Airties RT104 Combo Modem Yorumları

Airties RT104 Combo Modem yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.02.2017
    Beş Yıldız

    UCUZ URUN KABLO MODEM AMA COK HIZLI VE KALITELI KURULUMU KOLAY

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.01.2015

    şimdiki modemimizden önceki yani şimdikini saymassak son modemimizdi ve gayette güzeldi..Babam bunu 40TL'ye almıştı yanı yorumbudur.com'daki fiyatın aynısı... Eğer o talihsizlik yaşanmasaydı bu modemi daha çok kullanacaktık...Gerçekten tavsiye edebileeğim kalitede bi modem..Alıcılarına hayırlı olsun.. =)

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2011
    idere ederin üstünde

    bence beklentinizi karşılar 2,5 seneyi aşkın kullanıyorum usb bağlantısını biraz zorlanarak yaptık ama cok iyi bir ürün 2 pc rahatlıkla bağlı ne kopma derdi var aşırı ısınma beklentinizi karşılar tabi cıtanız cok yüksek değilse

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2010
    idare eder

    bı ürünü aldım ben ama pek memnun kalmadım .. benim için etmedi çünkü ben interneti hızlı severim bu ise yavaş aktarma yapıyor ... ama yine de evde ki bir ailenin ihtiyacını karşılar

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2010
    modem super

    Airties RT-104 ADSL2 Combo diger modemlerden farkı sorun cıkarmaması elektirikler sık sık kesilmesi nedeniyle cok sorun yasadım diger modemlerde ama en iyisi airties hic sorun yasamadım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2010
    Süper

    yaklaşık 3 senedir kullanıyorum bu modemi.. bugüne kadar hiç problem çıkarmadı.. yalnız bi eksiği var aç-kapa tuşu yok.. bunun dışında kablolu olarak çok iyi bir modem

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2010
    on numara

    2 senedir kullanıyor hiç bir problem yaşamadım, hem ufak hem şık, airties kurulum hakkında zaten bişey diyemicem çünkü çok kolay, herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2010
    bence güzel

    açıkçası burada yazılan yorumlar beni biraz korkuttu alırken beğenmeyen bir sürü yorum vardı ama ben beğendim fazla takılı kaldığı zaman bazen internet kopuyor fişini çekince hemen bağlanıyor çok küçük bir modem ayrıca airties in en beğendiğim özelliği yazılımıdır. yazılımı yüklerken sesli bir şekilde sizi yönlendiriyorlar ben çok memnunum herkese tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.06.2010
    Tam anlamı ile mükemmel...

    Siparişimi verdikten 3 gün sonra elime geçti.Kurulumu çok basit bilgisayarıma bağlayıp internete girmem 2 dakikayı geçmedi.Hızı mükemmel.İhtiyacınızı fazlası ile karşılıyor.Üstelik Türk Malı.Üretiminde emeği geçen Mühendislerimizi kutlamamız lazım.AirTies Türkiyenin markası...Daha önce hepsiburada com a verdiğim siparişler 24 saatte elimde oluyordu.(Manisa)Ancak modemim 3 günde geldi.Olsun sorunsuz alışveriş...hepsiburada.coma teşekkür ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2010
    kesinlikle tavsiye etmem

    modemi alılalı 1 hafta oldu kurulum yaptım ve kurulum sonrası inetenete bağlanamadım.güncellemek isterken ışıkları söndü ve modemin yazılımı çöktü.bende buradaki yorumlara göre iyi diye aldım en ufak hata da bozuluyor.yorumlara bakıp aldanmayın tavsiye de etmem kesinlikle.adamlar çok cansız bir alet üretmiş elinizde kalır benim gibi ufacık hatadan hemen bozuluyor yerini aradım yazılımı gitmiş dediler aklı olan daha iyisini alsın. 2 el bende zyxel marka bir modem artık onu kullanıyorum.kesinlikle paranızı sokağa atmayın

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2010
    olumsuz tek yönü açma kapama düğmesinin olmaması.

    bi arkadaşımdan kendi modemin bozulunca ödünç alıp kullanıyordum memnun kalınca aynısından sipariş ettim ve bugün elime geçti. arkadaşım modeminde açma kapama düğmesi vardı fakat aynı model olmasına rağmen bana gelen modemde düğme yok. bunun dışında modem kullanışlı bi ürün herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2010
    6 ay ömrü varmış.

    Modemi 6 ay kullandım ve bozuldu. Hakkını yemek istemem. 7/24 4 farklı programla download yaparım. Ayrıca hub yardımıyla bağladığım 2. bilgisayardada aynı ölçüde veri indirilir. Burada modeme aşırı yüklendiğimi söyleyebilirim Artı nedenini araştırırken evimdeki telefon tesisatının elektirik kablolarıyla yapıldığını gördüm. Bu da modemi aşırı zorlayan bir etken sayılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2009
    Başarılı bir ürün

    Türk mühendisleri tarafından Türkiyedeki Adsl sistemine uygun olarak üretilmiş çok başarılı bir modem, ayrıca hizmet programı ile yazılım güncellemesi yapılabildiği gibi kota sayacıda olması çok güzel.Ben bir yıldır RT104 modelini kullanıyorum hiçbir sorun yok.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2009
    DÜŞÜNMEK HATA

    Hiç düşünmeden alın heleki masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız hiç ama hiç gerek olmadığı halde kablosuz modem alıp hem evin içini gereksiz radyasyon ışınlarıyla doldurup hem veri kayıpları yaşamaktansa bu modemi alın hiç sorunsuz bağlanın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2009
    RT 103

    Ben bu ürünün rt103 modelini kullanıyorum.2 yıla yakındır kullanıyorum.Şu ana kadar hiç bir sorun çıkartmadı.Isınıyor ama sadece bir sıcaklık şeklinde oluyor.Zarar vereceğini zannetmiyorum. 24 saat açık bırakıyorum.Sorunsuz çalışıyor. Tek olumsuz tarafı Bazen kopukluk yapıyor.Kapatıp açınca düzeliyor. Kablolu modemler için bu ürünü tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2009
    en idel ev kullanıcısı cihazı

    ürünü hepsiburda dan aldığıma çok memnunum. modem beklediğimden gayet iyi çıktı. bir ev kullanıcısı için hem küçük hemde kurulumu çok kullanışlı. sonuçta modem konusunda ad yapmış önerilen bir marka. eğer bu tarz bir modem almak istiyorsanız hiç düşünmeden alın derim. gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2009
    Harika

    Türk mühendislerinin yeteneklerini ispatlayan bu harika modemi Mayıs 2009 dan beri başarılı bir şekilde kullanıyorum. Çok sessiz, ısınmıyor ve ADSL ( internet) bağlantımı rahatlıkla sağlıyor. AirTies tavsiye edilecek bir kablolu modemdir. Girne / KKTC

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.06.2009
    internet cafeciyim

    bu modemi üç seneden beri kullanıyorum ve çok memnunum . hızlı baglanıyor ve kopmuyor.bu modemi alacak kişilere tasviyem hiç düşünmeden bu modemi alsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.06.2009
    AIRTIES?

    Ürünü aldım ve kurma işlemine geçtim. Modeme kullanıcı adı ve parola girişini yaparken parolayı yanlış söylemişler. (benim parolanın yanlış olduğundan haberim yok tabi) Ama modemi kaydedip çıktıktan sonra modemin üzerindeki internet lambası yanıyor fakat bilgisayar internete bağlanmıyor. Tam 2 gün uğraştım olmadı. Başka bi modem getirdik ve şifreyi yanlış yazdığımızı o zaman fark ettik. Kısacası şifre yanlış girildiği halde internet ışığı aktif bir modem ilk kere gördüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2009
    iyi değil

    Arkadaşlar ben rt-103 kullandım modem çabuk ısınıyor.En sonunda bozuldu ve servise gitti ve 32 günde geldi,yine bozuldu. rt104 aldım o da çabuk ısınıyor.Ucuz modem almayın.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Airties RT104 Combo Modem kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Airties RT104 Combo Modem yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat