Teka TVT90 Siyah Davlumbaz Yorumları

Teka TVT90 Siyah Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    performansı baya güzel

    Olumlu yönleri: gri olması zaten benim hep istediğim bir şeydi ücretsiz montaj ve ücretsiz nakliye de cabası teşekkür ederim siyah bir Ocağınız varsa gerçekten kaçırmamanız gereken özelliklere de sahip ama tezat renklerin uyumunu seviyorsanız beyaz ocağa siyah davlumbaz da tercih edebilirsiniz tabii ki. 5 farklı hız konumu ile benim beklentimi karşılayan bir ürün oldu. Performansını çok beğendim. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Beğenemdim

    Olumsuz yönleri: Ankastre ürünler kategorisine girse de, kullanımı oldukça zor bir ürün. İstediğimiz verimi bir türlü alamadık. Otomatik kapanma özelliği yok, aynı zamanda çok fazla yağ biriktiriyor. Filtresini aydar bir temizlemek zorunda kalıyorum, yoksa performansı gözle görülür ölçüde düşüyor. Her mutfağa uyumlu olmayabilir, alırken özelliklerine ve ölçülerine dikkat etmek gerek. Hayal kırıklığı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2019
    Gürültü lü Çalışması var

    2 senedir kullanıyoruz, görünüş güzel ama çok gürültülü. 5 kademeli tamam ama 3 kademe de bile sesi çok rahatsız ediyor. Kapatınca dünya varmış diyorsunuz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Teka TVT90 Siyah Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Teka TVT90 Siyah Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat