Yota YotaPhone 2 Yorumları

Yota YotaPhone 2 yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2017
    Beş yıldız

    yaklaşık 7 ay önce aldım ses gidişte sıkıntı vardı ikinci defa servise gitti telefonu değişip yenisi gonderildi şu an çok memnunum hızlı gayet kullanışlı ikinci ekran çok avantajlı güneş te çok kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    bu fiyata çok bile

    bir telefona 2000-3000 tl verecek adam değiilm. bana kalsa bu fiyat bile çok ama, fiyat performans değerlendirmesinde cihaz gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 24.09.2017
    Sakın almayın

    Ürün 6.0 android güncellemesini almıyor. Telefon bootloopa düşüyor. Şarjı çok hızlı bitiyor. Cayma hakkını kullanmak istediğinizde zaman geçirip almıyorlar. Sadece 2. ekran için alıyorsanız sakın almayın değmez. Tavsiyem üstüne para ekleyip daha kaliteli bir şey almanız yönünde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.05.2017
    Beş Yıldız

    Kutusuna gösterilen özenden anlaşılıyor ki üzerine çalışılmış. Kulaklıkla birlikte geliyor ve kulaklık için bir sürü kulak ucu var. E-ink ekranı sorunsuz çalışıyor. Yotaphone Android 6.0 güncellemesi duyurmuş ama henüz güncellenmedi. Sanıyorum ki o da yapılır yakında. Şu haliyle gayet kullanışlı duruyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.05.2017
    fiyat kalite oranı iyi.

    farklı ürün oldugunu hissettiriyor. menü ve kendi arayüzü iyi.sürüm eski güncelleme yapmalısınız.arka ekran kullanışlı çok işinize yarar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2017
    Alan asla pişman olmaz

    Gerçekten bu fiyatın üstünde performans alırsınız. Çift ekranı ile her zaman dikkatleri üstünüzde toplarsınız. İşlemcisi, ramı ve hafızası bu fiyata göre mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Beş Yıldız

    Geçen sene 2000 tl den satışa çıkmıştı. Bu fiyata kaçmaz dedim aldım birtane. Android 4.4 yüklü. Bir haftadır kullanıyorum henüz güncelleme gelmedi. Benim için çok ta önemi yok. Hoparlör ve aramalarda gelen ses düzeyi biraz düşük. Ağır grafikli oyunlarda takılma donma yok ama fena ısınıyor. Bu da demektir ki bu tür oyunları oynayacaklar uzak dursun. Bunlar dışında harika telefon. Özellikle arka ekranı. Androidi bütün fonksiyonları ile kullanabilirsiniz bu ekranda. Tabii ana ekran gibi akıcı ve hızlı değil.Günlük kullanımda batarya tasarrufu konusunda çok etkili. Batarya süresi uzun olsun diye kocaman ve kalın telefonlar kullanmaktansa bu daha iyi. Hem çok şık hem dikkat çekici. Kamera 8 mpx diye rakamlara takılmayın, birçok 13/16 mpx kameradan daha iyi ve kaliteli foto çekiyor. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefonlar arasında ilk 3 e girer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    Sınıfının En İyilerinden

    Orta derecede donanım ve yazılımı, hızı, güzel görüntü ve kaliteli malzemesi, pil tasarrufu modunun çok verimli olması ile sınıfının en iyilerinden. Tasarruf modunda bile arka yüzden konuşma, mesajlaşma ve mail alışverişi yapılabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2017
    İşinizi görür.

    5.0 android güncellemesini yaptıktan sonra(arada bir takılsada) daha kullanışlı oldu. Bu fiyata alınabilecek bir ürün. Çok farklı. Klasiklerden sıkılınlar için alternatif. Dikkat etmeniz gereken şey, telefon elde durmuyor. Arka ekrandan dolayı, aldığım gün 2 defa elimden düşürdüm. Çok kaygan bir yüzeyi var. 2000-3000 tl verip telefon almayın artık. Genelde pahalı telefon kullanmış biri olarak söylüyorum. Önemli olan işinizi görmesi. Bu ve benzeri ürünler her türlü ihtiyacınızı karşılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    En pahallısını verin değişmem bu telefonu

    Bana en pahallı telefonu versinler bununla değiştirmem şu anda o kadar memnunum ki arka ekranından. Telefon genelinde de gayet iyi çalışıyor teknik olarak. ikinci ekranı olmasa bile bu özellikleri ile bu fiyata yinede rahatlıkla alınır ama arka ekranı öyle bir şey ki bence iki kat fiyatı bile hak ediyor. Tükenmeden kapın bence. Çok samimi söylüyorum dünyanın en pahallı en son model telefonu ile değişmem şu an için kesinlikle. Telefona aşık oldum resmen.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2017
    Fiyata göre güzel telefon.

    Eşime aldım. Çok havalı ve kullanışlı. Arka ekran biraz yavaş ama hızda gerekmiyor zaten. Arka arkaya 7-8 uygulamanın ustune facebook acarsaniz takılıyor. Kapatıp açınca facebook çalışıyor. Diğer uygulamalarda sorun çıkmadı. Ama herkesin gözü senin telefonunda. Ayrıca batarya 3 gün kadar gidiyor. Telefon ve wifi sürekli açık. Yiyaphone 3 çıkınca bende alacağım. O

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    Beş Yıldız

    Çok iyi ve havalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.03.2017
    idare eder

    iki yıllık telefon , donanım yazılım olarak çok eskimiş durumda dolayısıyla bu da fiyatına yansımış fakat ikinci ekran dışında ek bir özelliği olmayan sıradan bir telefon, eğer e kitap okuyucuda elektronik mürekkep ekranı deneyimlemediyseniz beklentinizin altında kalabilir. e ink display in özelliği sürekli kullanım için değil , kitap dergi okurken ekranın bir defada oluşup bir sonraki ekran oluşumuna kadar enerji harcamamasidir. ancak siz sürekli ekranda işlem yapacak ve ekrandaki görüntü değişecekse bu kullanim e ink mantığına aykırı ve enerji tasarrufu da çok kısıtlı olacaktır. bu hususlara dikkat edin alırken. kamera olarak da orta seviye bir kamera , aydınlıkta görüntü kalitesinden memnun olabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2017
    çok iyi

    iyi bir telefon. hızlı kargo

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2017

    güzel degisik bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2016
    bu fiata bu teknoloji

    kısa zamanda elimize ulaştı .bu fiata bu teknoloji on numara beş yıldız..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.02.2016
    Gerçekten harika bir telefon

    Telefonu alalı 1 hafta oldu 2 günde elimde oldu teşekr hepsiburada.com.öncelikle telefonda şık bir tasarımla karşınızda elinize aldığınız zaman gerçek bir şıklıkla karşılaşacaksınız.çift ekran olması muhteşem kalitesi teşekkürler yola:))

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Yota YotaPhone 2 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Yota YotaPhone 2 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat