Zalman ZM-K200M Klavye Yorumları

Zalman ZM-K200M Klavye yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2016
    Medya Tuşları

    Ürünün en güzel tarafı medya tuşları. Oldukça kullanışlılar, klavyenin biraz geniş olmasına rağmen kolayca ulaşılabilirler. Diğer tuşlar pek kaliteli değil ve yazımı pek rahat değil. Bu medya tuşları aynı şekilde daha iyi bir sette olsa düşünmeden alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2016
    Beş Yıldız

    ucuz oyuncu klavyesı alanlar alaıblırler dıgelerınde bır farkları yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2016
    Beş Yıldız

    uygun fıyatı var dıger pahallıalrdan nhıc bır farkı yok guzel ve kalıtelı

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2016
    Beş Yıldız

    en uygun oyun klavyesı gayet guzel fyat cok uyguyn

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    muadilerine göre gayet kaliteli

    tavsiye ederim şuanda bu klavyeden yazmaktayım gayet sesiz tuşları var ve mavi tuşları takınca çok daha güzel oldu tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 24.12.2015
    kullanışlı

    fiyatına göre süper klavye..medya tuşları çok kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2015
    Gayet Güzel

    Everest yada Frisby gibi muadili klavyelere göre kaliteli bir klavye üstelik küçük olmasıda gayet hoş Bana göre tek eksi yön silme tuşunun küçük olması

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2015
    idare eder

    Tuşlar güzel ancak çabuk silinmeye başlıyor, silme tuşu küçük tasarlanmış, multimedya tuşları ubuntuda sorunsuz çalıştı. Fiyatına göre iyi ancak yazıların daha dayanıklı olmasını beklerdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2014
    Bu fiyata alınabilecek en iyi bir klavye

    Ürünü hepsiburadadan aldım, kargo tesliminde biraz sıkıntı yaşadım her zaman olduğu gibi. Yurtiçi kargoyla neden çalıştığınızı hala daha anlayabilmiş değilim. Öncelikle klavyenin tuşları çok hoşuma gitti. Tuşlar hafif sert bir yapıya sahip ki yazı yazmayı8 çok kolaylaştırıyor. Tuşlar notebook klavyesi kadar kısa değil ancak yüksek de değil. Bence tam kıvamında yapılmış. Tuş bakımından tek eksisi virgülün "?" nin yanında olması ve backspace tuşunun daha küçük olması. Bunun haricinde Hotkeys olarak geçen kısayol tuşları gayet kullanışlı ve şık bir görünüme sahip. Klavye için herhangi bir kurulum gerekmiyor. USByi taktığınız anda kullanabiliyorsunuz. Bu gayet güzel bir özellik olmasına karşılık kısayol tuşlarını değiştirmek için bir program ile birlikte gelse daha iyi olabilirdi. Ürünün bir kötü yanı da gövdesinin biraz zayıf olması. Yön tuşlarının üzerine biraz baskı uyguladığınızda eğildiğini görebiliyorsunuz. Fazladan gelen mavi WASD ve yön tuşları klavyeye farklı bir hava katıyor ancak üzerlerindeki yazılar gri olduğu için mavinin üzerinde görünmüyor. O yazılar da klavyenin asıl yazı rengi olan beyaz renkte olsaymış daha iyi olurmuş. Sonuç olarak bu paraya alabileceğiniz en iyi klavyelerden birisi diyebilirim. Tuşların hassasiyeti gayet yeterli. Uzun süreler yazı yazan bir kişi iseniz bu klavyeyi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.09.2014
    Fiyatına göre güzel

    Mükemmel değil, ama fiyatına göre gayet başarılı. Tek eksisi, backspace tuşu standarda göre küçük.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2014
    sessiz ve rahat

    kullanımı çok rahat ve esnek bir klavye sessizliği en hoşuma giden tarafı oldu.tepki süresi ahım şahım değil ama oyunlarda kullanırken sıkıntısı yok şu an.usb bölümü biraz dandik geldi ama aldığım için memnunum bu fiyatta başka klavye bakmayın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2014
    Fiyat Performans Ürünü

    Öncelikle Zalman markası bu ürünü almamda etkili olmuştu. Bu fiyata bu ürünü satın almak beni çok mutlu etti. Tuş yapısı ve genel yapısı itibari ile malzeme kalitesi güven veriyor. Ayrıca yanında gelen mavi renk tuşlarla güzelde bir görüntüye kavuşuyor. Olumsuz yanı ise (bence); Backspace tuşunun küçük olması ve virgül(,) karakterinin "Q" klavye diziliminde "Ç" harfinden sonra değilde, yukarıda ki backspace tuşunun yanında olması. Yazı yazarken buna alışması baya zaman alacak gibi. Ergonomik olarak konumu çok kötü yerde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2014
    Bu fiyata daha iyisi bulunmaz heralde

    Ürün elime bugün geçti paketini açtığımda sanki biraz küçük geldi sanmıştım ama masamda çok şık durdu.Mavi renk tuşlarını takarken biraz dikkat edin altındaki plastik çok hassas ben w tusunun plastiğini kırdım o yüzden takmadım.Ürünün tuşları aşırı sessiz ve kullanılan materyal kaliteli bence çok iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2014
    küçük ve ince

    küçük, ince, sessiz ve tuşları çok rahat. malzemesi de hissettirecek kadar kaliteli. bu fiyata böyle bir klavye bulduğuma hala şaşıyorum. çoğunlukla oyun için kullanıyorum ve çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.08.2013
    Harika ürün

    Ürün az önce elime geçti. Gerçekten harika bir ürün. Önceki klavyeme göre her yönüyle kalite farkını belli etti. tuşların dokuları ve sessizliği mükemmel. Ayrıca köşe hatları renkli tuşları olması oyuncu klavyesine dönüştürüyor. Kesinlikle fiyat/performans ürünü..

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2013
    klavye çok hş

    klaveyenin minik olması ve tuşlarında hiç ses çıkmaması çok hoş, oyun tuşları da takılı olsaydı çok daha iyi idi. onlar isterseniz klavyeyi söküp takacaksınız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2013
    Bu fiyata en iyisi.

    Gayet rahat bir klavye. Tuşlara fazla baskı uygulamanıza gerek kalmıyor. Küçük bir dokunuş algılaması için yetiyor. Kısayol tuşları çok işlevsel. Mavi tuşlar da görüntü açısından hoş.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zalman ZM-K200M Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zalman ZM-K200M Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat