Black& Decker WD9610ECN Şarjlı Süpürge  Yorumları

Black& Decker WD9610ECN Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2018
    Kaliteli ve kullanışlı bir ürün

    Kaliteli ve kullanışlı bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 02.10.2018
    Teşekkürler

    Hızlı kargolama sağlam teslimat

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2018
    İki Yıldız

    Filtresi basit bir süngerden ibaret, matkap ile delik açarken dökülenleri emsin diye tuttum süngerden geçen ince toz olduğu gibi arkadan motorun deliklerinden çıktı. Filtre için ek bir kat daha sünger koyarsanız iyi olur. Emiş gücü başarılı Filtre haznesi ve süpürgeyi açıp kapama düğmasini arka arkaya koyan tasarımcıyı ağır kınıyorum. Süpürgeyi çalıştırıcam diye istemeden toz haznesini yere bırakıveriyorsunuz, düğmeler yakın olduğu için. Sesi rahatsız edici değil - bir yön daha Pil ni-cd Tavsiye edermiyim dersen etmem bu ürünü inceleme fırsatım olmuş olsaydı almazdım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2018
    Beş Yıldız

    Çekişi kuvvetli,sesi çok fazla değl,kullanması kolay.Yani gayet güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2017
    Küçük ama güçlü

    Bu yorumu benim gibi genç yetişkinlere yazıyorum. Eğer süpürge bilginiz ebeveynlerinizin aldıkları ile sınırlıysa öncelikle ufak bir araştırma yapıp en çok satılan ürünlerin yorumlarına bakmak iyi bir başlangıç olacaktır. Bu ürünü almamdaki sebep temizlik yapılmasına rağmen birikmiş tozlardan ve dökülmüş saçlardan bıkmış olmamdı. Haftalık temizliğin dışında, istediğinizde küçük/orta bir alanı süpürmek istiyorsanız bu ürün işinizi görür. Nispeten küçük ve oldukça güçlü bir emişi var. Kablosuz olmasının yanı sıra bahsettiğim güçlü emiş bu ürünü tercih etmemde yardımcı oldu. Bu markayı ilk defa kullanıyorum fakat malzeme kaliteli duruyor ve makina estetik. Bu tarz kablosuz süpürge almayı düşünüyorsanız, 'iyi olsun ama biraz daha fazla tutsun sorun değil' diyorsanız tavsiye ederim; fakat daha ucuz bir fiyata daha az emiş gücüne sahip ürünler almanız da mümkün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2017
    2 si 1 arada mükemmel

    Cihaz hem ergonomik hemde efektif bir ürün , ıslak ve kuru kullanımı ise harika. Gerçekten elimizden düşmez halde :) Diğer süpürgeyi zahmetlice çıkarma derdimizi vardı ve cidden kurtarıcımız oldu.Alacaklar için ise kaçırılmaması gereken bir ürün.HB ailesine teşekkürler ayni gün kargo ile tarafıma ulaştı.16 saat gibi bir süre sarjda bıraktım ve hemen kulllanmaya başladık.Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Üç Yıldız

    Ürün kısa sürede gönderildi. Emiş gücü iyi ancak sesi beklediğimden fazla :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2016
    çok iyiymiş

    bu kadar güçlü bir emiş gücü beklemiyordum doğrusu,daha önce de kullandım bu kadar iyi değildi.bu markayı sevdim umarım uzun ömürlü olur:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2014
    Islak Kuru ve güçlü

    Emme gücü, tasarımı ve sağlam yapısı nedeniyle çok memnun kaldım. Üstelik ıslak-kuru kullanabiliyorsunuz. Ailece elimizden düşürmez olduk... İyi marka, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2013
    Ürün İyi Ama

    Sevgili HB ailesi;Ürün gerçekten güzel ve kaliteli zaten Black&Decker markasını tartışmaya gerek yok. Benim sitemim, Ürünün hediyesi olan 56Parça cırcırlı tornavida seti ürünle gönderilmedi.Müşteri hizmetlerini defalarca aradım,defalarca mesaj attım her seferinde aynı nakarat "ürün gönderim durumu v.s incelenip en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir."ne bilgiymiş arkadaş 2 ay oldu hala verecekler.Hayır hediye 30-40TLlik bişi parası mühim değil ama ürünü açıkcası hediyesinden ötürü tercih etmiştim.Bari geri dönüp diyinki ürününüz gönderilmemiş ama biz çözemedik gönderemeyeceğiz size inanmıyoruz oda yok.İnat yaptım ısrarla aramaya ve msj atmaya devam edeceğim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black& Decker WD9610ECN Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black& Decker WD9610ECN Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat