Black & Decker PV1420L Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker PV1420L Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Artı fazla eksiği az olan mükemmel biri ürün

    Ürünü alalı bir hafta oldu. Bu ürünü almadan önce çok araştırdım. Benim kullanım amacım el süpergesi olarak. Daha önce aldığım ürünlerin bataryaları ni-mh olduğu için ömürleri de güçleri de çok sınırlıydı dolayısıyla bu üründe lithium batarya olması çok büyük avantaj. Hep şarjda kalabildiği gibi bataryanın ömrü ni-mh ye göre çok daha fazla ve ömrü bittiğinde değiştrme maliyeti de ni-mh ye göre daha ucuz. Marka zaten kendini kanıtlıyor. Çekiş gücü sadece el sipergesi amaçlı alacaksanız mükemmel. Kullanımı çok ergonomik, döner kafası sayesinde masa üzerinde çok yer kaplamıyor. Kullanım süresi kesintisiz hemen hemen aynı çekiş gücünde yaklaşık 10 dakika, şarj süresi 3-3,5 saat civarı. Tek takıldığım nokta içinden çıkan kullanım klavuzu 4 ayrı model için aynı anlatım şeklinde olması dolayısıyla klavuzda anlatılanların hangileri sizin ürününüzde mevcut bilemiyorum. Örneğin üzerinde bulunan led lamba hangi koşullarda ve ne şekilde yanıyor belli değil. Sesi gücünden dolayı çok az yüksek ancak asla rahatsız edici boyutta değil. Ağırlığı piyasanın en ağırı ne de en hafifi, yine rahatsız edeici bir ağırlığı yok en azından erkekler için ancak biraz daha hafif olsa daha iyi olurmuş diyebilirim. Özetle bu paraya bu kalitede başka bulmanız mümkün değil bu yazını yazıldığı tarih itibariyle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Olay budur

    Tasarımı ve kullanımı mükemmel, şarj etme şekli çok güzel, biraz ağır gibi ancak bu kaliteyi daha hafif bir makine ile sağlamayı iddia etmek hayal olurdu. Emişi çok güçlü. Elbette mucize değil ama başlangıç seviyesi küçük bir elektrik süpürgesi ayarında çekişi var. Daha yüksek vatajlı olanları düşünemiyorum bile. Bunun bile fiyatı yüksek, kabul, ama işe yaramayan şarjı çabuk biten ve pil ömrü kısa bir ürün almak yerine bence elinizi az cebinize atsanız sanırım daha iyi olur. Firmayı sevdiğimden değil, işim olmaz. Ama cihazın da hakkını vermek lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Makine güzel , güçlü ama çok sesli çalışıyor kullanırken kullanıcıyı ve çevreyi aşırı rahatsız ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    yıldızların ürünü

    görünümü diğerlerine göre biraz farklı kapandığında çok şık duruyor, çekim gücü bence çok iyi, ürünün kaliteli olduğu aşikar basit cihazlarla kıyaslanamaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    mukemmel

    ses ile ilgili sikintiniz yoksa mukemmel bir urun.daha once kullanip cope attigim urunlerde hem cekis cok zayif hemde batarya omurleri cok kisaydi.Bu urunu alali 2 ay oldu ama neredeyse normal elektrikli supurge kadar cekis var hafif kullanimi cok prarik.tek dezavantaji gurultulu calisiyor olmasi ancak bu performansa ses normal diye dusunuyorum.siddetle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2020
    acil müdahale kiti

    çok kullanışlı bir alet. sürekli el altında olduğundan çok hızlı müdahale edilebiliyor problemlere. güçlü şekilde emiyor ve aletin temizlenmesi de kolay. uzun süredir kullanıyoruz ve çok memnunuz.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2020

    Çok memnunum. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.03.2020
    Güçlü yardımcı

    Ürün çok kısa sürede elimize ulaştı. Çok pratik, yer kaplamıyor, şık ve döner başlığı sayesinde normalde temizlenmesi zor olan girinti-çıkıntıları rahatça temizliyor. Öndeki parçanın uzuyor olması da bu açıdan avantaj. Ancak hepsinden önemlisi böyle ufak bir süpürgeden beklenmeyecek kadar iyi bir çekiş gücü var. Normalde haftada 2-3 kez kapsamlı yer süpürürdük, tek sefere düşürdük bu ürün sayesinde. Bizim gibi ufak çocuğu olanlar için çok iyi bir imkan. Sesini sorun etmişler bazı yorumlarda, ne bekleniyor bilemiyorum ama o kadar olacak, bize göre çok fazla da değil, ayrıca dakikalarca çalıştırmıyoruz. Pil olayı ne kadar sorun olacak ilerleyen yıllarda göreceğiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.11.2019
    beş yıldız

    çok kolay, başarılı, sessiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2019
    Beş Yıldız

    Çok şık ve kaliteli bir ürün. Sesi çok yüksek değil. Güçlü bir süpürge.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2019
    Cok arastirdim ama degdi sanirim

    Guzel farkli markalari bilmedigim icin almaya cekindim bu fena degil is goruyor ama bu paraya daha iyisini alirsiniz emin olabilirsiniz.istekleri karsiliyor. Ben araba temizligi icin aldim o yuzden begendim.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2019
    Emiş gücü

    Güçlü emiş gücü, pil uzun ömürlü, daha ne olsun?

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2018
    Pahalli ama çok başarılı

    Ürün son derece ergonomik ve iyi bir çekiş gücüne sahip. Normal süpürge fiyatina ama paraniz yetiyorsa düşünmeyin alın derim. Sadece sesi gercekten fazla çıkıyor. Tabi ben bunu bilerek aldim. Tek yildizi da sesinden kirdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Kaliteli, güzel bir ürün.

    Ürünün malzeme kalitesi çok iyi, zaten ucuz bir ürün olmadığı her halinden belli oluyor. Çekiş gücü güzel, 18V. ve 20V. üstü olanlar elbette daha da iyidir ama, maalesef fiyatları ülkemizde abartı pahalı ve bu ürün size de yeterli gelecektir. Hiçbir yerde yazmamasına rağmen ben yazayım, ürün sadece standlı kullanılmıyor, aynı zamanda duvara da asılabiliyor, bu özelliği bana da sürpriz oldu. Şarjı otomatik kesmesi çok iyi bir özellik, zaten bataryası da lithium, yani uzun seneler sıkıntısız kullanabilirsiniz. Süpürgenin ucundaki aparat çok uzun ve sivri olmadığı için, otomobilde el girmeyen yerleri temizlemek isteyenler için işe yaramayacaktır. İstendiğinde katlanabilen bir fırçası da mevcut. (Özellikle arabası için almak isteyenler DV1415EL modeline bakabilirler.) Her yerde ürünün sesli çalıştığı yazılmış, fakat gücün bir bedeli vardır ve bu normaldir. Ayrıca kulak tırmalayan bir sesi yok, beni hiç rahatsız etmedi, yüksek devirde dönen rutin bir motor sesi hepsi bu... Süpürgenin üzerinde yer alan mavi ışık biraz daha parlak olabilirmiş, bir tek o battı gözüme, belki de tasarruf için sönük yanıyordur bilemiyorum. Şarj olurken, şarjı azaldığında v.s. değişik modlarda yanıyor, ayrıca tam şarj olduğunda da ışık sönüyor. Şarjının 10 dakika gittiği yazıyor, henüz denemedim ama doğrudur, fakat 4 saatte tam şarja ulaştığı doğru, yani bütün gün dolmasını beklemiyorsunuz. Zaten bu cihazların yüksek amperli bataryaya sahip olanları da 20 dakika civarı çalışıyor, işin doğası bu, evi komple temizleme hayali kuranlar kablolu süpürge almalılar. Süpürgenin emme ağzının toz haznesine açıldığı yere bir klape koymuşlar, sanırım süpürge katlanıldığında ağız kısmından tekrar tozlar dökülmesin diye düşünülmüş. Filtrelerin çıkarılması, toz haznesinin boşaltılması, herşey çok pratik... Kutu içerisinde Türkçe kullanma kılavuzu var ve güzel hazırlanmış, büyük boy ve resimli anlatımlar da var. Kısacası, kaliteli, güzel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2018
    Neden almalıyım

    Öncelikle çok araştırıp aldığım bir makine. Tercih nedenlerim. 1) Lityum pil olması. Kısa sürede doluyor şarj oluyor. 2) Makineyi çalıştırma tuşuna basılı tutmanız gerekmiyor. Bir önceki farklı marka makine bizi bayağı yormuştu. 3) Süpürgenin içini boşaltmak çok pratik. Çamaşır makinesi gibi yanda bir kapak var açıp boşaltıyorsunuz. 4) Çekim gücü çok iyi madeni parayı bile çekebiliyor. 5) Aparatları üstünde uzatma borusu ve fırça. Gayet kullanışlı. 6) Malzeme kalitesi çok iyi. 7) Belki tek olumsuz özelliği çekim gücüne bağlı olarak gürültülü. 8) Sonuç olarak tercih edilebilecek en kullanışlı makine bence bu. Bilmiyorum faydalı olabildim mi?

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2017
    Kusursuz

    1,5 seneyi geçti alalı, hala çok memnunum. Emiş gücünde hiç azalma olmadı, hala halıları kaldırabiliyor, Şarjı hala çok uzun gidiyor, iki odayı rahatlıkla süpürebiliyorum. Zaten büyük süpürgemi çok az çıkarıyorum. Evde çocuk olduğundan hergün kullanıyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2017
    Tavsiye ederim.

    Evdeki makine artık ömrünü tamamlamaya başladığı için bu ürünü seçtik. Eskisine göre daha sesli çalışıyor. Ama tek eksi yanı bu bence. Herşeyden önce gerçekten güçlü bir makine. Küçük işler için çok yardımcı. Aksesuarlarının üzerinede olması da büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca siklon motoru sayesinde hep aynı güç ile çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.08.2017
    Beş Yıldız

    Tavsiye ederim .Cok kullanisli pratik .Memnun kalacaksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2017
    Beş Yıldız

    Ürün çok kaliteli, pratik. Tavsiye ederim

  • Webden Al aracılığıyla, 07.02.2017
    sorun

    Umarım sorunsuz çalışır

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker PV1420L Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker PV1420L Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat