Electrolux EDB 5220 2300W Buharlı Ütü Yorumları

Electrolux EDB 5220 2300W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kaliteli ve güvenli

    Olumlu yönleri: Biraz unutkanım ütü uzun iş ve hep bölünür. ütü dik yada yatay unutulduğunda hemen kapanıyor. ve sesli alarm veriyor bip bip diye.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018

    Úrün gayet iyi. Buhar gücy Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2018
    "KÖTÜ ÜRÜN, KÖTÜ SATICI"

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN NASIL ELEKTROLÜX ANLAMIŞ DEĞİLİM, BU MARKAYI İYİ BİLİRDİM. 1) TASARIM HATALI; KABLO ÜSTTEN ÇIKIYOR TUTMA YERİNİ KISITLAYIP ELE DENK GELİYOR. 2) SÜREKLİ SU AKITIYOR; DAHA İLK KULLANIMDA KİREÇLİ SU DAMLATIP GİYSİLERDE LEKE BIRAKTI ANLAMIŞ DEĞİLİM 3) SATICIYA 2 KERE MESAJ ATTIM DÖNÜŞ YAPMADI. ÜRÜNÜ SİNEYE ÇEKMEK ZORUNDA KALDIM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.06.2018
    Cihaz güzel ama Kargı vasat

    Ürün görüntü ve özellik bakımondan bir tık önde zaten elektrolux süpürgesi ni de kullanıyorum gayet kaliteli gelelim kargoyla 2. Gün sonunda korgo geldi yalniz aras kargo çalışanı arkadaş tutmus kargo yu yanlış daireye teslim etmiş üstüne üstlük kendisiyle görüştük Komşu ya bırakın dedi diye de bildirim de bulunmuş işin enteresan tarafı ise aras kargo aracını görüp şu ismemi geldi kargo diye sormam oldu harici bir probleminiz olmadı şükür yaşanan talihsizlik te aras kargo Bosna Şubesi dikkatsizligi

  • Media Markt aracılığıyla, 16.02.2018
    Güzel

    Çok kaliteli bir ürün gayet rahatça kullanılıyor çok memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 30.11.2017
    Güzel

    Normal standartlarda bir ürün kullanışlı iyi performanslı bu kalitede arayanlar için mantıklı bir seçenek

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016

    Elektroluxun elektirik süpürgesini almıştım çok memnunum ütüsüde gerçekten güzel tefal e phılıps e o kadar para vermeye gerek yok bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EDB 5220 2300W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EDB 5220 2300W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat