Kumtel KH-7000 Tek Gözlü Elektrikli Metal Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox Yorumları

Kumtel KH-7000 Tek Gözlü Elektrikli Metal Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.04.2010
    dış mekan için ideal

    Balkon bahçe gibi yerlerde kullanmak için aldım. özellikle balık vs kızartmak gerektiğinde ev çok uygun olmuyor. İş görüyor ama normal ocak performansı beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2010
    Çok İyi

    Bugün elime ulaştı.Hemen denedim gayet güzel kaynatıyo, fiyat performans olayı çok iyi, ilk başta plastik kokusu geldi fakat sonra geçti.İhtiyacı olan hemen alsın canavar gibi bir ocak. Sadece beyaz olsa daha şık olurdu ama yinede çok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2010
    Fiyat, performans iyi...

    Hepsiburadadan satın aldım ve yurtta arkadaşlarımla kullanıyoruz. Isıtıcı gücü biraz daha yükseği varsa onu tavsiye ederim çünkü biraz geç pişiriyor. Onun dışında gayet memnunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2010
    beklentimin çok çok çok altında

    ürünü kumtel markasına güvenerek almıştım. bir demlik çay suyunu yarım saat yakın kaynatmadı ve tam kaynamaya yakın çok ısınması sebebiyle sistem devreye girerek akımı kapattı.sonradan alet soğuyacakta tekrar aktif olup ısınacakta işime yarayacak hiç beğenmedim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.02.2010
    HERKESE TAVSİYE EDERİM.

    ÜRÜN TEK KELİME İLE HARİKA. ELİMİZE ULAŞDI GÜNDEN BERİ YAKLASIK 15 GÜNDÜR KULLANIYORUZ VE İNANILMAZ MEMNUN KALDIK.ZATEN KUMTEL BU İŞİ BİLİYOR.AYRICA HARCADI ELEKTRİKTE COK AZ. ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADASLAR PİŞMAN OLMAYACAKTIR.TEK SIKINTI ÜRÜN ELİMİZE 1 HAFTADA GECTİ AMA YİNE ÇOK MEMNUNUZ

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2009
    ihtiyaçlarım için ideal

    yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, çok pratik ve kullanışlı, herkese tavsiye ederim, priz olan her yerde istediğiniz yemeği pişirin..ister evde ister tatilde kısacası her yerde

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2009
    kaliteli ve hesaplı.....

    merhaba arkadaşlar; ürünü alalı 10-15 gün oluyor,iş yeri için aldım gayet iyi ve kullanışlı piyasaya göre fiyatıda çok iyi ihtiyacınız varsa düşünmeden alın derim... ilk çalıştırdığınızda plastik aksamdan koku geliyor bozulduğunu zannetmeyin biraz çalışınca geçiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel KH-7000 Tek Gözlü Elektrikli Metal Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel KH-7000 Tek Gözlü Elektrikli Metal Yüzeyli Set Üstü Ocak Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat