Microlab K-280 Kulaklık Yorumları

Microlab K-280 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2013
    Bende Bu ürünü almayı düşünüyorum

    Aklımda Bir kaç soru var yardım ederseniz çok sevinirim 1.Soru) Kulaklık Kulağa tam oturuyormu,3-4 saat sonra kulağınızda acı hissi oluyormu 2.Soru) Kulaklığın pc takılan kısmı sağlammı ( 2 tane kulaklığımın kullanım dışı olması ) 3.Soru) Oyuncuların bildiği Gibi Ses Kasma Olayı Yani oyunda güzel ses kasabiliyomuyuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2013
    Tercih ediniz

    Uzun yıllar kulaklıkta marka olmuş firmanın ürünlerini kullandım. 2-3 yılda bir yeniledim her geçen seneler kalitesi düştü ve ses vermez oldu. 2003 yılında aldığım kulaklığı arar oldum. Sonunda inadı bırakıp bu ürünü aldım. Kesinlikle çok daha iyi, ses verimi yüksek, tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.03.2013
    Fiyatı, kablo uzunluğu avantajı, kulaklığın ayarlanamaması dezavantaj

    Arkadaşlar bende ofis ortamında kullanma kiçin bu kulaklığı fiyatının uygun olması sebebiyle tercih ettim.Kablosundaki esnek yapı sayesinde yetmediği yerde çekiştirerek işinizi görüyor.Kasanın arkasından kabloyu dolaştırmak için ideal. Fiyatıda uygun, mikrofunluda. Tek eksik gördüğüm yanı kulaklığın kısa uzun diye ayarlayamıyor olmanız.Standart boyutlara sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.09.2010
    harika

    bu fiyata performans süper. zaten microlab ses alanında çok iyi diyebilirim. bas ve tizler çok güzel rahatsız etmiyor. sesi de gayet yüksek. bu fiyata kaçmaz derim :))))

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2009
    güzel bir ürün

    1 gün içinde siparişim elime ulaştı, tşkler hepsiburada. dış kapakları yeşil çıktı, çok hoşuma gitti. görünümüde kaliteside gayet güzel. tok bir ssi var. kesinlikle rahatsız etmiyor.Kulaklarımıda acıtmadı kenarlarındaki sünger kısmı. Kablosunun üzeri korumalı, kolay kopacağa benzemiyor. Kısacası dandik bir ürün değil, alırsanız sizi hayal kırıklığına uğratmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    Bu Fiyata Çok İyi Bir Ürün

    Kendim 85-90 tl lik kaliteli bir gamer kulaklığı kullanıyorum, evde çocuklarımın kullandığı ikinci pc için şöyle uygun bir kulaklık almayı düşünüyordum ve bunu aldım, kargo gelip denediğimde beklediğimden daha iyi çıktı nerdeyse benim gamer kulaklığa kafa tutuyor, yani bu fiyata oldukça başarılı bir ürün kaçırmayın derim, şimdi 2 tane daha sipariş verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.11.2009
    Ses tatmin edici ve yüksek

    Kulaklık 4 gün içerisinde elime ulaştı beyaz bir klavyem vardı gelen kulaklığında dış kapakları beyaz çıktı beraber bir uyum sağlamış oldu o görsel olarak güzel sesi tatmin ediyor rahatsız etmiyor ve dışarı ses vermiyor çok şık tek eksik gördüğüm biraz fazla sıkması oda ilerde açılır diye ümit ediyorum birde çok güzel tarafı var iki metre kablosu oldukça dayanıklı. dış yüzeyinde sanki halet var gayet sert kopma olasılığı yok gibi. çok yüklenmedikçe tabi fiyat olarak ürün çok iyi parayı hakediyor. teşekkürler hepsiburada;)

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2009
    Aldım Kullandım Beğendim.

    Bu ürünü 1 ay önce aldım. Kulakta acıma kesinlikle yok. Ama dışarı ses vermiyor denilmiş. kesinlikle yalan. dışarı ses veriyor ama ben yüksek seste müzik dinlemeyi sevdiğim için bu ürünü beğendim ses gayet güzel ve temiz. ayrıca baya yüksek ses veriyor. bass derseniz oda ideal. güzel bir ürün tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2009
    gerçekten çok iyi

    bu ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gerçekten ses kalitesi mikrofon kalitesi çok güzel alacak herkese tavsiye ederim ayrıca kablosunun uzun olması sebebiyle her mesafeden rahatlıkla kullanılabiliyor sağlamlık bakımındanda gayet sağlam ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2008
    mcrolab

    ürünü alırken acaba microlabmı alsam yoksa ....markassınımı alsam diye ikilem yaşadım. ama iyiki almışım bu ürünü. ses kalitesi gayet güzel. kablosu uzun (lap topda film izlemek isteyenler için gayet uygun) sağlamlığı konusunda da bazı girişimlerim oldu. emin olun gayet sağlam. kablosu çekmekle kopacak bir şey değil. ses açıp kapama düğmeside şimdiye kadar bir sorun yaratmadı. en güzel özelliği mikrofonu açıp kapatmak içinde bir düğme koymuşlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Microlab K-280 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Microlab K-280 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat