Kerasus KL-95 Klavye Yorumları

Kerasus KL-95 Klavye yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2017
    Gayet güzel

    Bu fiyat için gayet güzel. Hızlı gönderildi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2017
    Beş Yıldız

    ürün 1 gunde elime ulaştı ( Yurt içi kargo olmasına rağmen !! ) bundan dolayı tedarikçi firmaya çok tesekkurler. Ürün sorun çalışıyor... emsallerine göre en iyi tercih..

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Alınır

    Ürün çok kaliteli olmasa da bu fiyata çok iyi tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Beş Yıldız

    Ürün güzel görünüyor. bilgisayara takar takmaz hiçbir yüklemeye gerek kalmadan çalışmaya başladı (windows 10 yüklü). tuşların çoğunu denedim, problemsiz, hepsi yapması gereken işi yapıyor. şuan bu klavye ile yazıyorum. pazartesi günü verdiğim yaklaşık 8 parça siparişten en hızlı gelen ürün bu oldu. kutudan çıkarırken dikkatimi çeken bir problemden söz etmek istiyorum. klavyenin alt kısmında vidalar var biliyorsunuz. bu vidalardan biri gevşek duruyordu, tornavidayla biraz sıkmak istedim ama boşta dönüyor. öylece bıraktım. sonra farkettim ki bu vida capslock tuşunun altına denk gelmiş, vida otursa tuş basılmıyor, yada tuşa basınca arkadaki vida oynuyor. vidayı söktüm yedek olarak sakladım. şuan bir problem yok. rahat yazılıyor. uzun süredir dizüstü bilgisayar kullandığım için tuş sesleri bana gürültü gibi geliyor, ama öndecen harici klavye kullanırken de böyle gürültü oluyordu. hatta bu tuş sesleri hoşunuza bile gidebilir. Fiyatı çok uygun arkadaşlar. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.12.2016
    oyun için yeterli

    arkadaşlar benim laptop için aldım iş görür suan daha pahalısına gerek yok gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2016
    İki Yıldız

    klavyeye ihtiyacı olupta parası olmayanlar için iyi ben pek beğenmedim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2016
    Beş Yıldız

    fiyatına göre on numara .fazlasıyla işimi görüyor.daha fazla para vermeye gerek yok...hb....tşk...

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.11.2016
    Idare eder

    Klavye güzel kullanışlı sayılır bukulebiliyor sert bir plastik degil yapisi ama idare eder Standart bir klavye yani cok hizli geldi hepsiburadaya teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.10.2016
    Standart klavye

    bu fiyata alınabilecek en iyi klavyedir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kerasus KL-95 Klavye kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kerasus KL-95 Klavye yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat