Bosch BBHMOVE2 Şarjlı Süpürge Yorumları

Bosch BBHMOVE2 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Hem normal bir elektrik süpürgesi olarak hem de el süpürgesi olarak kullanabiliyorum. Çok fonksiyona sahip olmasından dolayı her işimi rahatça yapabiliyorum. Evimdeki tüm dar alanların içerisine girerek istediğim temizliği çok kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorum. Kullanımı oldukça rahat olan bu süpürgeyi kesinlikle almalısınız. Evi temizlerken, fazla eğilmeye bile gerek yok dik olarak kullanabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    Memnun değiliz

    Dik hali bir işe yaramaz. Çok ağır hem de çekmiyor. Çöpe atacak paranız varsa alın.

  • NI1 aracılığıyla, 28.03.2017
    ürünü aldım sattım

    ürünü satmak için satın aldım ürünü sattığım kişi övdü övdü bitiremedi iyi herhalde...

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2017
    malesef çekmiyor

    3 yıl önce hediye geldi. ilk önce çok beğendim. elimden düşürmedim hiç. çok pratik. çekimi güzel fakat 3 yılın sonuhda çekim gücü zayıfladı. şarjı çabuk bitmeye başladı. küçük bir susam tanesini çekmek için 10 defa üzerinden geçmek gerekiyor. şarjlı diye almıştım. muadili olan kablolular daha iyi diye düşünüyorum

  • NI1 aracılığıyla, 17.02.2017

    Ürün normal makinalara çok yakın çekim gücüne sahip. Kaliteli ve kullanımı çok kolay. günlük temizlikler için çok ideal. Ayrıca hem el ile hem de aparatına takılarak kullanılmasıda büyük avantaj sağlıyor

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2017
    Süper Hizmet

    Güzel ürün, uygun fiyat, 18 saatte ankaradan istanbula teslimat...vb. Teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2015
    Orijinal ürün, hızlı kargo ve özenli ambalaj...

    Ürünü üç yıldır kullanmaktayım, o kadar memnun kaldım ki kayın valideme de aldım.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2014
    beklentim altında

    Bir kez çok ağır, ikincisi içinde ürünün kullanımıyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok, çok ses çıkartıyor, çok çabuk içi doluyor, beklentim altında bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2013
    ürün

    süper

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2013
    Daha iyisi bu fiyata sanırım olmazdı

    Daha iyisi bu fiyata sanırım olmazdı

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2013
    ürün yorumu

    ürün çok güzel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.05.2013
    GÜNLÜK TEMİZLİK İÇİN SÜPER

    Evimde aynı markanın üstün özellikli süpürgesi mevcut, ben bunu günlük kullanım için aldım ve aldığıma da değer.Çünkü her an elinizin altında ve istediğiniz yerede rahatlıkla götürebilir ve günlük temizliğinizi yapabilirsiniz,kalite olarak da çok güzel ve kullanılışlı,tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.02.2013
    nede olsa bosh

    cok güzel vede kullanışlı hanıma aldım artık buyuk supurgeyle ortalıkta dolaşmıyor... sesi az şarzı iyi ter kaplamıyor kablo derdi yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2012
    Tek Kelimeyle Harika

    Kesinlikle harika bir süpürge. Çok iyi çekiyor. Büyük süpürgeyi çıkarmamııza bile gerek kalmadı. Özellikle evinde kedi kedi, köpek gibi evcil hayvan besleyenler için kesinlikle şart.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2011
    BÜYÜK SÜPÜRGEYİ KULLANMAYA SON

    FİYATINA DEĞER BİR ÜRÜN ALDIĞIMIZDAN BU GÜNE HEMENM HEMEN HER GÜN KULLANILIYOR.BU ÜRÜNÜ ALANA KADAR BÜYÜK SÜPÜRGEYİ KULLANIYORDUK AMA BOCH BU ÜRÜNÜ MÜKEMMEL.KULANIMI GÜZEL.TAVSİYE EDERİM.BEN MEMNUNUM.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2011
    mükemmel değil ama iyi

    ürünü kargoya verme konusunda hepsiburada hızlı , bunu kabul ediyorum. ancak teslimat konusunda 1 gün 2 gün gibi kavramlar bulunduğunuz şehir ve kargo firmasına göre değişiyor. ürüne gelince ; şık ve rahat. ancak benzerleriyle kıyas yerine şunu söyleyebilirim ; şarz süresini daha uzun süreli yapabilirlerdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2011
    ne zaman ??

    dün sipariş ettim,üretici firmadan tedarik bekliyor yazıyor,umarım çok geç gelmez de ben de buraya performansıyla ilgili yorumumu bir an önce yazarım

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.08.2011
    Şık ve kullanışlı,sağlam ve kaliteli bir süpürge.

    Anneler günü için şarjlı süpürge bakıyordum.Aslında daha ucuz modeller bakarken onun sapı bunun çöpü derken Bosch markasında karar verdim.Öncelikle ürün çok şık ve güzel,Bosch markasının kalitesini ilk bakışta görüyorsunuz.Kullanımı kolay,motoru güçlü elle tutma sapı sağlam.Halı temizliğinde zorlanmıyor.Ben özellikle el tutma gövdesinden ayrılabilen bir model bakıyordum.Otomobili olan arkadaşlar için ideal.Süpürge bir tuşla gövdeden ayrılıyor.Çekişi güçlü,temizliği yeterli bence.Ben memnun kaldım.Fiyatı yüksek ama almışken de memnun kalınacak bir ürün alınmalı diye düşünüyorum.Hiç mi eksi özelliği yok derseniz ben kullandıktan sonra makineyi yerde duran şarj ünitesine eğilmeden bir türlü takamıyorum.Öylece yanına bırakıyorum annem hallediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2011
    şarjlı dev şahane

    Şarjlı süpürge almak için bu ürüne bakıyosunuz ama bu ürünü aldıktan sonra büyük süpürgenizi bir kenara kaldıracaksınız. şarjı sayesinde ben 120 m2 evi baştan başa süpürdüm ki 200 m2 ye kadar devam ediyor. kesinlikle tavsiye ederim fiyat performans mükemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2011
    Tavsiye ederim

    Uzun araştırmalarım sonucu dün bu ürünü aldım. Görüntü olarak gerçekten çok iyi. Küçük şarjlı süpürgelerden farkı uzun saplı olması sayesinde eğilmenize gerek kalmadan da temizlik yapılabiliyor olması. Ayrıca içinden ayrılarak el süpürgesi olarak da kullanabiliyorsunuz. Şarj standı ile evinizin herhangi bir köşesine bırakarak büyük elektrikli süpürgenizi artık çıkartmanıza pek gerek kalmayacak. Dilerseniz stand yine duvara monte edilerek sabitlenebiliyor. 14.4 V çekim gücü de gerçekten beklediğimden iyi çıktı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BBHMOVE2 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BBHMOVE2 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat