Samsung SL-C1860FW Lazer Yazıcı Yorumları

Samsung SL-C1860FW Lazer Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(35 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Ev için isteyebileceğim tüm özellikler var. Düzgün çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sürekliliği yok.

    Ürünü alalı neredeyse 2 yıl oldu. Toplamda iki ay kullanamadım. 2 kez tamire gelindi 1 kez uzaktan bağlanılarak yardım edildi, teknik destek iyi ama neye yarar. Bir hafta sonra tekrar bozuluyor. İyi bir bilgisayar kullanıcısıyım, driver kurmayı da biliyorum. Sürekli çevrimdışı kalıyor. Çoğu kez manuel özelliklerini bile kullanamıyoruz. Şanslıysak arada fotokopi çekiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 24.04.2020
    Renkli cıktı sorunlu siyah beyaz iyi.

    urun güzel ama renkli cıktı sorunu yaşıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2019
    Bir Yıldız

    15 gün kulanım sonu makina bozuldu. gelen toner tam dolu toner değildir.

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2019
    Tek kelime ile anlatılmaz yaşanır bence

    Alışverişten çok memnun kaldım Samsung SL-C1860 FW gerçekten çok çok iyi. Kesinlikle öneririm pişman olmazsınız. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir ürün :)

  • NI1 aracılığıyla, 06.08.2019
    Sorunsuz Alışveriş

    Ürün orjinal faturalı ve fotoğrafta göründüğü gibiydi. Sorunsuz bir alışveriş süreciydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2019
    Çok Kötü

    Çok Kötü

  • NI1 aracılığıyla, 20.02.2019
    Super bir Yazıcı Gerçekten tavsiye ederim

    Bu yazıcıdan çok memnun kaldım. Gerçekten harika sonuçlar veriyor. Yazı ve resim kalitesi en pahalı Yazıcıyı bile aratmıyor. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2019
    Toner Dolum

    Ankarada Toner Dolumu Yapacağmız Yer varmı

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.06.2018
    Özellik ve kalitesiyle..

    Evimde ve özel eşyalarımda çoğu zaman Samsung markasını sever ve tercih ederim. Epeyce araştırdım, hem evimde hemde işimde en iyi çözüm hangisi olur derken total puanlamalarım da bu ürün liderliğe oturdu. Hızlı ve kaliteli baskı, süratli ve net tarayıcısı, bilgisayara gelebilen faks özellikleriyle başarılı bir ürün. NFC doğrudan yazdırmada cabası. Bir kez ağınıza bağlayın ve unutun.. Tek yıldızı kesme nedenim HB nin teknik özellikleri kısmında (ve halen öyle) TAM DOLU tonerle gönderilir yazması. Site yönetimindeki arkadaşlarla papaz olduk bu yüzden ki yanlış yazma gibi bir hakları yok onların. Biz bunları okuyarak karar verip alıyoruz. Ürün DEMO tonerle geliyor ve tonerleri de ucuz değil bilginize..

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2018
    NFC özelliği var.

    Hızlı kargo ile 1 gün içinde teslimat yapıldı, kolilemesi çok iyi. Ürün bu fiyata alabileceğinizin en iyisi. Wifi Direct ve NFC desteği var. Direk NFC özellikli(Androidlerin cogunda, ios 7 ve üzerinde var) telefonunuzdan cok hızlı cıktı albiliyorsunuz. Samsung printerların desteğini HP veriyor. Yazıcının ECO printer özelliği çok iyi , kartuş tarafından baya tasaruf sağlıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2018
    samsung çoklu yazıcı deneyimi

    ürüne beş üzerinden dört yıldız veriyorum, genel olarak memnun edici bir ürün, içindeki prospektüsle uyuşmayan model özelliği nedeniyle bazı komutları deneme ve yanılmayla kullanabiliyorsunuz, yine de güncel, pratik ve teknolojik yeniliklerinden dolayı tavsiye ediyorum..

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2017
    Orjinal Ürün , Kaliteli Mağaza

    Ürün Gayet güzel daha önce kullandığımız bir üründü

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2017
    orta çaplı ofis islerini fazlasıyla görür

    bu fiyata bedava urun birde muadil tonerler bulunuyorsa harika olur orta çaplı ofis islerini fazlasıyla görür evler için büyük gelebilir ama yer sıkıntınız yok ise düşünmeden alin derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2017
    Beş Yıldız

    Ürün özellikleri itibariyle göz dolduran bir ürün. Samsung kalitesi ise tartışılmaz. Kısaca; Güzel ürün, sorunsuz teslimat... Daha ne olsun ki...

  • NI1 aracılığıyla, 01.11.2017
    Printer şimdilik süper

    Toner lazım oluncaya kadar iyi görünüyor. Gerçi printer dökümantasyonu çok iyi değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Sessiz ve hızlı

    Baskı kalitesi, benzer yazıcılara göre hızlı ve sessiz çalışması çok iyi. Ayrıca dizaynı çok hoş .Kullanımı kolay ve bu özellikte ( dokunmatik ekranı, wifi ve nfc fibi ) bu fiyata renkli lazer yok. İhtiyaç varsa kaçırmayın.

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2017
    Mükemmel ürün

    Yazıcı tarayıcı fax birarada üstelik renkli ve bu fiyata mükemmel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2017
    Fonksiyonel

    Ürün çok fonksiyonu en iyi şekilde yerine getiriyor. Fiyatı da iyi

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    satıcı kibar makina güven verdi

    resim baskısı süperdi a4 kağıdına cektim resmi normal resim kağıdı gibi yüzü kaygan ve sert hissi verdimakniada tek kusur buyuk ve ağır geldi kusur olarak demeyim de . satıcı ayrıca 20 adet fotoragraf kağıdı gönderdi.hp almadım samsung deneyim dedim aradaki fark yoktu kalite olarak bu ürün renkli siyah tonerliydi farkı hp den daha uygun geldi 350 tl farkı var parçalarıda hp dene daha uygundu bunların tonerleri 123 tl iken diğer hp tonerleri 175 den baslıyor. samsung telefonumla dan resim gönderdim hemen cıkartı kulanışlı güzel makina umarım böyle devam eder saygılar

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung SL-C1860FW Lazer Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung SL-C1860FW Lazer Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat