Delonghi FXK18 1800W Buharlı Ütü Yorumları

Delonghi FXK18 1800W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2020
    Mükemmel

    Harika desem az gelir, kaç tane watt ı yüksek ütü aldım fiyatı çok yüksek olan ama hiçbirisinden memnun kalmadım, bu 1800 watt olmasına rağmen en zor ütülenen gömlekleri bile kolaylıkla açtı.

  • Evidea aracılığıyla, 19.07.2017
    tavsiyem

    kısa sürede kullanıma hazır ve gayet uygun fiyatlı beklediğim ayarda.

  • NI1 aracılığıyla, 12.10.2016

    Çok kaliteli bir ürün!

  • NI1 aracılığıyla, 09.08.2016
    Kaliteli ve ucuz

    Piyasada kalitesiz ürünler bu ütünün iki katı fiyata satılıyor. Delonghi markasının bu ütüsü çok fazla özellik taşımıyor ama ele alınca kalitesini belli ediyor. Artı özelliği kendi kendini temizleme butonu var. Muhtemelen buhar delikleri kirec ile tıklandığında acmak için kullanılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2013
    kullanıla bilir

    ürünü kullandık ve gayet memnunuz daha önceden yaptığım alışverişten dolayı kazandığım hediye çekinden ürünü aldım çok güzel alışverişten çok memnunum ütü bana hediye oldu teşekkürler herkeze iyi alışverişler...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2013
    Tavsiye Ederim Güzel Bir Ütü

    Fiyatına göre harika bir ürün. Delonghinin fazla bilinmeyen kaliteli bir marka olduğunu düşünüyorum. Diğer ürünleri de oldukça kaliteli. Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim. Fiyat/performans oranına şaşıracaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2013
    markalı ürün

    ürünü yılbaşında inidirim,den aldım.aynı paraya yan sanayi ürünler var.ama üst modelleri gibi değil orta kalite.ama yinede bir sinbo gibi markalardan üstün.nede olsa alman malı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi FXK18 1800W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi FXK18 1800W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat