Homend Royaltea 1711 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş Yorumları

Homend Royaltea 1711 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(1498 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    memnuniyet

    Özellikle çabuk gelmesinden memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çay

    Kesinlikle tasarımı sıkıntılı. Sapına ellemek sıcaklığından dolayı mümkün değil. Alırsanız paranız boşa gider.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA

    alalı 2 hafta olacak, bazı yorumlardaki gibi kaynatınca sapı ısındı olayı yok. kapağı ve ya demlikle kapalı şekilde kullanıyorsunuz. çok çabuk kaynatıyor, abartı ses yok. çelik süzgeci de çok iyi . beklentinizi fazlasıyla karşılayacak ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Beğendik

    Siparişi ver bir gün sonra elimde ve sağolsunlar hepsiexpress çalışanı sağlam kutuda ayağıma kadar getirdi çok teşekkürler.Kalitesi gerçekten çok iyi lezzetli çay demliyor. Alt ve üst haznenin (süzgeç dahil) çelik mataryel olması suyu 4 ila 6 dk arası çabuk kaynatması sıcaklık derecesini dengede tutuşu demliğin 1lt hacimselliği cihazın dizayn şekli sessiz ve sağlamlığı ayrıca garanti süresince müşterilerine sunduğu servisteki farklılıklar Homend i diğer rakiplerinden ayırmakta bence. Pratikliği sevenler ve kalabalık olan kişiler hiç düşünmeden bu fiyata kaçırmasınlar derim TEŞEKKÜRLER HEPSİBURADA

  • HepsiB. aracılığıyla
    kapak sorunu bilgi

    kapakda sıkıntı yok arkadaşlar.dem sizmasin diye sıkı yapmışlar cok iyi olmus. aksi halde egildigi zaman kapak kismindan su akabilirdi yada kapak cikabilirdi. cikarmak icin yanlara cevirirsen kirilir çünkü yana cevirmeli bir tasarimi yok.direk tutup güçlü bir sekilde yukariya kaldirilacak. ilk kullanimlarda sevilmeyebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre iyi

    İş yerinde kullanmak için aldım. 2-3 gündür kullanıyorum. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Fiyatına göre uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Homend hayal krıklığı oldu bu sefer.

    Ürün kalitesi genel olarak iyi ancak süzgeç içinde küçük kalıyor ve çay koyarken devriliyor ve çaylar dışarı çıkıyor. Süzgeç kötü değil çok kötü. Kapağı oturuyor ve zorlamadan kesinlikle açılmıyor. Yani demlik kısmı hiç güzel düşünülmemiş. yoksa ürün genel olarak iyi görünse de kullanırken sıkıntı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    Tek kusuru sıcak tutma özelliğini tamamen kapatamamak

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hızlı teslimat için teşekkürler her hangi bir sorun yaşamadım. Beklentimi karşıladı. Kaliteli. Yorumlarda okuduğum şikayetlerle karşılaşmadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    problemli

    2 adet aldım ama iki üründe geldiği günden beri sürekli arıza veriyor ve sürekli servise gönderiyorum ama sorunlar yine devam ediyor...

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel servis

    ürün kaliteli birde yanında işin ehli servis süper eyvallah

  • HepsiB. aracılığıyla
    alınabilinir.

    sistem güzel çalışıyor. Fiyatı uygun. ofiste 6 aydır kullanıyoruz. eksileri, demlik kapağı çabuk kırılıyor. Demlik içine poşet çay kullanırsanız rahat ancak içinde gelen demlik içi sepeti küçük ve stabil değil çay koyarken zorluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P iyi

    F/P ürünü.Çelik kalitesi iyi fakat elektrik kısmı kalitesi orta. Eylülde aldım sap ısınması nedeniyle servise gitti. Sap değişimi ile geldi bir ay içinde bu sefer kısa devre yaptırıp sigorta atmasına sebep olmaya başladı. 2. kez gönderdim. Servisi sadece ülkede bir yerde var. Gerektiğinde kargo ile aldırıyorlar. Servis ilgisi ve hızı iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Homend

    Bence çok reklam yapan markalara fazla para vermeye gerek yok. Gayet kullanışlı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha ilk kullanımda

    Öğrenci olan oğluma aldım. Daha ilk kullanımdan itibaren kaynayınca mandal atmıyor ve sap aşırı ısınıyor. İade süresi dolmadı ama oğlum orjinal ambalajı attığı için iade edemiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    otomatigi cabuk bozuldu

    3 gün kullandıktan sonra kaynama modundan bekleme moduna geçen düğmesi otomatik olarak atmamaya başladı, bunun sonucundada başında beklemezseniz kulbu aşırı ısınıyor onun haricinde 1 haftalik kullanim olarak iyi, ama alma sebebim daha once farkli tarzdaki cay makinelerimin kaynadiktan sonra kapanmamasiydi en azindan onlar 1-2 yildan sonra ariza vermeye basladilar. bu makine 1 hafta bile olmadan arizalandi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanışlı

    kullanışlı fakat ilk kullanımda hafif bir iç kararma sorunu oldu, yinede iyi bir çaycı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    kullanışlı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Başarılı denilebilir..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata bundan iyisini bulamazsınız. Ürün kutulu halde 3 gün içinde geldi. Büyüklük olarak bu fiyata başka marka bulamazsınız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Royaltea 1711 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Royaltea 1711 2000 W 1 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat