Sony Xperia Z5 Compact Yorumları

Sony Xperia Z5 Compact yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Harika

    Android 5 işletim sisteminde iken aşırı ısınmadan dolayı kendini kapatıyordu 6 işletim sisteminden itibaren hiç bir sorun kalmadı pil bir günü rahat çıkarıyor hafızası gayet yeterli şahsen çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.07.2016
    Sony Farkı

    Compackt, mini telefonlara göre on numara telefon. Hem sağlamlık, hem tasarım, hem performans, hemde kamera 10 numara. Alalı 6 ay oldu. Diğer markaların minilerinde performans işlemci vs düşümü olurken bunda sadece Ram de düşme var ama performans ta hiç düşme yok. Ayrıca kaç kere yere düşürdüm malum küçük bebeğimiz var yere fırlatıyor ama maşallah ne ekranda nede dışında çizik çatlama vs olmadı. Kasası gayet sağlam. Ayrıca kamerası da oldukça kaliteli çok kaliteli çekimi var. Birazcık ısınmasından başka kusur görmedim ısınması da performansını etkilemiyor. Normalde elektronik cihazlar ısındığında yavaşlar ama bunda yavaşlama yok. Velhasıl, Mini- compact alacaklar için şiddetle önerilir. Sony farkı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2016
    en kaliteli küçük dev

    telefon dün geçti elime. Android ve küçük telefon sevenler için çok harikaa bir cihaz. çok az bir ısınma sıkıntısı var. oda sorun değil. teşekkürler hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.06.2016
    Rakiplerinden üstün

    Telefonu ilk aldığınızda içinden Android 5 işletim sistemi çıkıyor. Bununla çalışırken ısınma sorunu vardı bende de ancak Android 6 güncellemesi geldi, ısınma sorunu tamamen kayboldu bende.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2016
    İyi bir telefon

    Büyük ekranlı akıllı telefonlara elim alışamadığı için tutmakta zorlanıyorum, elimden kayıp düştüğü hatta fırladığı çok oluyor. Arka tarafındaki buzlu camın da bence kayganlığa etkisi var. Ama tasarım olarak hoş. Oyun oynamıyorum. İnternet geceleri hariç hep açık, ya mobil ya kablosuz. Her gün en az bir kere konumu açıyorum (navigasyon ya da foursquare için). Aklıma takılan bir şey oldukça internete girip bakıyorum. WhatsApp ve sms kullanıyorum. Nadiren fotoğraf çekiyorum. Ekran ışığını yarım veya daha az olarak kullanıyorum. Bu şekilde 2 günde bir şarj ediyorum. Fotoğraf galerisinde gezinirken sık sık kendini ana ekrana atıyor. Fotoğraflarla haşır neşir olacaksanız bu sizi çok rahatsız eder. Navigasyon kullanımı haricinde hiç aşırı ısınma yaşamadım. Isınmadan dolayı hiç uygulama kapanmadı. Sadece saatlerce navigasyonu kullandıktan sonra arada resim çekmek istediğimde cihaz çok sıcak diye kamerayı açmıyor, o kadar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2016
    Sony Kalitesiyle Küçük Canavar

    Ürün her yönüyle gayet başarılı.. Biraz ısınma var ama çok rahatsız etmiyor.. hız ve performansı tatmin edici.. Kamerası başarılı.. Bu fiyata kaçmaz bence..

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2016
    mükemmel

    iki gündür kullanıyorum şimdiye kadar kullandığım en keyifli telefon çok hızlı bir telefon ekran mükemmel küçük olması harika büyük telefon sevmeyenler için ideal diyebilirim ayrıca ısınma yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2016
    Mükemmel

    Bazı arkadaşlar ısınma ve şarj sorununu dile getirmiş. Arkadaşlar bilinki performansın çok olması enerjinin de çok harcamasını gerektirir ve Compact ( mini) modeli bu ,bu kadar küçük bir cihazda bu kadar donanım elbette dejavantaj getirisi sunacak fakat bunları önemsememek daha mantıklı olacaktır. Benim gibi düşünen birinin pişman olacağını sanmıyorum. Sony kendini kanıtlamış marka ve yine bu modelle kendini kanıtlayan bi marka. Thanks for Sony.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2016
    Sony Kalitesi

    Telefonu uzun süredir kullanıyorum Apple samsung hepsini kullandım ama sony başka. hızı olsun şarj süresi olsun kamerası olsun her şekilde ihtiyacımı görüyor.3 milyarlık 6s oyunlar full açık öğlen şarja takıyorken ben akşam 5 e kadar rahat kullanabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.04.2016
    Mükemmel

    Hızlı gönderi, kusursuz ürün. Daha ne olsun?

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2016
    Fiyat / Performans Çok İyi

    Şu andaki fiyat ve özelliklerine göre küçük ekran telefonlar arasında en iyisi. Evet uzun süreli kullanımlarda, diğer telefonlara göre daha çok ısınıyor ama gözardı edilebilir, performansını etkilemiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2016
    Süper ötesi

    Gercekten parasını cok fazlasıyla hak ediyor ben şimdiye kadar cok sınıf cıhazlar kullandım en son samsung s 4 kullandım 3 sene en cok beyendiyim cihaz z 5 compack alan pişman olmazzzzzzz

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2016
    Hangi Sony de Görüntülü Konuşma Var

    hiçbir sony de görüntülü konuşma olmamasına rağmen puan kıran arkadaşlar var. bana göre telefonun ısınma haricinde kırılacak puanı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2016
    Daha hızlı, daha sıcak :)

    Daha önce z3 compact kullanmıştım. Birkaç yönden geliştirmişler. Artık daha hızlı olmuş.. Gerçi diğerinin de hızından bir şikayetim yoktu :) 4 çekirdekten 64-bit mimarili 8 çekirdeğe çıkmış. Grafik işlemcisi Adreno 330 yerine Adreno 430 olmuş. Bunlara bağlı sanırım, artık yoğun işlemlerde daha fazla ısınıyor ve stand-by süresi de kağıt üstünde biraz kısalmış :) Hafıza 16 gb dan 32 gb a çıkmış. Selfie ciler için ön kamera 2 mp idi, 5 mp olmuş. Öncesinde şarj yuvası bir kapağın arkasındaydı, hergün aç kapa, aç kapa.. hem çok kısa sürede rahatsız edici hale geliyordu hem de en fazla 1,5 yıl sonra kapak kırılıyordu. Bu tasarım hatasından vazgeçmişler. Bence çok da iyi olmuş. Parmak izi okuyucusu eklemişler.. Bilmem ki bir işe yarar mı.. SAR değerleri bayağı düşmüş. Kısaca makyajlayıp tekrar piyasaya sürmüşler. Bu boyuttan daha büyüğünü kullanamadığımdan ben memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2016
    mükemmelden biraz kötü

    daha önce z2 vardı, ondan da memnundum.ancak büyüklüğünden şikayetçiydim. alalı bir hafta olmadı z5 compact ı. öncelikle sorun olarak ısınması var, her Xperia z serisinde olduğu gibi.şarjı da z2 ye göre biraz az gidiyor doğal olarak çünkü batarya küçük. gerek işlemci gerek fotoğraf kalitesi açısından 6s ve m9 la aynı hatta biraz önde. ancak ekran çözünürlüğü düşük, tel küçük olduğu için. tek elle çok rahat kullanılıyor. parmak izi harika tüm parmakları okutabilirsiniz, sim kart olarak nano sim kullanıyor ben biraz kestim Micro simi sıkıntı yok, bu boyutlarda bir tel arıyorsanız tavsiye edilir.pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.03.2016
    Güzel ama...

    Telefon yeni elime geçti. Gayet güzel azıcık ısınıyor.parasının hakkını veriyor.teşekkürler hepsiburada...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2016
    Kaliteli

    Bu boyutta, donanım olarak başarılı bir telefon.Tek elle telefonu kullanmak kolay.Sade, ham androide yakın bir yazılımı var ve stabil çalışıyor..Kısaca başarılı, kaliteli bir ürün....

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2016
    Harika

    Arkadaslar baya iyi bi telefon tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2016
    Harika

    Ürün çok güzel kullanışlı burukluğu tam ideal tek elle mesaj yapabiliyorsun suyu dayanıklı olmasına cabası ister istemez su ile her telefon temas ediyor bunda o sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2016
    mükemmel

    arka amerası ile harika fotoğraflar çekebilirsiniz.... kaliteli... müthiş geniş açı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony Xperia Z5 Compact kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony Xperia Z5 Compact yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat