Bosch BBHMOVE4 Şarjlı Süpürge Yorumları

Bosch BBHMOVE4 Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Bu markanın ürünlerini genelde beğeniyorum. Bu tarz bir problem yaşayacağımı hiç tahmin etmemiştim. Hayal kırıklığı yaşadım. Çok fazla ses yapıyor. Nedenini anlamadım. Eşim memnun kaldı aslında. Çekiş gücü iyi. Güzel temizliyor fakat bu kadar ses yapması rahatsız edici. Bu yüzden iade edip farklı bir model almayı düşünüyoruz. Kısacası ürünü beğenmedim.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.12.2017
    Selam

    Çok iyi kullanışlı herkese tavsiye ederim

  • Media Markt aracılığıyla, 24.11.2017
    iyi makine

    kullanışlı bir süpürge evimde çok yerde kaplamıyor ve çekim gücü çok iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Umduğum gibi çıkmadı...

    Dört yıldır kullanıyorum.Dikey halde kullanırken,halıların tüy yönüne göre süpürmek lazım öyle sağa sola şurada da kalmış deyip süpürmeye çalışınca olmuyor.Sık sık filtre kısmını da çay kaşığı kadar bile olmayan fırçasıyla temizlemek zorundasınız.Doğal olarak da bu temizlik sırasında az da olsa toz yutuyorsunuz. Dikkatli kullanmama rağmen boyasında da atmalar oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2016
    KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM

    Daha önce anneme almıştım şimdi kendime de aldım. Çok memnunuz toz çekişi oldukça iyi çoğu hortumlu kablolu süpürgelere taş çıkartır, normalde dyson elektrikli süpürgem var, dysonu bilenler bilir gerçekten iyi bir markadır. Onun kadar güzel çekiyor diyebilirim.Fiyat biraz yüksek ama...

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2016
    BOSCH MOVE4 ŞARJLI DİKEY SÜPÜRGE

    ÜRÜNÜ ALALI BİR KAÇ AY OLDU..HARİKA BİR ÜRÜN.. BEN ÇOK MEMNUNUM,SON DERECE RAHAT VE KULLANIŞLI..ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİN HORTUM KABUSU YOK...AYRICA,ŞARJININ DA ANCAK BİR İKİ ODAYA YETMESİ DE,BENİM AÇIMDAN BİR AVANTAJ OLUYOR..ÇÜNKÜ HEMEN ŞARJA KOYUP,BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR YA DA BİRAZ DİNLENMİŞ OLUYORUM..ŞARJ OLUNCA,ÖTEKİ ODALARI SÜPÜRÜYORUM...OYSA NORMAL ELEKTRİK SÜPÜRGESİ İLE BÜTÜN EVİ SÜPÜRMEK BENİ ÇOK YORUYORDU...VE BU İŞİ KOLAY GÖZE ALAMADIĞIMDAN,EV BİRAZ TOZLU OLABİLİYORDU...ŞİMDİ İSE,PIRIL PIRIL HER ZAMAN...SÜPÜRGENİN ÇEKİŞİ DE ÇOK İYİ... TAVSİYE EDERİM...MAĞAZAYA VE SİTEYE ÇOK TEŞEKKÜRLER...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch BBHMOVE4 Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch BBHMOVE4 Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat