Ducray Neoptide 3X30 ml Bayanlar İçin Kronik Saç Dökülmesi Bakım Losyonu Yorumları

Ducray Neoptide 3X30 ml Bayanlar İçin Kronik Saç Dökülmesi Bakım Losyonu yorum ve tavsiyeleri

(331 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    inşallah ise yarar kullanayım yazicam

  • Trendyol aracılığıyla, 01.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Filiz özceviren tavsiyesinle aldım teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 22.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    şampuan kapsul ve losyon 3ünü birlikte kullaniyorum yaklasik 1 ay olucak.henuz yeni saç cikmadi sanirim ama dokulmemde ciddi bi azalma oldu diyebilirim.yani onceden elimi saclarimin arasina soktugum zaman 5 parmagimin arasi sacla doluyodu.simdi 5-6 sac anca geliyo.insallah uzun vadede saclarim gürleşir .

  • Trendyol aracılığıyla, 22.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    filiz özceviren sayesinde ürünle tanistim 2. kutum çok memnunum ciddi oranda dökülmem azaldi artık vazgeçilmezim

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ilk iki kullanımda bile mucize şekilde saç dökülmemde azalmaya sebep oldu çok şaşkınım saçta yağlandırma yapmıyor sıkıp gün boyu saçımda bekletip yıkıyorum çok sevdim

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü daha kullanmadım , kullanınca güncellerim sadece orijinal ürün bantlı güvenilir . güzel paketleme hızlı kargo vardı tavsiye ederim 👍🏻 -farmakozmetika sağlık ürünleri satıcısı-

  • Trendyol aracılığıyla, 18.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kokusu biraz ağır. Henüz bir fark görmedim. Saç dökülmem azaldığında güncelleme yapacağım.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklasik 2 aydir kullaniyorum. Sac dökülmem durdu. Özellikle koronadan sonra avuc avuc dokuluyordu saclarim. Yeni bebek saclarim bile cikti. Cok memnunum ikinci seti almayi dusunuyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 şişe bitmek üzere yaklaşık 1 aydır her banyodan sonra ıslak saçıma 10-15 fıs sıktım derma roller ile yedirdim ve kuruttum. Saçlarım gözle görünür derecede uzadı çünkü yeni boyatmıştım bunu almadan önce farkı çok net gördüm 1 ayda 4 cm kadar uzadı çok net. 2.si ise saçlarım kalınlaştı şekil verince bozulmuyor artık akşama kadar ince telli halleri bitti. 3. Sü çok güzel parlıyor Işıl Işıl Ve son olarak dökülme yok bir kaç tel anca dökülüyor o da normal. Çok kötü bir saçkıran dönemi geçirmiştim ve saçlarıma çok iyi bakmak zorundayım kendimi bir daha öyle görmemek için . Saçlarınız kafanızda kalsın istiyorsanız böyle ürünler kullanın merdiven altı ucuz ürünler değil..

  • Trendyol aracılığıyla, 12.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce de kullanmıştım. Çok yararını gördüm. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    3 ay boyunca düzenli bi şekilde kullanıp saç diplerine masaj yaptıktan sonra tarakla taradım ilk başlarda çok dökülmem vardı, bazı yerlerde açılma bile olmuştu. Hem prozinc şampuan hemde bu losyonu kullanıp saç dökülmesi durdu, hemde açılma olan yerler doldu. bebek saçlarım çıktı bir sürü. saçlarım daha sağlıklı gözüküyor artık. Tekrar alacağım

  • Trendyol aracılığıyla, 09.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü alırken çok teretdüt ettim berfu yenenler önermişti ona güvenip aldım iyiki almışım saçlarım doğumdan sonra avuç avuç dökülüyordu inanılmaz bir saç dökülmesi yaşadım ve ne kullansam faydasını görmedim bu ürünü aldım en son bı kutu bitti faydasını gördüm umarım devam etmez teşekkürler Trendyol ve berfu yenenler 🥰🥰🥰

  • Trendyol aracılığıyla, 07.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Henüz ilk şişedeyim , hızlı uzatması ve dökülmeyi engellemesi için almıştım. Dökülme de fayda sağladığını söyleyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Filiz özçeviren tavsiyesiyle aldım. Saçlarımı daha hızlı uzatmak ve dökülmeyi azaltması için kullanıcam. Güncellerim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel, şampuanla kullanılınca da iyi ama doz ayarı çok güzel değil. Saçımdaki dökülme birkaç yerde var ve hepsine sıkınca 5 6 günlük ürünü kullanmış oluyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok süper bir ürün saçlarım seyrekleşmişti ince ince tekrar çıkıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun vadede inanılmaz etkisini gördüm. Her gün düzenli kullanmak gerekiyor. Bir iki gün aksatınca yine aynı şekilde dökülüyor. Saçta yağlanma yapmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    yine bir Filiz Özçeviren tavsiyesi ve yine memnun kaldığım bir sonuç 🌺

  • Trendyol aracılığıyla, 27.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teslimatı gayet hızlıydı paketlemesi de güzeldi ama benim için önemli olan saçlarıma iyi gelmesi ve bayıldımm. Bi haftadır kullanıyorum etkisini hemen gösterdi. Ama keşke biraz daha fiyatı uygun olsaydı.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gelen ürünün koruma bandı sökülmüştü ve paket hasarlıydı. Açıkcası komik bir durum. Ürünü henüz kullanmadığım için onun hakkında yorum yapmayacağım ama işe yarasa bile asla bu satıcıdan tekrar almam. Eminim işini daha iyi yapan satıcılar vardır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ducray Neoptide 3X30 ml Bayanlar İçin Kronik Saç Dökülmesi Bakım Losyonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ducray Neoptide 3X30 ml Bayanlar İçin Kronik Saç Dökülmesi Bakım Losyonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat