Trilogic M22 Siyah Mouse Yorumları

Trilogic M22 Siyah Mouse yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Günlük kullanım için İdeal

    ilk aldığım ürün arzalı çıktı geri gönderdim.Yenisini sipariş verdim bu sefer gelen ürün sağlam ve tepkimeside gayet başarılı.Günlük kullanım için fena değil.Fiyat ve performans olarak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2016
    fena değil

    malzeme kalitesi biraz düşük ama iş görüyor fiyatı ile uyumlu bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.09.2016
    Uygun fiyatlı fakat malzeme kalitesi düşük

    Ürün çok kötü değil. Hafif, ele oturuyor, küçük laptop farelerine göre daha büyük. Malzeme kalitesi biraz düşük; özellikle pil kapağını çıkartırken dikkatli olmak gerekiyor, her an kırılacakmış hissi veriyor. Açma kapama düğmesi çok ufak, aynı şekilde bu da kırılgan duruyor. Alıcı haznesi birebir alıcının boyutuna göre yapılmış. Alıcının dışarı sarkmaması güzel olsa da, alıcıyı çıkartırken zorlanıyorsunuz. MacOS yandaki yardımcı tuşları tanımıyor, windows 10 da aynı sorunu yaşamadım. Ürünün paketinden iki adet AAA boyutunda pil çıkıyor fakat ürün bir adet AA pille çalışıyor. Fiyatını göz önüne aldığınızda yeterli bir ürün olduğunu düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2016
    Fena değil

    Ergonomik bir yapıda fakat düğmeleri istenildiği gibi ayarlamiyor. Malzeme kalitesi bir süre sonra soyulacak o güzel görüntüsü gidecek gibi geliyor insana.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trilogic M22 Siyah Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trilogic M22 Siyah Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat