Electrolux EDB 5210 2200W Buharlı Ütü Yorumları

Electrolux EDB 5210 2200W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2017
    Taş gibi ütü

    Sağlam olsun dayanıklı olsun derseniz bu markadan şaşmayın derim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2015
    Fiyatına göre mükemmel

    Ucuz diye kafanızda soru işareti olmasın çoğu firmanın parayla sunduğu özellikler standartında var. Hepsiburada ya da ayrıca hızlı gönderi için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.11.2014
    ÇOK İYİ

    Her şeyi ile çok iyi...fazla ütü aramaya gerek yok..çok araştırdım en sonunda bu ütüyü aldım. çok memnunuz. hem kalitesi hem de fiyatı çok iyi ..

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.11.2014
    kaliteli ürün

    bende buradan eşime hediye aldım ürün kaliteli ve güzel boş yere diğer ütülere çok para harcamayın eşim severek ütüyü kullandı çok güzel ve güvenli bir ütü herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2014
    aradığımı buldum

    ürün damlatma kesinlikle yapmıyor. ütü boyunca buhar veriyor aynı yuzeyi iki kere ütü sürme gereği hiç duymadım dolayısıyla ütü çabuk bitiyor bu markayı geç kesfettiğim için cok üzgünüm en son blenderini aldım ve son derece memnunum alın pişman olmazsınız rengide güzel hafif altı seramik vs.. cok zor kazanıyoruz kötü ürünlere kimse boşuna para vermesin diye dönüş yapıp yorumlamayı kendime borç bildim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2014
    TAHMİNİMDEN İYİ

    BUHAR ÇIKIŞI, ÜTÜLEMESİ,ÇOK İYİ..YAN OLARAK BUHAR ATMA BASINCIDA ÇOK İYİ....BUHAR AYARINI İYİ YAPIN BUHAR DÜĞMESİNİ KULLANMAYA GEREK YOK...FİYATIDA UYGUN.ALIN DERİM ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.10.2014
    kaliteli iyi bir ürün

    ürün kaliteli kaçırılmayacak ürün pahalı ütülere bakmayın emniyetli her evin ihtiyacını fazlasıyla karşılar gözü kapalı alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2014
    kaliteli

    dünya çapında lider bir marka,ürün parasına göre gayet kullanışlı ve güzel, tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    Beklediğimden iyi çıktı

    Pahalı markalalara bir dünya para ödemeye hiç gerek yokmuş. Üründen çok memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EDB 5210 2200W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EDB 5210 2200W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat