Black & Decker SVFV3250LR Şarjlı El Süpürgesi Yorumları

Black & Decker SVFV3250LR Şarjlı El Süpürgesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Süpürge

    Çok kullanışlı görünümü şık vede aparatlarının bile şarj aparatının üzerinde yeri var aramanıza gerek yok süpürgenin yanında çekişi çok güzel,günlük temizlik için ideal,tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper süpürge

    Daha önce başka marka şarjlı süpürgeler kullandım. İstediğim sonuçları hiç birinde alamadım. Bu süpürge bir harika. Büyük elektrikli süpürge kullanmaya gerek kalmadı. Evcil hayvan tüylerini çok iyi temizliyor. Aparatlar ve uzayan hortum çok kullanışlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.05.2017
    pahalılardan daha iyi

    daha önce pahalı makineler kullanıyordum ve sonuncusu artık bozulunca bunu denemeye karar verdim. daha iyi çıktı kullanımı ve çekim gücü. büyük elektrik süpürgesini bile kullanmaya gerek kalmıyor artık. aparatları da oldukça kullanışlı. keşke zamanında alsaymışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2017
    Dört Yıldız

    Oldukça başarılı ve kullanımı çok pratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    Verdiğim Para Helal Olsun

    Tek kelimeyle harikulade.Gerçekten emiş gücü çok çok iyi,ergonomik yapısı,dizayn,aksesuarların sonrasında nereye saklamanız konusunda kullanıcıyı düşünerek eklenen aparat vs bir çok detay düşünülmüş ve ortaya muhteşem bir elektrik süpürgesi çıkmış.Her yaşa tavsiye ederim.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.09.2016
    Harika

    Ürün kesinlikle günlük temizlik yapmak için ideal... daha kullanalı 1 hafta oldu ama genel temizliğe bile yeterli olabilir belki... daha önceden arzum bir dikey şarjlı makina almıştım onunla mukayese edilemeyecek kadar kaliteli ve kullanışlı 👌

  • İnce Hesap aracılığıyla, 10.08.2016
    kablolu süpürgeleri aratmıyor

    bunu aldıktan sonra ben normal süpürgeye artık ihtiyaç duymuyorum. hem temizliği daha basit hem de kablo yüzünden priz değiştirmek zorunda kalmıyorum sürekli. çekiş gücünden de çok memnunum ben. tasarımı itibariyle de heryerde çalışıyor. şık duran ve yormayan bir süpürge. ben tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Black & Decker SVFV3250LR Şarjlı El Süpürgesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Black & Decker SVFV3250LR Şarjlı El Süpürgesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat