Brother GS-3700 Dikiş Makinesi Yorumları

Brother GS-3700 Dikiş Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.02.2022

    Ben 6 ay önce aldım önden buyana hiç bir problem olmadı bugün dikiş yaparken birden kendi kendiye tersine dikiş yapmayı başladı makineler hakinda bilgiye sahiptir ama bunun problemini bulamadım yardımcı olur musunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu ürün birden fazla özelliği ile dikişi daha eğlenceli hale getiriyor. Özellikle otomatik iplik geçirici özelliği çok pratik bir kullanım sağlıyor benim için. Gözlerimde biraz sıkıntı olduğu için bu konuda çok zorlanıyordum. Ama şimdi hiç sıkıntı çekmeden istediğim şeyi hiç tereddüt etmeden dikiyorum. Çok beğendim herkese tavsiye ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kullanım CDsi olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Sorunsuz olarak pratik bir şekilde kullanabiliyorum. Zorlandığımda ya da kullanımında sorun yaşadığımda CDyi açarak nerde nasıl kullanmam gerektiği ile ilgili tüm detaylara ulaşabiliyorum. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülerek üretilmiş bir ürün. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde kurulum imkanı da oldukça kolay. Otomatik ilik dikimi yapabiliyor olmak işlerimi çok kolaylaştırdı. Ben uzun süre kullandığım için çok memnun kaldım. Gerçekten ihtiyacı olan herkes hiç düşünmeden alsın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Anenm terzi olduğu için işlerini kolaylaştırsın diye onun için ladım bu makineyi. Eski dikiş makinesinde herşeyi kendisi yapmak zorunda kalıyordu. Ama bu üründe her şey otomotik daha önce saatlerce yaptığı bir işi şimdi kısa ve pratik bir şekilde yapabiliyor. Tamir, elbise ve ev döşemelerini hızlı ve kolay bir şekilde dikebiliyor. Çok faydalı bir ürün ayrıca dikiş yapan birinin işini çok pratik hale getiriyor. Emeği geçen herekese teşekkür ederim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.02.2021

    3. sene önce aldık piko yapalım dedik yarım saat aralarla dinlendirerek yapabildik. sonra motor ısınıyor ve yavaşlıyor ve duruyor. motoru tamir ettireyim dedim. anadolu yakasında servis yok sadece uğur makine var aradım kargo ile gönder diyorlar kendim motoru çıkartayım dedim açamadım iki parça motora ulaşmak mümkün değil aldığıma çok pişmanım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.02.2021
    Hiç memnun değilim

    Olumsuz yönleri: Motor bozuldu yaptıramıyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Oldukça kullanışlı bir makine en uygun fiyata trendyol satıyordu burdan aldık 2 aydır kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık.

  • HepsiB. aracılığıyla

    japon harikası

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2016
    Güzel

    evet tabiki beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2015
    brother kalitesi

    ürün çok kaliteli kesinlikle çok güzel fakat türkçe kullanım cd si olsa herşey daha güzel olurdu. teşekkürler hepsiburada.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Brother GS-3700 Dikiş Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Brother GS-3700 Dikiş Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat