Electrolux EDBS3350 Ütü Yorumları

Electrolux EDBS3350 Ütü yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2016
    kullanışlı ve kaliteli

    ürün gayet iyi mennun kaldık

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.01.2016
    İdeal bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    Bu ütüyü almadan önce epey araştırdım. Uygun Fiyat ve Bütceme göre kaliteli olduğunu düşündüğüm bu ütüyü aldım ve bu yorumu yapmadan evvel de 3 kez kullanma imkanı bulduk. Benim beklentimin bir tık üstünde bir ürün almışım. Ben kesinlikle çok memnunum. Bana göre fiyat bazlı düşünürsek hiçbir eksisi yok. evde kullanmak için oldukça ideal bir ürün. kireç kartuşu olayını da ben evimde arıtma cihazı kullandığım için problem olmayacağı düşüncesindeyim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2015
    Kireç kartuşu ayrıntısına dikkat

    Bir çok buhar kazanlı ütüde olduğu gibi bu ütüde de kireç kartuşu mevcut ve bir kaç ay sonra kartuş uyarısı verip ütünün tam performans ile çalışmasına imkan vermiyor. Servislerde araştırdığım kadarıyla yok, hatta genel merkezden de soruşturuldu, tedariği pek kolay gibi gözükmüyor. Eğer kartuş fiyatı diğerlerinin ki gibiyse, 3 kireç kartuşu 1 ütü parası yapıyor. Almadan evvel bunları bilmenizi istedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2015
    Gayet Başarılı ve Parasını Hak Eden Bir Ütü

    5 yıldız çok diyebilirsiniz ancak gerçekten hak ediyor, annemin uzun kullanım sonra görüşleri üzerine bu yorumu yazıyorum almakta tereddütünüz var ise düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2014
    kargo 24 saatte elimize geçti eşime aldım çok memnun

    eşim buharı mükemmel oldugunu söylüyor delongi kazanlı kullanmıştı bundan daha memnun 1.aydır kullanıyor kırışıkları çok güzel açıyor diyor kullandıca görücez biz hediye çeki kullandık ucuza geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2014
    ürün çok iyi

    ürün çok iyi alalı 15 gün oldu çok güzel ütütülüyor sadece biraz az buhar gücü var

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2014
    kaliteli malzeme yetersiz buhar

    bugun elimize ulasti ve deneme sansimiz oldu, ürün malzemesi çok kaliteli montaj ve paket içeriği güzel utuleme kolay ve sonuç güzel ancak yüksek buhar beklemeyin derim. Dik utuleme çok başarılı değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2014
    Çok başarılı

    Ütü düğmeye bastıktan en fazla 2 dakika içinde max. buhar gücü ile çalışmaya hazır hale geliyor. buhar gelmeye başladığı ilk anda 1-2 damla su oluşabiliyor ama sonrasında asla su damlatmıyor. Uzun zaman önce yıkanmış ve tam kurumuş çok kırışık pamukluları bile saniyeler içinde çok iyi açıyor. normal ütü fiyatına asla kaçırmayın derim. Bu arada belirtmem gerek öğleden sonra 14:30 civarında aldığım ütü aynı akşam 20:00 de evime teslim edildi!

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2014
    Çok Kaliteli

    Ürünü Hepsiburadadan hızlı teslimatla 1 günde aldım. Öncelikle hızlı teslimat için teşekkürler. Bozulan ütümüzün yerine kazanlı olan bu ütüyü tercih ettik Ürünün çok kaliteli bir malzemesi var Sağlam bir yapıya sahip. Ütü performansı için yorum yapmıyorum ben kullanmadığım için ama eşim gayet memnun Buharının oldukça kuvvetli olduğunun ve ütüleme aşamasında hızlı ve etki sonuçlar verdiği belirtmekte. Delongihinin modellerini kullanan yakınlarım var ama biz bu modeli tercih ettik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2014
    Mükemmel Ürün

    Ütüsü eskimiş ve ütü almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ürün çok kullanışlı ve çok kaliteli. Fiyatına göre oldukça iyi. Bu fiyata alabileceğiniz en güzel ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    Harika :)

    1 günde elime ulaştı.Hızlı ve güvenilir alışveriş. Yaklaşık 10 gündür ürünü kullanıyoruz.Oldukça kaliteli ve normal ütü parasına.Ben fazlasıyla memnunum hepinize tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2014
    Hepsiburada.coma güvenim artarak devam ediyor.

    Öncelikle; sitenin sipariş teslimatı ile ilgili olarak verdiği ve tuttuğu sözüne istinaden, (siparişim ve teslimatı sadece yarım gün sürdü) emeği geçen tüm çalışanlarına teşekkür ederim. Gönderdiği ürün, çok iyi ve orjinal ambalajı ile kargolanmış, bu açıdan ayrıca teşekkür ederim. Ürün, ilk bakışta kaliteli gözüküyor, ilk kullanımda, herhangi, bir sorunla karşılaşmadım. Gelecekteki kullanım ile ilgili fikirlerimi daha sonra paylaşırım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EDBS3350 Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EDBS3350 Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat