Oki ML5721 Nokta Vuruşlu Yazıcı Yorumları

Oki ML5721 Nokta Vuruşlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 30.08.2013
    ml-5721

    devlet dairesinde çalışmaktayım gerçekten çok yogun bir baskı trafigine ragmen maşallah tık demeden çalışıyor şimdiye kadar gördüğüm en hızlı ve sorunsuz çalışan makina kartuşlarıda baya uzun gitmekte

  • İnce Hesap aracılığıyla, 27.04.2011
    İnce hesap farkı . . .

    OKI ML5721 9 PIN 136 KOLON(700CPS)Geniş şaryolu ML5721eco hızlı baskının, güvenilirliğin ve esnek kağıt kullanımının gerekli olduğu yerler için geliştirilmiştir. Kalın formları ve ağır işleri yönetebilme becerisiyle bu nokta vuruşlu yazıcılar üretim, araç tamir/servis merkezleri, depolar, laboratuvarlar, toptancılar ve nakliye komisyoncuları gibi zorlu ortamlarda kullanım için uygundur.Alacaklara tavsiye edilir.İnce Hesap farkı da ortadadır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Oki ML5721 Nokta Vuruşlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Oki ML5721 Nokta Vuruşlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat