Philips MG7715-15 13 in 1 Erkek Bakım Kiti Yorumları

Philips MG7715-15 13 in 1 Erkek Bakım Kiti yorum ve tavsiyeleri

(686 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2022
    Ürün Hakkında

    Olumlu yönleri: Güzel ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2022

    Olumlu yönleri: çokk guzell gayett iyiii paketleme faln olsun mükemmeldi

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 24.02.2022

    Ürünü pandemi döneminde dedem için aldık. Saç ve kirli sakal için çok iyi tüm aparatlar var. Fakat bu makinadan sıfır traş beklemeyin onun için 1223 modeli çok iyi özellikle yaşlı insanların traşı için çok kolaylık sağlıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 19.02.2022
    Gayet memnunum

    Sakal için kullandım, saçlarda ve vücutta henüz deneme fırsatım olmadı. Sakal için konuşacak olursam gayet memnun kaldım, kalite hissi veriyor ve bıçakları kuvvetli. İnşallah bu şekilde sağlamlığını uzun yıllar korur.

  • Teknosa aracılığıyla, 14.02.2022
    Süper bir ürün

    Gerçekten çok güzel ve kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.02.2022
    Kalitesi tartışılmaz

    Olumlu yönleri: Çok kaliteli ve verimli, şarjı çok iyi gidiyor, malzeme kalitesi yüksek. Olumsuz yönleri: Aksesuarların; kutusunun olmayıp, bez bir kese içinde saklanıyor olması. Kesme yüzeyinin altına kesilen kılların kolayca kaçması.

  • Teknosa aracılığıyla, 10.02.2022
    Erkek Bakımı için Yeterli

    Erkek bakımı için yeterli sayıda başlık mevcut. Malzeme kalitesi plastik iyi fakat metal kasa olan modelin fiyatı biraz daha uygun olsa tercih edersim.

  • Teknosa aracılığıyla, 09.02.2022
    Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.

    Başlıkta da belirttiğim gibi ürünü hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. ürünü kirli sakal bırakmak için kullanabilirsiniz, koltuk altı ve vücudun diğer bölgelerinde de kullanabilirsiniz. cihaz metal gövdesi ile çok kaliteli duruyor. şarjı çok uzun gidiyor. birkaç haftadır 2mm tarak ile kirli sakal tıraşı yapıyorum ve dün yeğenimin saçını kestik uzun uzun, hala şarjı bitme işareti bile vermedi. zaten almadan önceki yorumlarda da böyle söyleniyordu. kesinlikle tavsiye ederim, parasının hakkını veren bir ürün. umarım pil problemi olmadan uzun yıllar kullanırım.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.02.2022
    Çok başarılı

    Kardeşim kullanıyordu ondan görüp doğum günümde almışlar her işimi görüyor çok başarılı şarjı çok iyi gidiyor ve 2 senedir kullanmamıza rağmen hiçbir sıkıntı vermedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.02.2022
    ideal

    Olumlu yönleri: başlıkları çok keskin. uzun süre kullanılır gibi duruyor Olumsuz yönleri: organizer bir kutusu olsa daha iyiymiş

  • Teknosa aracılığıyla, 31.01.2022
    çok iyi

    Hızlı şarj oluyor , acil durumlarda 5 dk lık şarjla bile işinizi görebilirsiniz, pil ömrü uzun , tüm vucut için kullandığınızda dahi şarjı bitmiyor . Başlıklar kullanışlı elde kalacak basit ürünler değil, ergonomik bir ürün rahat kullanılıyor , açma kapama tuşunun yerini bir sonraki modelde emnim değiştirirler :) . Philipsin kendi sitesinden sipariş verdim , 3 gün içinde çok güzel ambalajlanmış bir şekilde geldi ve piyasın % 15 altında aldım. Hiç düşünmeden sipariş edebilirsiniz.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.01.2022
    Yine philips kalitesi

    Bundan 15 sene önce bir tras makinesi almistim hala saat gibi calisiyor.daha fonksiyonlu bir model olarak 7000 serisini tercih ettim.kesinlikle harika bir makine.burda bahsedilen ufak seylere takilmayin alan herkes eminimki çok memnundur..

  • Teknosa aracılığıyla, 29.01.2022
    Ürün muadilleri arasında en iyisi

    Diğer markaların ürünlerinden sonra aldığım 3. Makine bu. İlk bunu alsaydın başka almama gerek kalmazdı. hızlı şarjı da çok iyi.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.01.2022
    Ürün harika ama

    Ürünü 2019 da aldım gayet memnunum ama tabiri caizse koskoca philips bu cihazı yapıyor ama satarken bunu kullanıcının güzelce muhafaza edeceği bir kutu yapamıyor. Ben derli toplu dursun diye peynir kutusunda muhafaza ediyorum, resim ektedir

  • Teknosa aracılığıyla, 25.01.2022
    Kaliteli Ürün

    cilde zarar vermiyor, kaliteli ürün, tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 22.01.2022
    Ergonomik tasarım, rahat kullannım

    Kolayca değiştirilen başlıkları, kendi kendini bileyen bıçakları ile ideeal bir ürün. Saç, sakal vücut bakımınız için çok memnun kalacaksınız.

  • Teknosa aracılığıyla, 16.01.2022
    Kaliteli ürün

    Çok fonksiyonlu gayet güzel ve kaliteli ürün parası hak ediyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 13.01.2022
    Mükemmel

    Gerçekten beklediğimden çokdaha iyi sonuç verdi.hepsinden önce kıl çekmesi denen birşey yok.teninize sürdüğünüz de yağ gibi akıp gidiyor ve gayet güzel tıraş yapıyor.aparatlarını da kullandığında sizi uzun yıllar idare eder bu makine.belki fiyat biraz pahalı ama şunuda düşünün alırken birkere alacaksınız.şarjı uzun gövde çelik aparatları çok ve hepsi işe yarıyor.ben memnunum başkasını bilmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2022
    fena değil

    Olumsuz yönleri: Satıcı bana iade ürün gönderdiği ki kutunun içinden kıllar çıktı

  • Teknosa aracılığıyla, 06.01.2022
    tam istediğim bir set; saç, sakal ve vücut bakımı

    çocuk, yetişkin, saç, sakal, vücut bakımı çok fonksiyonlu, elimin altında, istediğim zaman kullanıma hazır, pratik. üstelik kendim saç-sakal traşı oldum, çocuğum saç traşı oldu. 2 kullanımda kendini amorti ediyor. (maliyetini çıkarıyor)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips MG7715-15 13 in 1 Erkek Bakım Kiti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips MG7715-15 13 in 1 Erkek Bakım Kiti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat