Gazella SPR/MN 2020 D 1800W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Gazella SPR/MN 2020 D 1800W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Gazzella SPR/MN 2020 D Süper Mini Ev Tipi 1 Lt Buhar Kazanlı Ütü

    Olumlu yönleri: Bu ürünü satan satıcıdan çok memnun kaldım ilgiliydiler osebeple yorumu ürün içindir yanlış anlaşılmasın.Bu modellerin 2020D olanı aldım yani üzerinde kazandaki basıncı gösteren saat ve buhar kısıcı vana olan modeli.oysaki keşke düz 2020 modelini alsaydım kullanırken gördümki saat ve buhar kısıcı vana kullanan için hiç bir şey ifade etmiyor.Bence fabrikanın huzuri koyduğu şeyler.Hem nekadar ayrıntı okadar arza sebebidir yani ileride bana bu saatle ve buhar vanasıyla ilgili arzaya yol açabilir.oysaki düz modelinden alsaydım yani 2020 modeli bu riskler olmicaktı.2020 sini hiç düşünmeden alın derim çoğu ithal olan yabancı markalardan çok çok daha iyi.5 yıldızı gazella markasına verdim bütün ürünleri genelde iyi.Ama bu tür fonksiyonel gereksiz teferruatı olan 2020 D modelden almayın bence.Satıcı arkadaşa teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2021
    On numara

    Ürün tahminimden güzel çıktı tereddüt etmeden alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Cok güzel ütülüyor ütü çabucak bitiyor çok memnunum alacaklara tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    çok guzel

    Olumlu yönleri: ürünün emiş gücü çok iyi buna rağmen sesi de az. kumandalı olması da iyi bir özellik. tek olumsuz yani kablosunun kısa olması.

  • HepsiB. aracılığıyla

    baya kaliteli bir ürün almanızı tavsiye ederim iki yıldır kullanıyorum baya memnun kladım :)

  • HepsiB. aracılığıyla

    ben aldığımda henüz yen evlenmiştim ve şuan 3 sene geçti stünden hala kullanıyoruzeşim gayet emnun kaldı

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2010
    süper

    ben alalı 6 ay kadar oldu. çok memnun kaldım. terzi bir arkadaşıma markayı danışarak hepsi buradadan aldım. ütü yapmak artık daha keyifli.çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2009
    olay budur

    Ütüyü bir hafta önce aldım. Gayet güzel ütülüyor. Buharı gerktiği zamanlarda kullandım. 3 saat boyunca buhar yetti. 4,5 bara kadar basınç çıkıyor.Kaliteli ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Gazella SPR/MN 2020 D 1800W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Gazella SPR/MN 2020 D 1800W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat