Philips BDM4350UC-00 Monitör Yorumları

Philips BDM4350UC-00 Monitör yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iş için mükemmel

    Ürünü 1,5 yıldır kullanıyorum görenler tv zannediyor kesinlikle çok büyük genellikle grafik işleri için kullanıyorum nadiren oyun da oynuyorum oyun için düşünenler kesinlikle bu cihazi almasınlar zaten hz ve tepkime süresi oyun için olmadığını söylüyor 4k çözünürlükte 1080ti ile kullanıyorum fps gereken oyunlarda monitör geç kalıyor ancak iş ,video,internet için düşünenler ve büyük bir monitör olsun diyenler renkleri tümleşik sesi usb portları 0 watt güç tüketim butonu vs herşeyi ile mükemmel ben çok memnunum

  • İnce Hesap aracılığıyla, 08.11.2019
    Sözünde duran kaliteli insanlar

    Ürün süper daha ne olsun bütün bağlantı kabloları içinden çıktı söyleyecek söz yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    oyun ve masaüstü kullanımı

    Büyük ekran arayışına TV ler ile başladım. Alt-orta ayar tv lerde lag time (gecikme), tepki süresi gibi sıkıntılar olabiliyor. Uygun fiyatlı modellerde ışık sızması gibi problemleri de okuyunca monitör almak daha uygun olur diye düşündüm. CS, pubg gibi oyunları üründen çıkan hdmi kabloyla bağlayıp 1080p de gayet güzel verim aldım. Pro oyuncular için 1ms 144hz cihaz uygun olabilir (büyük monitörlerde bu özellikler şu an yok denebilir) ancak ben bir sıkıntı farketmedim. 1.5m mesafeden kullanıyorum ve bu mesafe için oldukça güzel. BF1 de denedim, full hd onda da göze gayet güzel. Masaüstü uygulamaları için de henüz FHD ayarla kullanıyorum. UHD ayarlar ile yarım metre gibi mesafelerde monitöre yaklaşmak gerek bence. Verimli kullanmak için ufak bazı ayarlar var, monitörün ayar tuşundan default olarak 30hz lik görüntü yerine 60hz i işaretliyorsunuz, ayrıca hdmi 1.4 ve 2 bağlantı seçeneklerini de 2 ye çevirmek gerekiyor. Biraz araştırırsanız tv nin yazılımı da var, onu da yükleyip, contrast, parlaklık ayarlarını pc den yapmak mümkün. Hoparlör ve ses kalitesi beni şaşırttı, müzik ve oyun da gayet başarılı. Uzak mesafeden büyük ekran arıyorsanız güzel ürün. VGA kablosu ile pek iyi bir performans vermiyor, FHD denedim sanki bi pus var gibi. HDMI ve iyi bir ekran kartı ile gayet güzel, net. Internette yabancıların çok sayıda incelemesi ve ayarlar ile ilgili video ve web sayfaları bulunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.09.2017
    İş bilgisayarı için güzel

    Ürün 4K 3840x2160 60Hertz Interlace görüntü veriyor. İyi bir ekran kartı ile 6K 6720x3780 30 Hertz Interlace'e kadar çıkıyor. Ben monitör olarak aldım memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.06.2017
    Yerle Gok Arasinda ki hersey ekrana sigiyor. Ufka bakar gibi ekrana dalip gidiyorum. :)

    Displayport dan baglamama ragmen, canavar gibi goruntu veriyorum. Developer olarak kullaniyorum, ekranin ucu bucagi yok. ekranlar arasi alt-tab la gecis yapacagima kafami cevriyorum. Calisma sevki ve verimi artisi inanilmaz. bundan kucuk bir 4k ekranda bu kadar mutlu olmazdim saniyorum yazilari buyukmek zorunda kalmamak guzel bir his. IPS ekranin tadindan yenmez.. Oyun performansini bilemiyorum konum degil. Lakin development, cad, image, photoshop la alakali her konuda fiyat performans da bir numara. Ses kalitesi tatmin edici, film ler de bile, Bugune kadar bir suru sey alip hic yorum yapmamistim ama bu urun hakketi..Hayatimin simarikligi oldu, masadaki durusu, Insallah uzun vadeli bir dayaniklilik gosterir.

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2016

    Ürün, açıklamalarda anlatıldığı gibiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2016
    fiyat & performans süper

    cihazlarda hdmi 1.4 oldugu için 4K yapmadım, dp üzerinden 2 cihaz, hdmi üzerinden 2 cihaz daha bağlayarak 4 cihazı aynı anda kullanma olanağı var, klavye ve fare içinde bir çözüm bulmak lazım :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2016
    Mükemmel Görüntü

    Merhaba, Ürün kurumsal alanda videowall şeklinde kullanım için tercih edildi. 4K destekli bir ekran kartı ile kesinlikle mükemmel çözünürlükte görüntü alabilirsiniz. Tek sorun ürün nadir tercih edilen bir ürün olmasından kaynaklı diye düşünüyorum 15 günde size ulaşıyor. Bunun dışında herşey sorunsuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips BDM4350UC-00 Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips BDM4350UC-00 Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat