Delonghi Radias TRRS 1225 2500 W 3 Kademeli Yağlı Radyatör Isıtıcı Yorumları

Delonghi Radias TRRS 1225 2500 W 3 Kademeli Yağlı Radyatör Isıtıcı yorum ve tavsiyeleri

(147 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Uzunca bir araştırma sonrası bebeğim için aldım. Ürünün paketini açıktan hemen sonra denedim ilk yarım saat kırkbeş dakika arası bi çalıştırma yaptım evet koku biraz vardı ama o kadar rahatsız edici bir kokusu yoktu son ayarda maksimum seviyede çalıştırdım ısıtması gayet başarılı. Şuan bir sıkıntı yok evin en büyük odasında denedim gayette ısıttı ki kendisine el sürülmüyordu neredeyse alacaklar gönül rahatlığıyla alabilirler.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.02.2023
    (Ürünü satın aldı)

    12 panelden 1 tanesi ezik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2022

    Olumlu yönleri: çok güzel ısıtıyor insanı rahatsız etmiyor ılık güzel bir hava oluyor evin içerisinde tabii ben Mersin'de yaşıyorum Mersin gibi bu memlekette 3 derecede çalıştırınca yetiyor Olumsuz yönleri: elektrik faturam baya kabarık geldi Çok soğuklarda gece gündüz açıktı çok yüksek fiyat geldi tabii buna zamlarda etki etmiş olabilir tekerleri de çok saçma taşırken ya da bir yerden bir yere alırken sürekli kapanıp duruyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) YALITIMINIZ İYİ DEĞİLSE BAŞKA BİR ISITICI KULLANIN

    Olumlu yönleri: ÇOK KALİTELİ SAĞLAM ÜRÜN ANCAK BİNA YALITIMINIZ İYİ DEĞİL VE ALAN GENİŞSE HELE BİR DE KAPI PENCERE VS AÇIK KULLANACAKSANIZ UFO KADAR ISITMA BEKLEMEYİN. BU ŞEKİLDE YALITIMSIZ MAKSİMUMDA BİLE KULLANSANIZ HARCADIĞINIZ ELEKTRİK ALDIĞINIZ ISINMA VERİMİNE DEĞMEYECEKTİR. ANCAK YALITIM ÇOK İYİ YENİ BİR BİNADA OTURUYORSANIZ İYİ ISINMA VERİMİ ALABİLİRSİNİZ. PİYASADA BULABİLECEĞİNİZ EN KALİTELİ MARKA RADYATÖR. 12 DİLİM VE 2500 W OLMASI ISITMA GÜCÜ BAKIMINDAN ÇOK İYİ. SON KADEMEDE ÇAT ÇUT SES DUYMADIM EKO MODDA KULLANDIĞIMDAN OLABİLİR ANCAK AĞIR BOYA KOKUSU GELİYOR . ZAMANLA KOKUYA ALIŞABİLİNİR VEYA KOKU GELMEYEBİLİR.

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2022
    İlgili

    Evet tam anlatıldıgı gibi

  • Trendyol aracılığıyla, 19.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ilk kullanildiginda koku yayılıyor ama yarım saat son seviyede çalıştırıp balkon kapısını açarsanız koku gidiyor. çok güzel ısıtıyor mükemmel bir ürün. Tek sorunu kablosunun kısa olması. Güncelleme: Ürünü tam 1 yıldır kullanıyoruz fakat gece gündüz kullanıcam diyorsanız 1000 TL lik bir faturaya hazır olun ki elektrik faturalarına gelen zamlardan bu fiyat daha da artar.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    aslında cok iyi ısıtıyor ama odanız buyukse ve soguk bır sehirde yasıyorsanız yetmez...puan kırma sebebim sadece patpata sarılı gelmiş olması kargonun kendi posetı bile yoktu ve maalesef sonradan fark ettıkkı yandan darbeli hafif içe cokmüş...kullandıgımızdan iade etmedik....yorum için de ilk faturayı bekledim gercekten cok arttırıyor...........herseye ragmen 20 metrekare için ideal...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Daha önce de ısıtıcı kullandım onda güvenlik termostatı yoktu. Termostatın olmamasının çok da önemli olmadığını düşünmüştüm. Ama bu ısıtıcıyı kullandığımda aradaki farkı fark ettim. Termostat sayesinde istediğiniz ısı korunuyor ekstra soğukluk ya da sıcaklık olmuyor. Isı korunduğu için de doğal gaz kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve doğal gaz rahatlığına kendinizi hazırlıyorsunuz. Benim aradığım ürün buymuş kesinlikle. Size de tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hani 12 dilim ?

  • NI1 aracılığıyla, 14.10.2021
    Ürün güzel

    Güzel ama benzer bir ürün bu ürünün üçte biri fiiatına alınır

  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün sıkıntısız şekilde elimize ulaştı.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ilk basta maxi 20 dk çalıştırdım kokosu gitti şimdi kullanıyorum gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Delonghi kalitesi tartışılmaz zaten üst seviyede cihazlar üreten bir marka memnuniyetimiz de aynı seviyede diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    kalitesiz

    Olumsuz yönleri: Delonghi Radia S TRRS 1225C radyatör siparişinde bulunmuştum bu radyo Terden hiç memnun kalmadığımı belirtmek istiyorum odanın ısısını iyi ayarlayamıyor 5 dakikada bir kapanıyor kendi kendine anlamadım yani ne kadar saçma bir ürün yapmışlar satıcı Firmayı arıyorum arıyorum cevap yok Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ben böyle saçma ürün görmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    ISıtıcı

    Olumlu yönleri: Odam hiç ısınmıyordu. Babam da bunu alalım dedi. Artık odam bütün odalardan daha sıcak. Üstelik sürekli çalışmasına da gerek yok. Aralıklı çalıştırıp kullanın. Çok güzel ısıtıyor. İstediğim yere taşıyabiliyorum. Tekerlekli. Burada fiyatı daha ucuzdu. O yüzden burdan aldık.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    10 dakikada oda ısınmış oluyor bile çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Özellikle klasik model bir radyatör almak isteyenler için çok uygun. Ortamın ısı seviyesine göre kendini ayarlayan ona göre çalışan bir ürün. Çabuk ısınıp geç soğuması büyük bir artısı. Az yer kaplıyor ve istediğiniz odaya ya da balkona kolay bir şekilde taşınıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2021
    Ürünü aldım ve kullanıyorum

    Olumlu yönleri: Satıcı ilgili, ürün güzel. Olumsuz yönleri: Ürünün kutusu deforme olmuş olarak ve ürünün yan kapağı azık vaziyette elime ulaştı. Satıcı iade edebileceğimi söyledi ama ben elimle düzelterek kapağı taktım ve kullanmaya devam ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Isıtması güzel fakat elektik farurası ay sonu baya kabarık geliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 04.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Urun cok guzel ve asiri isitiyor. Koku ve ses problemi yasamadik. Fakat kirik geldigi icin degistirmek zorunda kaldigimizdan bir yildiz verdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi Radias TRRS 1225 2500 W 3 Kademeli Yağlı Radyatör Isıtıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi Radias TRRS 1225 2500 W 3 Kademeli Yağlı Radyatör Isıtıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat