Arzum AR664 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Arzum AR664 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    25 Aralık 2019 da aldım.Eylul ayında çırpıcı bıçağın cam kaba bağlandığı metal koptu

    Olumsuz yönleri: Çam parcalaticinin kapağı zor kapanıyor.Kapagi yıkamayın yazıyor.Silerek yeterinde temizlenmiyor.Bicagin çam kaba bağlandığı metal parca koptu.El blenderi hiç iyi çırpmıyor.Kesinlikle tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019

    ALACAK ARKADAŞLARA KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM, KİREÇ FİLTRESİ YOK BEN MARKAYA GÜVENDİM ALDIM, BEN ALALI 1.5 YIL OLDU 3 DEFA TAMİR GÖRDÜ SONUN DA DEĞİŞİM ONAYLANDI.BAŞKA MODEL GELECEK BAKALIM İNŞALLAH ARTIK SIKINTI ÇIKMAZ. ÜTÜ ÇALIŞIRKEN KENDİ KENDİNİ KAPATIP DURUYOR,İLK ZAMAN RESETLEYİP DEVAM ETTİRDİK.DAHA SONRALARI ARTIK O DA FAYDA ETMEDİ 3 DEFA TAMİRE GİTTİ SONUNDA PERTE AYRILDI,TAVSİYE ETMİYORUM

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.07.2017
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) HIZLI

    Olumlu yönleri: HIZLI VE KALİTELİ TEŞEKKÜRLER...

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2016
    mükemmel

    Ürünü geçen hafta aldım. Bu kadar güçlü buhar vereceğini tahmin etmiyordum. Arzum gerçekten güzel yapmış. Daha önce hiç arzum almamıştım. Ama ön yargımı kaldırdı. Üç seçenek buhar ayarı var. İlk seçenek bile fazla fazla yetiyor ve ütü yapmak çok kolaylaşıyor. Tam dolu su haznesiyle 1 saat aralıksız ütü yapabiliyorsunuz. Tabanı da kaliteli üretilmiş. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2016
    10 numara 5 yıldız

    ÜTÜ HARİKA TEK KELİME MÜKEMMEL.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.10.2016
    Arzum Buhar kazanli utu

    Urun gayet guzel parasinin karsiligini veriyor. Cok para vermeye gerek kalmadi artik Buhar kazanli utu almak icin utumu dun teslim aldim, bugun utu yaptim ve utu suremi yari yariya azaltti. Utu hazneden su cekerken biraz ses cikartiyor korkmayin gayet normal bu ses ve de Cok az bir plastik kokusu oldu sonra hemen gecti. Utuyu hem buharli hem de Buharsiz olarak kullandim ve gayet memnun kaldim. Hb ve kuzey saticisina urun tedarik icin ve de guzel sorunsuz Kargolama icin Cok tesekkur ederim. Dilerim baska alisverislerde de gorusuruz ... Saygilarimla

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2016
    Arzum almanızda yana :))

    Ürünü dün sipariş ettim 2 günde elime ulaştı (süper hızlı). Birçok yorum okuduk ve kafamızda bazı soru işaretleriyle aldık ürünü. Ama hiçte korktuğumuz gibi olmadı. Ürün harika. ilk çalıştırdığımda hafif bir plastik kokusu yaptı evet ama sonrasında geçti ve birdaha da yapmadı. Buharı çok güçlü ve ütü yapmak çok kolay artık. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2016
    Hızlı alışveriş

    Aynı gün kargolandı ve sıkıntısız bir alışverişti

  • NI1 aracılığıyla, 08.09.2016
    güzel

    EWET ürün aynı anlatıldığı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2016
    Hızlı Teslimat Kaliteli Ürün

    3 günde geldi kardeşimin çeyizi için aldık çokta memnun kaldık fiyatına göre güzel bir ürün tavsiye ederiz.

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2016
    süper bir ürün

    süper kesinlikle tavsiye ederiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2016
    teşekkürler

    gayet güzel bir ürün ,bir iki günde geldi teşekkürler hepsiburada

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2016
    dikkatli olun el yakmasin

    fiyat kalite acisindan gayet guzel ama standart utulerde azda olda surekli gelen bir buhar var daha fazlasini iatersen sok buhar yapiyoruz bu utude standart gelen bir buhar yok buhar istersek dugmeye basmamiz gerekiyor ve en dusukte bile el yakacak kadar cok buhar geliyor alosmak zaman alicak.onceki utumde arzumdu cok memnundum zamanla bunada alisiriz buhari en azda bile sanayi tipi makineler kadar cok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2016
    Basınç çok iyi,taban ve malzeme kalitesi orta.

    Almayı düşünenlere bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim.Ütüyü uzun bir süre denedikten sonra bilindik 1 numaralı ütü markasinida kullanmış biri olarak fazlasıyla işinizi görüyor.Malzeme kalitesi çok uzun ömürlü durmuyor.Biraz basit duruyor fakat 6 bar basıncı,2800 watt oluşu,değiştirilebilir kireç kartusu bu fiyata bu Ütüyü aldirtiyor.Buharı ütünün ön yarimindan veriyor tabanın tamamı buhar vermiyor.Tabanı açık bakır renginde seramik orta kalite.6 bar basınc la ütü yapmak zevkli hale geliyor.Fiyat ve performans olarak bu aralıkta alınacak tek kazanlı ütü diyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2016
    hesaplı kalite

    fiyatina göre güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2016
    gayet başarılı

    bu ütüyü annem için hediye olarak aldım. epey araştırdım , bütçem de kısıtlı olduğu için bu ürüne yöneldim. 2 aydır kullanıyor ve gayet memnun . tavsiye edebilirim, fiyat olarak da hepsiburada en uygunlarından.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2016
    çook güzel

    Arzum ütüm kısa sürede elime geçti.gayet kullanışlı çalışan ve çok ütüsü olan hanımlara şiddetle tavsiye ederim.dağ gibi çamaşır kısa sürede bitiyor.teşekkürler Hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2016
    çok güzel

    ürün çok buhar veriyor gayet kullanışlı tek sorunu su doldurma haznesinin plastik olup ütü çalışınca içine su pampalaması saçma geldi bana o kısmı sorun çıkarabilir diye düşünüyorum ama inşallah çıkarmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2015
    Mükemmel bir ütü.

    6 bar olmasi ve fiyatinin uygun olmasindan dolayi aldim. 5 bar olan arzum kazanli utu daha pahaliydi. hatta kendi sitesinde daha dusuk barli daha pahali utuler var. 2 saatte bitecek utuleme isini 30 dk ya indirdim. Tek taraftan utuleme yetiyor. Niye daha onceden almadim diye de cok pismanim. herkese tavsiye olunur. beni uzen tek sey made in prc(china) olmasiydi. yerli mali diye arzuma guvenmistim. tek hayal kirikligim o oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2015
    güzel

    çok paralar vermeye gerek yok. gayet güzel. tavsiye edilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR664 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR664 Steam Jet 2800W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat