Pfaff Ambition 1.0 Dikiş Nakış Makinesi Yorumları

Pfaff Ambition 1.0 Dikiş Nakış Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güvenilir

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Ürün çok kaliteli. 136 değişik dikiş ve dekoratif desen yapabiliyor. 2 farklı stilde harf yazımı var. Hafızaya 20 desen kaydedebiliyor. 3 tane led aydınlatması ile rahat çalışılıyor. Ekranı geniş ve çözünürlüğü yüksek. İnce ve kalın kumaşlarda rahatça çalışılabiliyor. Çift iğne ile de çalışabiliyor. Kol ve pantolon paçası rahatça dikilebiliyor. Pedalsız da çalışabiliyor. Çok kaliteli bir makina.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: annem emekli terzi  evde ufak tefek dikiş tamirat işleri için kullanmak amaçlı bir de arada böyle kıyafet falan dikiyor kızıma elbise falan dikme hevesi vardı anneme hediye olarak aldık bu yüzden verdiğimiz paraya pişman değilim sanayi tipinden daha az yer kaplıyor ve aynı performansı veriyor memnun kaldı annem de çok kızıma bir sürü elbiseler dikti kargo da güzel paketlemişler 2 gün gibi bir gün sürede elimize ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    süperr

    Olumlu yönleri: Güzel hızlı ve klaliteli bir dikiş makinesi ben çok beğendim seri işler yapılıyor ben çok beğendim tiacari sınıf bir dikiş makinesi perde elbise ne varsa elinden geliyor yapıyor çok harika programları ve tekonolojisi ile mükemmel 2 günde elime geldi kurdum sorunsuz kullanıyorum teşekküler Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Kayınvalıdemın dıkıs makınesı. Profosyoneller ıcın cok ıyı bır makıne. 136 degısık dıkıs ve dekoratıf desen ozellıgı var. 2 ayrı cesıtte alfabe yazımı, 4 hafıza ozellıgı ve her hafızaya 20 desen kaydedebılmesı ıle acayıp kullanıslı. İşilin ehli olanlar ıcın kalıtelı brı dıkıs makınesı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: 136 tane degısık dıkıs ve desen dekoratıfı olan, 2 stılde alfabe yazımı, 4 hafıza ve her hafızaya 20 desen sıgdırabılen, ilik açma özellıgı olan, 7 mm genıslıgınde zigzag modelı yapabılen gercekten harıka bır dıkıs makınesı. Profosyoneller ıcın gercekten paha bıcılmez bır makıne.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) pfaff 1.0 ambition

    Olumlu yönleri: Kesinlikle harika bir ürün hiç düşünmeden almalısınız

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2019
    pfaff yani

    rüştünü ispatlamış marka pfaff

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.12.2018
    Beş Yıldız

    Canım makinem çok seviyorum Her türlü kumaşı sorunsuz dikiyor Tereddüt etmeden alınabilecek bir makine.

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2018
    süper bir makina

    Ürünü çok beğendik tıkır tıkır çalışıyor

  • NI1 aracılığıyla, 27.11.2017
    ürünü aldık mutluyuz :)

    hızlı gönderi güzel paketleme için teşekkür ederim. eksizksiz teslim aldım makine eşimin istediği gibi. araştırmalarım sonucu pfaff markasının başarısı aldığı her kuruşu sonuna kadar hak ediyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Pfaff Ambition 1.0 Dikiş Nakış Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Pfaff Ambition 1.0 Dikiş Nakış Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat