatı gayet iyi.çok araştırdım ve bu ürünü aldım.3 gün ara ara ütü yaparak denemek istedik.deneme sonucu mükemmel.alacak olanlara tavsiyemdir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 659 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 659 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat