Delonghi VVX1445 800W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Delonghi VVX1445 800W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2017
    f/p ürünü %100 tavsiye ederim

    Ürünü kardeşi eşime hediye olarak aldı. Eşim deneme için kullandı ve daha sonrasında birikmiş bir sürü kıyafeti kısa sürede ütüleyince çok beğendi. Kazanı doldurunca bir saat kesintisiz ütü yapılabiliyor. Su azalınca arada doldurmaya izin vermemesi dışında bir eksisi yok. Kazan ile ütü arasındaki kablo biraz ısınıyor ama diğer ütülerde de böyle. Seramik tabanlı, hafif bir ütü. Bu ütüyü tavsiye ederim ama kazansız normal bir ütünüz de olsun bi iki parça ütü için bunu çalıştırmaya değmez.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2016
    Dört Yıldız

    şimdilik bir sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    Dört Yıldız

    Güzel ütü bi komşumuzun tavsiyesiyle aldık bi sıkıntıso yok tavsiye edilebilir bi üti

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    Estetik ve kaliteli

    Hepsiburada yorumlarını okuyup satın aldım. Ürün gelince eşim ürünün görüntüsünü çok beğendi. Evde ütü yapan hanım ürünü görünce çok sevindi. Başka çalıştığı yerde kullanıp çok memnun olduğu için meğer kendi evine de aynı modelden satın almış. Düşünmeden satın alınacak bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2016
    Muhteşem performans

    Tam da beklediğim gibi. Mükemmel. De longhi bu konuda 1 numara. 10 yıl önce aldığım de longhi ütü iflas edince yine de longhi aldım. Zamanla yarışanlar için tek taraflı ütüleme imkanı

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2016
    çok faydalı bir ürün

    ütünün performansı gerçekten çok iyi.hafif olması buharın kuvvetli olması ütü yü kısa sürede bitirmenizi sağlıyor. hiç başka macera aramaya gerek yok.bu fiyata bu kalite ve bu performans son derece mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2016
    Basarili

    Gercekten utu performansi cok basarili, hizli ve guzel aciyor. Ancak ortalama isi degerlerinde kazanindaki su 90 dk gitmiyor cok daha cabul tuleniyor ve tekrar su eklemek icin 15 dakika beklemeniz gerekiyor. Bazi alternatif modeller kazana sogumayi beklemeden ilave yapmaya musade ettiginden tercih edilebilir. Eger bu bekleme sizin icin sorun degilse fiyat/performans olarak oldukca basarili

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2016
    delonghi en iyi

    delonghi buharlı ütü kullanıyorum, bence en iyilerinden. 1. Kısa sürede ütüyü yapıyorsun. 2. Hafif oluyor ayrıca su tasımadığın için 3. Buharın gücü çok iyi kırışıklıkları kısa sürede çok güzel açıyor. Eksi yönü su ısınması için bekliyorsunuz ancak buharlı ütüye sürekli su doldurmaktan iyidir. Bir de tek bir parça için ütüyü açmak uzun iş gibi oluyor.Bunun için ortalama ekonomik bir ütü alınabilir, çok para vermektense. Delonghi kazanlı ütü gerçekten hem ekonomik hem pratik, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2016
    Ürün çok güzel

    Eşim hayranlıkla kullanıyor.Normal ütülerden eziyet çektiğini ve bu ütünün pratik, harika olduğunu söylüyor.Tek dezavantajı çalışıyor iken su koyamıyorsunuz.Ortalama tam dolu 1 saat civarında ütü yaptırıyor.Unutmamanız gereken çalıştırmadan önce suyunu koymak.Onun haricinde artısı çok sıkıntısı yok. Hepsiburada.com müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunuz için çok teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2016
    Kaliteli ürün.

    Hızlı gönderi ve kaliteli ürün için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2015
    Alan herkese hayili olsun

    Cok tereddutle aldim . Kullanmasini ogrenene kadar utuden nefret ettim . Biraz dene yanilla cozdum kullanmasini. Cok piratik ve hizli bunca utu yaparken cok eziyetmis herkese tavsiye ederim. Suyu doldurduktan snra 1bucuk saat utu yapiyorum buhar bittikten snra 10 dakika mola verirseniz su ekleyebiliyorsunuz .

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2015
    Fiyatına göre Çok iyi

    Tek dezavantajı ütü sıcak iken su dolduramıyorsunuz. Bende bir alt modeli var. Tabanı çelik fakat ütü sıcak iken bile suyunu tamamlayabiliyorsunuz. Bu üründe bu özelliğin olmaması beni şaşırttı.

  • Media Markt aracılığıyla, 10.06.2014
    Seramik taban olması tercih sebebi olup,

    tavsiye edilecek güzel bir ürün

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 27.12.2013
    harika

    ürün çok kullanışlı.ütü yapma işini kabus olmaktan kurtarıyo.hızlı ve rahat utuleme kolaylıgı saglıyoo.almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 26.09.2013
    istanbulbilişim'e teşekkürler

    ürünü sipariş verdim. 24 saat sonra elimdeydi. bu kadar hızlı gönderilmesi mükemmel. üründe mükemmel. kesinlikle bu fiyata alınabilecek en güzel model

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2013
    bu kadarını beklemiyorduk

    delongi marka 1445 model ütüyü satın alırken çok araştırdık ve düşündük. daha önce çok çok daha pahalı herkesin tahmin edebileceği markayı kullanıyorduk ve sonunda o da arıza yaptı. bu sefer bu kadar para vermeye gerek varmı diye düşündük, hatta yine aynı markanın daha ucuz modelini tercih edecekken de longi nin bu modeli gözümüze çarptı. fiyat çok uygun hadi dedik risk edelim. ürün eşimin isteği üzere yazıyorum, ürün çok mükemmel diyor, hatta diğer ütüden daha iyi olduğunu söylüyor daha iyi kumaşı açtığını kırışıkları düzleştirdiğini belirtiyor. ürünü öneririz. saygılarımızla

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi VVX1445 800W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi VVX1445 800W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat