Bioxcin Forte Tanışma Paketi Yoğun Saç Dökülmesine Karşı 300 ml Şampuan ve 30 ml Serum Set Yorumları

Bioxcin Forte Tanışma Paketi Yoğun Saç Dökülmesine Karşı 300 ml Şampuan ve 30 ml Serum Set yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2021
    ürünün kalitesi

    Olumsuz yönleri: Bu ürünü 10 yılın üzerindedir kullanırım hiç bu kadar kötüsünü görmedim sahte mi çözemedim. ya firma kaliteyi düşürdü ya da satıcı da sorun var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İş hayatımdaki aşırı stresten dolayı saçımda dökülmeler artmaya başlamıştı. Eczacı arkadaşıma sorduğumda bana bu ürünü önerdi. Uzun zamandır da kullanıyorum. Gitti gidiyor sitesinden aldığım Bioxcin Forte Tanışma Paketi Şampuan 300 ml + Saç Serumu 3 x 30 ml ürününü kullanmaya hala devam ediyorum. Saçlarım artık dökülmüyor. Bu sorunumdan kurtulduğum için çok mutluyum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: " Son birkaç yıldır artan saç dökülmelerimi durduran tek ürün diyebilirim. O kadar şey denedim hiçbiri bu kadar etkili olmadı cidden. Günlük kullanım için de gayet uygun kokusu hoş. Saçları sertleştirmiyor diğer saç dökülme karşıtı ürünler gibi. Saç dökülmesinden mustarip olanlar kesinlikle alsın. Eczaneye göre buradan almak hem daha ekonomik hem de daha zahmetsiz oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim. "

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bioxcin Forte Tanışma Paketi Yoğun Saç Dökülmesine Karşı 300 ml Şampuan ve 30 ml Serum Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bioxcin Forte Tanışma Paketi Yoğun Saç Dökülmesine Karşı 300 ml Şampuan ve 30 ml Serum Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat