Homend 1217 12 W Dustrider Süpürge Yorumları

Homend 1217 12 W Dustrider Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(133 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    29.08.2018 TARİHLİ DEĞERLENDİRME

    Normalde hepsiburada.com'um kendi sattığı ürünleri alırım. Ama fiyat daha uygun olduğu için Yenisey adlı satıcıdan aldım. Ürün beklediğim sürede geldi. Normal ürün kutusu üzerine baloncuklu poşet sarılmıştı. Geldiğinde kutuda herhangi bir zedelenme yoktu. Bu tip ürünlerde bazen açılmış kutu gönderiliyor. Ama bu üründe böyle bir şeye rastlamadım. Hatta kutunun kapaklarında kesim kırpıntıları duruyordu. Ürünü kutudan çıkardım. Ardından tek tek aparatlarını çıkarttım. Bir de ne göreyim, şarj cihazı yok.Ama kutudaki hafif ağırlığı fark ettim ve kutunun arka tarafındaki kapağı açtığımda şarj cihazının burada olduğunu gördüm. Kutudan 3 adet kitapçık çıktı. Ürünün "kullanma kılavuzu" ve "sık sorulara şık cevaplar" adlı kitapçıklar çok hoşuma gitti. Kullanma kılavuzunu ürünü kullanmadan "önce" okumanızı tavsiye ederim. Resimlerle ve gayet güzel bir biçimde ürünün nasıl kullanılacağı anlatılmış. Hatta bazı uyarılarda adamlar bizim milleti çözmüşler diye düşündüm. Ürünü kullanmadan önce 16 saat şarj etmenizi öneriyorlar. Ben 20 saat şarjda bıraktım. Zaten kullanma kılavuzunda sürekli olarak şarjda bulundurulabileceği belirtilmiş. Ürünü kullanmaya başladığımda biraz sesli çalıştığını gördüm. Voltajı daha düşük bir ürün tercih etseydim, daha sessiz ama daha güçsüz bir ürün satın almış olacaktım. Bu yüzden bunun sorun olduğunu düşünmüyorum. Ürünün ne kadar su çekebileceğini haznesinin üzerinde bulunan max. çizgisinden anlayabiliyorsunuz. Çekiş gücü bence yeterli. Şöyle söyleyeyim, bazen bir köşede bir parça toz görürsünüz ve şimdi bunun için elektrik süpürgesini mi çalıştıracağım dersiniz. İşte bu tip durumlarda hızlıca kullanılabilecek pratik bir ürün. Şarjının ne kadar dayandığını bilmiyorum. Ama benim ihtiyacımı karşılıyor. Çünkü henüz şarjı bitmedi. Ürünü tavsiye ediyorum. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürünün tüm aksamları sağlam ve kaliteli duruyor. Çekiş gücü de yeterli. Kısacası fiyatına göre performansı gayet güzel. Ürün 1 gün içerisinde tarafıma ulaştı. Paketleme de özenliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    canavar canavar

    ürünü gırgır niyetine mutfak için aldım, valla her yerde kullanmaya başladık, ucunun aparatı ile araç temizliyorum, arabayı komple temizliyorum daha da şarjı kalıyor, gayet de çekişi sağlam tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.12.2019

    Ürünü 3 ay kullanmadım ve tahmin ettiğim gibi bataryası ölmüş yeni bir batarya sipariş etmek için ürünün internet sitesine baktığımda batarya nın sayılmadığını gördüm yani süpürge çöp oldu tavsiye etmiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2019
    kütü ürün

    bu tarz aküllü süpürgeleri asla kimseye tafsiye etmiyorum. Paraya yazık. Hiç kullanışlı değil, arabayi süpürmek için aldım, pisliği %90 kaliyor...Bu alet satece toz almak için, başka bir şeye yaramaz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Tavsiye Ederim

    Kucuk cocugumuz var ce evin heryerini hizlica kirletebiliyor.Esim aldigim icin cok memnun,herzaman buyuk supurgeyi acmiyoruz artik.Cok pratik bir urun,cok kil tuy yun bi insan degilseniz tam size gore.Sarzi 15 dk civari gidiyo kesintisiz kullanimda.Sarzini bikerede bitirecek kadar kullanma ihtiyacim da olmadi acikcasi.Arac icin de com ideal.

  • NI1 aracılığıyla, 10.07.2019
    Olumsuz yorumu silerek yazıyorum.

    Daha önce yaptığım olumsuz yorumu sildim. Nedeni de, çekiş gücünün zayıf olduğunu düşünmemdi. Ancak, ince uçlu uzun aparatla yatay olarak tuttuğumda koltuk üstündeki kedi kıllarını bile aldığını gördüm. Ufak tefek kırıntıları toplamak için oldukça pratik. Ürüne haksızlık etmişim. Düzeltiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019
    Güzel Makina

    On numara makina gönül rahatlığıyla alınabilir.Toz hazne bölümü küçük ama yeterlidir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    Beş Yıldız

    beğendik, güzel tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2019
    Etmiş gücü

    Emi gücü gayet iyi, 12v farkını gösteriyor tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2019
    Homend Dustrider 1217 12V Şarjlı Süpürge

    Başlangıç olarak mükemmel...Teşekkürler....

  • NI1 aracılığıyla, 13.06.2019
    güzel bir ürün

    İki tane kendim aldım üc tane komşulara aldım cok güzel ve emiş gücü olan bir ürün tek sıkındısı heryerde servisi yok sadece gebzede varmış mesela ben aydındayım ege bölgesinde bile yok olsa hicde fena olmaz

  • NI1 aracılığıyla, 10.06.2019
    ürün

    Arkadaşlar ben yaklaşık 6 ay önce aldım kullanıp öyle yorum yapmak istedim motoru güçlü değil o kadar abartılacak bir çekişi yok. Ben araba temizliği için almıştım ama yaptığım temizlikte öyle güçlü bir çekişi yok sadece paspas altlarında olan kirlerin kabasını alabiliyorum.şuan olsa alır mıydım açıkça söyleyeyim almazdım. Yorumlara bakarak aldım yorum yapanlarda deneyimini anlatırlar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Mağza ve kargoya lafımyok.ürüne iki yıldız verdim buna kargo ve Mağza dahil değildir çünkü ben aldığım malı bilirim ona puan verdim. 1 yıldız da verip te malı da öldürmek istemedim. Herkese hayırlı alışverişler

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.05.2019
    Beş Yıldız

    paketleme guzel,hizli kargo,ve super cihaz harika cekis gucu var kesinlikle tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    süper

    Fiyatına göre çok iyi performans şarjlı süpürge den beklentiniz neyse o gayet güzel bayıldık!

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    biraz pahalı

    ürün kullanışlı ve hafif.Ses seviyesi de çok rahatsız etmiyor.Islak kuru olması da cabası.Ama genel olarak ürün fiyatları pahalı ve taksit seçenekleri az olması sebebiyle bu tür ürünlere ulaşmak biraz zorlaşıyor.Bu sebeple fiyat performans ürünü olmaktan biraz uzak.Ama işini iyi yapan bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    Harika

    Diğer ürünlere bakıpta bunda karar kıldım. Geldiğinde hemen şarja taktım. Sonrasında kullanmaya başladım, çekim gücü iyi normal süpürgeler ile karşılaştırmayın çekim gücünü kötü hiç değil. Duvar aparatı ve 3 tane farklı ağızda vardı paketin içinde, iyi bir şekilde iş görür tavsiye edebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2019
    ürün gayet güzel

    Genel anlamda görüntüsü ve paketleme çok güzeldi. Çalıştırırken veya temizler herhangi bir problem olmadı gayet basit ve kullanışlı. Saydam hazne konusu bazılarına rahatsız edici gelebilir ancak bence bir problemi yok.

  • NI1 aracılığıyla, 18.02.2019

    çok güzel ürün, 12v versiyonunun emiş gücü çok iyi, temizlemesi kolay, şarj 30 dk yetiyor. kılavuzda yazılmamış, temizlik için iç aksamını çıkarmak el ile zor, sivri uçlu bir nesne ile burun kısmından geri ittirince iç aksam kolayca çıkıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1217 12 W Dustrider Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1217 12 W Dustrider Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat