Beko BKK 2137 T 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Beko BKK 2137 T 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 11.11.2017
    harika

    mağaza hızlı gönderip yaptı ve 120 tl gibi inanılmaz uygun bir fiyata aldım aynı modelin teflon olanı da var fakat ben çelik olanı tercih ettim hafif geç ısınsa bile ütü inanılmaz derecede başarılı üstelik bu fiyata. kendi fiyatının iki katı pahalı utulere bile taş çıkartır o kadar diyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.07.2017
    "bu adam bi harika dostum"

    Olumlu yönleri: ürün çok hızlı aşırı hızlı elime ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2017
    "TAVSİYE DERİM"

    Olumlu yönleri: TAVSİYE EDERİM

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2011
    Harika bir ürün

    Ürünü geçen hafta sipariş verdim.Sipariş biraz geç elime geçsede beklemeye değdi.Harika bir ürün dijital göstergesi,ütünün teknik özllikleri bakımından bugüne kadar kullandığımız ütülerin en harikası.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.11.2011
    İşlevsel bir ütü

    Ütü elimize kısa sürede geçti. Kontrol ettiğimizde daha önceki ütülere göre farklılıklar gördük. Örneğin ütü 30 sn kumaş üzerinde hareketsiz durduğunda otomatik olarak kendini kapatıyor. Üzerinde bulunan aç/kapat düğmesi de bir yere gitmek istediğinizde fişi çekmenize gerek kalmadan ütüyü kapatabiliyor.Oldukça fazla özelliği var. Bu fiyat,bu bu işlevler harika bence. Kesinlikle tavsiye edebilirim. Hepsiburada.coma teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.11.2011
    TAVSİYE EDERİM

    HALEN EVİMİZDE PİYASANIN EN İYİ MARKASI OLARAK TANINAN İTHAL VE BİRSÜRÜ PARA VEREREK ALDIĞIMIZBİR ÜTÜ MEVCUT. ŞOK BUHAR VERMESİ ARIZALANDI.BENDE KIZIP UCUZ DİYE BU ÜTÜYÜ ALDIM. İYİKİDE ALMIŞIM.MÜKEMMEL BİR ÜTÜYMÜŞ. SAKIN İTHAL KALİTELİ DİYE TANITILANLARA KANMAYIN. ALIN BUNDAN BİTANE KULLANIN.ÇOK MEMNUN KALIRSINIZ. HERKESE TAVSİYE EDERİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2011
    Bu ürünü bu fiyata kaçırmayın

    Özellik olarak piyasada olan diğer benzer ürünlerden çok daha ucuz bir ürün ve Beko markası olması dolayısıyla gönül rahatlığı ile tercih edeceğiniz bir üründür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2010
    bu fiyata iyi

    ürün piyasa fiyatının altında, bu fiyata teflon taban özelliginin olması da ayrı bir avantaj. dijital gosterge ozelligi anlasılır. kargoda da problem cıkmıyor. bence bu fiyata alınacak iyi utulerden biri.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2010
    10 üzerinden 4

    1. ağır, 2. si (teflon tabandan olsa gerek) kumaş üzerinde kaygan bi şekilde ilerlemiyor. 3. sü de buharı otomatik kendi vermiyor. Manuel düğmesi var. Manüel düğmede zamanla tüm ütülerde bozuluyor. Tavsiye etmiyorum. Aldığıma pişman oldum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2010
    alınabilecek bir ürün

    ürünü iki hafta önce eşime hediye olarak aldım. Eşim çok memnun kaldı. eski ütüyü hemen rafa kaldırdı. Rahatlı budur dedi. Bende giydiğim kıyafetlerde bu farkı çok rahta gördüm. herkese tavsiye ederim. Fiyatına ve markasına göre çok güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2010
    estetik

    güzel görünümlü kullanışlı bir ütü. dijital göstergesi gayet net ve anlaşılır. yalnız kötü koku çıkıyor belki ilk kullanımlarda oluyordur. tecrübeyle göreceğim. yanında su doldurma kabı da kullanışlı dizayn edilmiş. tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2009
    fiyatıda ütüde mükemmel

    fiyatına göre güzel bir ütü hafif pahalı markaların özellikleri ile aynı sadece marka adı değişi ve şık lcd ekranı var ve çok hoş ütü yapmak zevkli oluyo kumaş cinsine göre seçiyor çok memnun kaldık birde hepsi buradadan indirimli aldık teşekkürler hepsi burada zahmetsiz alışveriş mükemmel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BKK 2137 T 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BKK 2137 T 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat