King Lavanda P725 2600W Buharlı Ütü Yorumları

King Lavanda P725 2600W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 15.10.2016
    Daha pahalı bir ütü almaya gerek yok

    İlanda gri renklerde olanı orjinal kutusunda sorunsuz gönderildi. Garantisi 4 yıl var. Buhar gücü gayet iyi. Kırışıklıkları çok kolay açıyor. Çok hafif. Seramik tabanı iyi. Görüntüsü güzel. Otomatik kapanma özelliğini denemedim. Almanızı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2016
    hatasız

    oncelikle urunu inceleyen arkadaslar urunumuz kibar rengi hos eski hantal buyuk utulerden sonra cok kibar islevine gelince seramik taban utuyu kumasin uzerinde gezdirirken kirisikliklari acarak duzelterek gidiyor buhari iyi dusuk kademede buhar tam gelmesede yuksek kademede utu tam buhar veriyor yuksek kademede bile kumasa zarar vermiyor utu size pek bir is birakmiyor su haznesi gorunuyor daha ne istiyorsunuz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2016
    kaliteli

    Yaklaşık 1 yıl önce aldım gayet kullanışlı çabuk ısınıyor .illa pahalı markaları almaya gerek yok .ben memnunum.tabanı da çok güzel .Çelik tabanlardan çok kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2016
    hızlı ve özenli gönderi

    ürün streç filme sarılı geldi ancak herhangi bir sıkıntı yoktu kargo hızlı ve güzeldi ürün fiyatına göre müthiş performanslı 1 dk olmadan hazır. kararsızlıkla aldım ancak memnun kaldım bir tek uçuk mavi renkte geldi keşke resimdeki renkte olsaydı.

  • NI1 aracılığıyla, 15.01.2016

    Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim, almak isteyene de tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2015

    Ürün anlatıldığından bir tık fazla iyi. Buhar gücü mükemmel. Çok çabuk ısınıyor. Otomatik kapanması güzel bir özellik. Aynı özelliklere daha yüksek fiyatlara sahip olabilirsiniz. Ben en az bir hafta araştırdım. Markayıda bildiğim için takipte idim. Tavsiyem ürünü özelliklerine göre kıyaslamanız. Alanlar pişman olmayacaktır kanaatimce. Saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2015
    Gerçekten 10 numara ütü

    Alalı yaklaşık 1ay oldu.hiçbir sıkıntısı yok.gerçekten fiyatına göre on numara bi ütü.şimdilik bi sıkıntısı yok yanlız fiyat yükselmişş!!

  • NI1 aracılığıyla, 04.11.2015
    temizlik seti

    teşekkürler aynen anlatıldığı gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2015
    çok güzel bir ütü

    Diğer pahallı ütülerden çok daha güzel bir ürün üstelik 4 sene garantili. Hiç düşünmeden alın derim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2015
    Fiyatına göre gayet güzel. İş görüyor.

    hafif bir ütü, su kapasitesi yeterli suyu hemen bitmiyor. Buhar gücü de etkili. Bu fiyata bu ütüyü kaçırmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.10.2014
    FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ

    İŞ GÖRÜR KALİTELİ MALZEME, YAPIŞMAZ SERAMİK TABAN, DEVAMLI VE ŞOK BUHAR ÇIKIŞI, ÜTÜ YAPMAYI ZEVKLİ HALE GETİREN BİR MAKİNA, FİYATININ ÜZERİNDE İŞ GÖRÜYOR. DAHA İYİ ÜTÜLER DE VAR AMA TAM BİR FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ DİYEBİLİRİM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2014
    güzel ürün...

    Ütüyü almadan önce başka markalara da baktım, buradaki olumlu yorumlara bakarak sipariş verdim. Ütü gerçekten güzel, buhar gücü çok yüksek, eşim buharı görünce çok şaşırdı. 4 yıl garanti verilmesi ürüne güveni gösteriyor ama teknik servis nasıldır bilemiyorum tabi. İşallah teknik servise yolum düşmez. Not: Ütüyü fişte unutursanız sesli olarak sizi uyarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2014
    OLDUKÇA İYİ

    Hanıma aldık,çok beğendi..Söylediğine göre 10 numara tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2014
    FİYATINA GÖRE SÜPER

    Sevgili HB cılar ve HB çalışanları. öncelikle ücretsiz ve hızlı kargo için teşekkür. Ürün çok güzel buhar düğmesine bastığınızda ütüyü kaldıracak kadar güçlü neredeyse 20 saniyede ütüye hazır. bir önceki ütüm daha iyi markaydı ama sadece iyi markaymış tavsiye ediyorum. BU YORUMLAR ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YORUMLARINIZI KULLANDIKTAN SONRA NET İFADE EDİN Kİ BİRBİRİMİZE YARDIMIMIZ OLSUN. İyi günleriniz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2014
    fiyata göre süper

    Fiyatina göre cok iyi is goren bir ütü tavsiye ederim üstelik 4 sene garantili...cok pahali ütüler de düştü mü hayri kalmıyor insan verdiği paraya acıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2014
    HIZLI TESLİMAT

    SİPARİŞİ VERDİM AKŞAMINDA ÜTÜM GELDİ HEMEN BİRİKMİŞ ÜTÜMÜ YAPTIM ÜTÜ TEK KELİMEYLE HARİKA ÇOK MEMNUN KALDIM ÇOK PAHALI Bİ MARKANIN ÜTÜSÜNÜ ARAŞTIRIYODUM TESADÜFEN BULDUM VE SİPARİŞ VERDİM PARAM CEBİMDE KALDI TAVSİYE EDİLİR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.04.2014
    bu fiyata süper ürün

    ürünü alalı yaklaşık bir ay oldu ve en ufak bir problem yaşamadım. seramik taban olması ütü yapmayı kolaylaştırıyor ve kırışıklıkları gayet de iyi açıyor. buhar ayarının kademesi 2 deyken neredeyse kazanlı ütü gibi buhar basıyor ve ütüyü dik konuma getirdiğinizde buhar kesiliyor. fiyatına göre çok çok iyi bir ürün herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2014
    BAYILDIM.

    ÜRÜNÜ ALALI BAYAĞI ZAMAN GEÇTİ. RENGİNE BAYILDIM. İŞLEVİNİ GÖRMEK İSTEDİM. KULLANIMI ÇOK RAHAT. KIZAK GİBİ KAYIYOR. ÇOK MEMNUNUM. ALMAK İSTEYENLERE TAVSİYE EDERİM. SİTEYE TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2013
    Güzel ve kullanışlı duruyor.

    Yaklaşık 3 ay önce bu ütüyü anneme hediye olarak aldım. Bilerek, kullanmasını ve hakkında bir fikir edinmesini bekledim lakin henüz kullanmamış :) Ben geldiğinde açıp incelemiştim biraz çok şık, dayanıklı ve kullanışlı duruyordu. Daha önce de King marka çok ürün kullandım ve gayette memnundum. Bundan da pişman olacağımızı pek sanmıyorum açıkçası. Fiyat olarak da çok uygun. Gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2013
    İyi fiyat,kaliteli ürün.

    Fiyatına göre iyi bir ürün,özellikler bekar ve öğrenci insanlar için çok iyi.Çok fazla beklentiniz yoksa ve çok sık ütü yapmıyorum idare etsin yeter diyorsanız tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King Lavanda P725 2600W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King Lavanda P725 2600W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat