Arzum AR681 Steampro 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Arzum AR681 Steampro 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Anneme doğum gününde ütü aldım. Fakat bu kadar harika bir ürün olamaz. Her kıyafeti süper ütülüyor Isınma ve termostat kısmı çok iyi çalışıyor. Bu sebeple de diğer aldığım ütülerdeki gibi ısınmada problem olmadı. Annem de çok memnun kaldı. Kaliteli ve Arzum gerçekten harika. Ürünü herkese tavsiye ederim. Almak isteyenler kaçırmasın. Bu fiyata zor bulunur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Görseldeki ile alakası yok. Çok küçük geldi ürün. Pek kaliteli gelmedi bana açıkçası. Komşumun önerisi ile almıştım. Görsellerde daha büyük görünüyordu. O yüzden fiyatını normal bulup sipariş vermiştim. Ama bu fiyata bu ürün alınmaz. Boşuna paranızı harcamayın. Onun dışında iyi çalışıyor. Sadece daha uygun olabilirdi fiyatı. İade işlemlerini başlattık. Tekrar farklı bir ürün siparişi vereceğiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Önemli olduğu için ütümü almadan önce çok araştırma yaparak bu ürünü sipariş vermiştim. Ancak gelen ürün beni çok memnun bırakmadı. Bunun yanı sıra kireçleme yaptı ve ondan sonra damlama önlemesi de yoktu. Kargo çokta güzel ve özenli paketlemesi yapılmamıştı. Ürünü alacak olan varsa ya da alacak olan varsa tavsiyem değildir.

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2017
    ürün

    hediyeydi beğenildi teşekkürler..elime hızlı bir şekilde ulaştı ancak paketleme kötü

  • NI1 aracılığıyla, 29.09.2017
    Arzum

    beğendim fakat resimdeki ile renk olarak ton farkı vardı

  • NI1 aracılığıyla, 19.09.2017
    Ürün çok güzel

    Ürün beklediğimden çok daha iyi. Sözde bekar evi için almıştım ama annem göz dikti

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2017
    kargo özensiz

    ürün güzel pişman etmez fiyat performans için uygun

  • NI1 aracılığıyla, 03.08.2017
    guzel tavsiye ederim

    evet begendim sorunsuz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR681 Steampro 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR681 Steampro 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat