Vivo Y70 128GB 8GB Ram 6.44 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Vivo Y70 128GB 8GB Ram 6.44 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Telefonu alalı 2 hafta oldu Zaman zaman non-stabil çalışması dışında sıkıntı yok. Şarj süresi uzun. Normal kullanımda üç gün, hiç elinizden düşürmediğinizde bir gün rahat yetiyor. Kamera beklediğimden daha iyi. Eşimin iPhone 11'i yerine bununla foto çekiyoruz. Su geçirmesi bir handikap. Android telefonlar içinde harika bir seçim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şahane makina tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çok üstün performans o parayı hakediyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tam bir fiyat performans ürünü pahalı telefonlara para vermeye gerek yok

  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    telefon şarj olmuyor hep kapalı pişman oldum anakart bozuk çıktı attım çöpe

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Telefonum kırıldığı için almıştım geççici olarak kullandım iki tane fotoğrafv çekiyorum depolama alanı sıkıntısı uyarısı veriyor.Sarja takıyorum sabaha kadar duruyor sabah bir bakıyorum hala aynı şarj oranı.Wifi kopukluğu yapıyor.Üç beş gün kullanacaksanız idare eder ama uzun süreli kullanıma uygun değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    .

    Olumlu yönleri: Pil gücü çok yüksek. Gün içerisinde şarj problemi yaşamıyorum. Yüksek hafıza kapasitesi sayesinde verilerimi güvenli bir şekilde depolayabiliyorum. Elde duruşu da oldukça şık. Geniş ekranı sayesinde keyifle film, dizi vs izleyebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Markadan emin olmadan almıştım ama pişman etmedi. Arka kamerası üçlü çok güzel fotoğraf çekiyor. Çok geniş ekranı bilgisayar açmaya ihtiyaç duymuyorum artık açıkçası. Bana hafıza hiç yetmiyordu bu telefonun hafızası çok fazla bir sürü de oyun var hiç kasma problemi yaşamadım. Alırsanız pişman olmazsınız ben çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Sevdim

    Olumlu yönleri: Öğrenciyim ve bütçeme uygun, fonksiyonları olan bir telefon almak için bu ürünü tercih ettim. Ürün tasarımsal olarak gayet güzel, ince ve şık görünüyor. Ben siyah rengini tercih ettim. Ürünü alırken beni en çok etkileyen konu 128 gb hafızasının olması oldu. Uygun fiyatlı kaliteli bir ürün arıyorsanız rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2021
    çok harika fotoğrafla r çekiyor çok beğendim

    Olumlu yönleri: çok iyi özellikleri var özellikle kamerası ultra oyun moduyla ve şekil olarak güzel telefon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vivo Y70 128GB 8GB Ram 6.44 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vivo Y70 128GB 8GB Ram 6.44 inç 48MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat