Singer SteamWorks Pro SWP02 1500W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Singer SteamWorks Pro SWP02 1500W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(31 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: sorun yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kullanışlı ve pratik

    Olumlu yönleri: Kışlıkların kat izleri kırışıkları hepsi açıldı. Palto, kaban gibi dış giyimde, kazak ve hırkalarda çok başarılı. Gömlek denemedim ama ceket gayet güzel oldu. Mağazadan yeni almış gibi oldu hepsi. Artık kuru temizlemeye gerek yok. Yıka hassas ya da yünlü programda, kuruyunca ütüle Singerle, oldu bitti. Olumsuz yönleri: 1-Eldiveni çok kullanışlı değil. 2-Suyu azalınca buhar gücü epey düşüyor. Bu nedenle sadece 2 parça bile ütülenecek olsa tüm hazneyi doldurmak gerekiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Singer Askıda Ütü

    Olumlu yönleri: Ürün güzel. Sweat Shirt'ler, eşofman, T-Shirt'leri çok hızlı ütülemek mümkün. Klasik ütüyü tamamlayıcı olarak çok faydalı. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Avm de çalışıyorum bir mağazada gördüm çok beğendim kendimede aldım iyiki almışım kabanı ceketlerimi hatta yüzde yüz polyester ceketimi parlama yapmadan sadece buharla çok güzel açıyor ütü yapmak çok pratik ve kolay şimdi anneme de sipariş ettik herkese tavsiye ediyorum 😇

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ütü

    Olumlu yönleri: pratik olduğundan çok kısa sürede ütü yapabiliyorsunuz. Olumsuz yönleri: jilet gibi ütülemiyor ama ihtiyacımızı karşıladı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kesinlikle Tavsiye ederim harika bir ürün ✌️ özellikle pandemide can oldu bize

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) kurban olurum

    Olumlu yönleri: bu ürün ütü düşmanları için bir harika. bayıldım bitim muhteşem. çok kalın kumaşlarda işe yaramaz ama.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.05.2020

    Çok beklentiniz olmasın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: kuru temizleme dükkanlarında terzilerde gördüğüm bir model . Buharla düzleştirme yapıyor bence çok güzel bir ürün sıfır risk resmen. Ürünün zarar görmesini engelliyor. Özellikleri de güzel kullanan lar için koruyucu eldiveni falan var. Çok mantıklı buluyorum kullanılmasını

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Şimdilik memnunum çok güzel açıyor lastikli çarşaflar dahi kağıt gibi oldu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 2. ütü olarak alınmalı

    Olumlu yönleri: Likralı kumaş, eşofman, elbise ve eteklerde normal ütüden daha iyi. Diğer ütüyü atacağım değil, Çift ütü kullanacağım diye düşünün. Ayrıca kızlarım kendi ütülerini de rahatça yapabiliyorlar. Araştırırken model konusu net olmadığı için singer’e ve satıcıya sormuştum. Pro’nun buhar gücü daha yüksek. Özellikle buna dikkat ermenizi öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Taşınma esnasında kırışan bütün bluzlErde kullanıp dolaba astım ama gomleklerin jilet gibi olmasini pek beklemeyin belki kumaşa göre değişir beklentimi fazlasıyla karşıladı tesekkurler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) idare eder

    Olumlu yönleri: Çok büyük bir beklentiye girmeyin, buhar gücü az. İdare eder bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.03.2020
    satıcı ne telefonunu açıyor ne mesajlara cevap yazıyor

    Olumsuz yönleri: satıcı ne telefonunu açıyor ne cevap yazıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün gayet kullanışlı f/p ürünü

    Olumlu yönleri: ürün f/p açısından başarılı Olumsuz yönleri: mağazaya özellikle acil kargolanması gerektiğini söyledim. kendileri son gün son saate kadar kargolamayıp, sonra da özür dileriz yoğunluk vardı dediler. her türk firması gibi satın alana kadar ilgililer. sonrasında istedikleri gibi davranıyorlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün çok iyi.

    Olumlu yönleri: ürün kullanışlı ve çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    İyi

    Olumlu yönleri: Ütü yapmak benim için resmen bir eğlenceye dönüştü. 2, 5 litrrelik su haznesi sayesinde kesintisiz buhar sağlıyor. Kolay katlanabilir aparatları sayesinde kullanım dışında az yer kaplıyor. Kireçleme de çok çok az oluyor. Kendi kendini temizleme özelliği çok iyi düşünülmüş. güvenliği ve enerji tasarrufunudüşünen mükemmel bir ürün kesinlikle tavsiye ediyoruz. kargo çok sağlam paketlenmişve kısa sürede bize ulaştırdılar. kaliteli ve güvenli adres teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Kız kardeşimin iş yerinde görmüştüm özelliklerinden bahsetmişti kumaşa fırçası katlanabilir askı direği koruyucu eldiven gibi ürünler yanında oluyor memnun olduğunu söyledi bir sorun yaşamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: ilk defa terzimde gördüm. Kaban diktirdim normalde ütü parlatacak nasıl ütülenir ki vs düşünürken baktım bununla ütülüyor. Buharla düzleştiriyor. Kumaş fırçası falan var koruyucu eldivenle işlem yapıyor. Tekerlekli hareket edebilen birmakine 2000 ml su alıyormuş sanırımç çok beğendim. ve risksiz..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Annem geçenler de Singer Steam Works Classic bu ütüden almış. Ev de çok ütü çıkıyor ve buhar kazanlı ütüler daha iyi olduğunu duyunca bir arkadaşıyla beraber almışlar. Açıkcası biraz ön yargılıydım diğer buhar kazanlı ütülere göre çok ucuz du çünkü fazla bir performans beklemiyorsum ama hiç öyle olmadı. Gerçekten çok iyi. Özellikle perde ceket gibi ürünşeri ütülemede çok iyi. Anlık ütü yapmak için biraz zahmetli olabiliypor acil durumlar için ama normal şartlarda çok çok iyi bir ütü. Bu fiyata daha şiyisi alınamaz bence. Almayı düşünenler hiç tereddüt etmeden alabilirler kesinlikle.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Singer SteamWorks Pro SWP02 1500W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Singer SteamWorks Pro SWP02 1500W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat