Beko BKK 2140 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Beko BKK 2140 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2020
    En iyisi

    Ben ikinci ütüyü de aldım hediye ettim. Süper gerçekten çok güzel bir ürün. 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2011
    Sadece ütü ve çok iyi ütü

    bu ürünü dışarıdan aldım. 1 yıldır kullanıyorum. Buhar gücü kimsede yok. damlatma yok. çelik taban mükemmel. Tam aradığım ütü. Fiyatı da süper. ütülemesi de süper. Öbür afilli ütülerden kalite ve iş olarak fazlası var eksiği yok. görüntüye para vermek istemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2011
    Ütü dediğin ağır olmalı...

    Ürünü çok karasız kalarak aldım üstelik kampanyadayken, ve yanıltmadı beni beko kalitesi ütü tek kelime ile süper biraz ağır altı çelik taban buhar gücü mükemmel tek damla bile su damlatmıyor kararsız kalanlara veya az paraya çok güzel performans isteyenlere altını çize çize tavsiye ediyorum tek kelime mükemmel...

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.12.2011
    MARKA SÜPER

    EVDEKİ BÜTÜN BEYAZ ESYAM OLSUN EV ALETLERİM BEKO MARKASI MÜKEMMEL BU ÜRÜN İSE COK SIK VE FİYATI DA UYGUN YANİ MÜKEMMEL ALACAKLARA HAYIRLI OLSUN.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2011
    ütü yapması güzel

    ürün 2 gün gibi kısa sürede elime geçti ürünün görüntüsü kalitesi iyi hareketsiz kaldıgında ısıtmasını kesmesi emniyet acısından iyi kullanışlı bir ürün alacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2011
    müthiş

    önceleri ütü yapmaktan nefret ederdim yine ediyorum ama bu sefer en azında bu ütü sayesinde kısa sürüyor çabucak ütü yapabiliyorsunuz herkese öneririrm bu fiyata çok uygun pişman olmazsınız:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.05.2011
    fenaa değil

    ürün fiyat oarak ta uygun fena sayılmaz bence alın derim.biraz ağır olması sizi korkutabilir ama ağır olan ütü her zaman daha güzel sonuç verir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2010
    ürün iyi

    ürünü arkadaşım hediye olarak almış..fiyatına göre özellikleri iyi..özellikle buharı iyi veriyor...uygun ütü almak isteyenlere tafsiye ederim kullanışlı bir ütü..not:çelik tabandan dolayı birazcık ağır...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK 2140 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK 2140 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat