Siemens TB46120 2300W Buharlı Ütü Yorumları

Siemens TB46120 2300W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 29.02.2012
    HİÇ DÜŞÜNMEYİN

    Arkadaşlar bu ürünü anneme hepsiburada comdan hediye aldım, çünkü canım annem hala eski ütülerden kullanıyordu ve ütü dolayısıyla tam bir işkenceydi. Ama artık ütü yapmak çok daha kolay, buhar özelliği çok iyi en derin kırışıklıkları bile gerçekten çok iyi açıyor ve herşeyden önce çok çok hafif bir ürün uzun süre kullansanız dahi kollarınız ağrımıyor, tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2010
    güzel fakat suyu çok çabuk bitiyor

    ütülemesi güzel ama suyu çok çabuk bitiyor ütü yaparken sürekli su doldurmak zorunda kalıyorsunuz. Siemens markasını çok kullandım fakat bu özelliğinden dolayı memnun değilim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2010
    düşünmeden alın

    Sürekli ütü kullanan birisi olarak Gerçekten kırışıklıkları açma konusunda çok başarılı.Çok hafif bir ütü.İnsanın elini hiç yormuyor.Fiyatına göre çok güzel, pahalı ürünlerdeki bütün özellikler var.Siemens marka olarak ta güvenip alınabilecek bir marka..Daha ne olsun düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2010
    Bu fiyata gayet güzel bir performans

    Ütünün dizaynı değişik,hafif,eli yormuyor.Titanyum taban kumaş üzerinde çok rahat kayıyor.Daha önce bende Tefal vardı bozulduğu için bu ütüyü almayı tercih ettim.Aynı ütü Bosch markasıyla daha yüksek fiyata satılıyor.Fiyatına göre performansı gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2010
    Siemens kalitesi ve güveniyle güzel bir ürün.

    6 mayıs akşamı sipariş verdim 8 mayısta kargo elime uşatı 9 mayısta anneler gününde hediye ettim.Hızlı gönderi için teşekkürler.Ürünün SİEMENS olmasından dolayı aldım yapılan ilk ütülemede başarılı sonuç. teşekkürler SİEMENS.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2010
    sağlam bir ütü,Fiyatı uygun

    Kullanışlı olaması yanısıra alabileceğiniz ütüler arasında marka sıralamasında önemli bi yer tutar, malzemesi kötü de değil taban yapısına bakarsanız bir çok ütünün aksine özel taban olması ayrıcadır. Bu fiayata bu özellikte bulabilirsiniz ama bu ürünü değil çünkü fazlası var. Diğer ütülerle karıştırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2009
    çok iyi

    Yaklaşık olarak 4 aydır kullanıyorum. Oldukça kullanışlı ve sağlam bir ütü, çabuk ısınıyor. Fiyatı da uygun. Üstelik Siemens. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2009
    Oldukça iyi

    Genel kanı olarak ütü denilince pahallı olanlara yönlendirme var ancak bence bu özelliklerde bu fiyat bence oldukça iyi sizde eğer sınırlı bütçe ile hareket ediyorsanız tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.09.2009
    bu fiyata gayet güzel

    ürünü aldım gerçekten fiyatına göre çok iyi denediğimde tabanı çok hızlı ısınıyor ve çok geç soğuyor tavsiye ederim. tabii görüntüye çok önem vermeyenlere

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.09.2009
    gayet güzel

    ürün 2. gün elime geçti Konyaya istemiştim. Pİyasada iki katı fiyatına gördüm aynısını. Bi daha memnun oldum. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Hafif olması, tasarımı, rengi gayet güzel. Kordonu da önceki ütüm gibi rahatsız etmiyor. 360 derece dönüyor. Yalnız damlatmama özelliğiyle ilgili ben yanlış ayar filan mı yaptım bilmiyorum...biraz damlatıyor.... ama genel olarak iyiki almışım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2009
    Çok güzel

    Ürünü 20.08.2009 akşam üstü sipariş ettim ve 21.08.2009 saat 15.00 da elime ulaştı. hızlı gönderi için gerçekten teşekkür ederim. Gelelim ürünün kullanılmasına; Kullanımı kolay ve rahat, çok güzel ütü yapıyor. Bence çok daha pahalı ütüleri boşuna almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2009
    BU FİYATA BU KALİTE KAÇINILMAZ...

    Çok-yönlü titanium-glissée taban sayesinde her yöne kusursuz ütüleme imkanı sunan ütü bir de Siemens Kalitesiye buluşunca her şey mükemmel oluyor.Neden daha fazla ödeyesiniz.Düşük fiyatla kaliteli ürün arayanlar kaçırmayın derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2009
    fiyatına göre kalitesi gayet iyi

    ben aldım yaklaşık 1 ay oldu,kullanıyoruz fiyatına göre gayet iyi pahalı ütülerden tek farkı tabanının biraz küçük olması gerisi aynı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2009
    bu fiyata mükemmel

    ürün marka olarakta bilinen bir marka. reklam yapmama gerek yok. bu fiyata bundan daha iyisi alınmaz özellikleri olarakta gayet güzel ve kullanışlı... ben memnun kaldım.. bu fiyata bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.07.2009
    mükemmel değil

    tabanı gayet güzel ve kaliteli.değişik bir ergonomik yapısı var. çok pahalı ütülere göre malzeme yönünden biraz zayıf kalıyor ama kötü değil. verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2009
    fiyatına göre iyi

    Ürünü alırken sıemens kalitesine güvenerek aldım fakat beklediğim kadar kaliteli değil işçilik ve malzemesini biraz basit buldum, buhar gücü orta düzey 90 gr/dk yazıyo ama şok buharı beklediğim kadar iyi değil, biraz daha verip daha kaliteli bi ürün almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TB46120 2300W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TB46120 2300W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat