Siemens TS22XTRMW 3100W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Siemens TS22XTRMW 3100W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    SU HAZNESİ

    ÜRÜNÜ SİPARİŞ ETTİM AMA SU HAZNESİ SABİT OLDUĞU İÇİN İADE ETTİM. ÜTÜYÜ KULLANMADIĞIM İÇİN PERFORMANSINI BİLMİYORUM AMA SU HAZNESİ ÇIKARILABİLİR OLMASI BENCE ÖNEMLİ

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2016
    Çok memnunuz

    Bu ütüyü 2013 te hepsiburadadan aldık, 2 yılı aşkın süredir yoğun olarak kullanıyoruz, özellikle jilet ütü gerektirmeyen çocuk çamaşırı, çarşaf gibi çamaşırlarda çok zaman kazandırıyor, hafif olduğu için kolu yormuyor, su tankına sürekli su eklenebilmesi çok güzel,arada su tankını temizleyerek sorunsuzca kullanıyoruz. Buhar kazanlı bir ütüye ihtiyaç duyuyorsanız kesinlikle öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2014
    Düşünmeyin alın.

    Bu siteden aynı markanın SL20 modelini aldım. Altı ay sonra arızalanınca servisine götürdüm. Merkeze gönderdiler ve değişim geldi. Ben de üstüne ücret ilavesi ile bu modeli aldım. Kesinlikle doğru karar vermişim. Çok kullanışlı. Ekonomi modu ile daha az enerji ve su harcayarak işinizi görüyorsunuz. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2014
    Beş Yıldız

    ürünü sipariş verdik hemen geldi.ewe getirdim su tankını doldurdum.biraz gürültülü çalıştı herhalde suyu ısıtırken cıkarttığı ses ara ra yapıyor ama sonrası mükemmel bir ütü

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2013
    Gayet kullanışlı ve beklediğimden küçük bir ürün

    Ütüyü iki gündür kullanıyorum.Buhar kazanlı olmasına rağmen fazla yer kaplamıyor.İlk defa gömlekler ve pantolonların bu kadar güzel ütülendiğini gördüm.Buhar gücü çok iyi.Sürekli buhar çıkışı var mı pek anlayamadım hep buhar düğmesine basarak ütüledim.Taban kayganlığı çok iyi. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.Söyleyeceğim tek olumsuzluk tabanın biraz hassas görünmesi.Sanki çabuk çizilecekmiş gibi bir izlenim bıraktı bende.Onu da zaman gösterecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2013
    Süper bir ütü.

    Eşim ütü konusunda çok seçici davranıyor. Şimdiye dek aldıklarımız içinde en mükemmeli diyebilirim. performansı tasarımı çok güzel bir ürün. Herkese öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2013
    Üstün performans

    Bundan önceki ütümde buhar kazanlı bir ütüydü, ama aldığım ütünün taban kayganlığı mükemmel olması, uzun süreli buhar vermesi muhteşem, birde hafifliği eklendimi üstün performans demekten söz kalmıyor. Ütü sürem inanılmaz kısaldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.06.2013
    İyiden daha iyi

    Bu ütüyü yazlığımıza aldık, normalde daha cok bilinen diger markanın buhar kazanlı utusunu kullanıyoruz ve cok cok memnunuz. Onu dA profesyonel utuculerin tavsiyeleriyle almıstık. Yazlığa da aynısından alacaktım ki baska birsey deneyelim dedim ve iyi ki de denemişim, ondan iyisi olamaz diyorduk ama oluyoröus. Daha hafif olması en onemli artısı. Ve yuzey daha kucuk oldugu icin daha pratik. Buhar kazanlı utuler arasında ikilemdeyseniz bunu kesinlikle oneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2013
    Mükemmel

    Tek dezavantajı biraz fazla yer kaplaması. Onun haricinde mükemmel. Başka iki farklı(meşhur) markayı da denedik. Hiç biri bunun eline su dökemez.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TS22XTRMW 3100W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TS22XTRMW 3100W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat